- 30 Nisan 2007
- 219
- 345
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.781
Normal hamileliklerde yolculuk yapmakta sıkıntı yok , hem de ne kadar eğlenceli oluyor . Ara ara yürünmesi gerekiyor sadece kan dolaşımını sağlamak için ,dikkat ettikten sonra sorun olmaz .Ben risk almak istemediğim için evde oturacağım ama gözümde tütüyor deniz tatili o ayrı... Ama hiç cesaretim yok , o derece , doktor git dese bile gitmem yani :))) Seneye bebeğimle giderim inşallahgidilir canım arabayla gidiyorsanız iki-üç saate bir in yürü ellerin ayakların açılsın wc konusunda çok tutmamak gerekmiş onlara dikkat edersen neden olmasın tabi takip eden doktorun daha iyi bilir bir risk görürse söyleyecektir.
Ben pro uyeyim şekerim ben gorurum :))))ayyy merak ettim nerden görüyonn yaa??? Bak bende sayfayı sabahtan açıp akşam işten çıkarken kapatıyom. Her an yerimde olmuyom diye beni de yazmaa bak..İlkokulda konuşanları tahtaya yazarlardı titrerdimm onun gibi oldum bak hee !!
Kan uyuşmazlığı bizde de var bugün doktorum 28. Haftada anti D iğnesi yapılacak dedi başka bir şey söylemedi. Senin farklı bir bilgin varmı bende endişe ediyorum bu konudaKan uyuşmazlığı sorunu yaşayan var mı aramızda? Doktorunuz nasıl takip ediyor bu durumu?
Arkadaşlar ramazanda oruç tutacak ya da doktordan tutma konusunda tavsiye almışlar varmı acaba?
Ben tatile gitmeyi kendimce pek doğru bulmuyorum. Doktor bana gidebilirsin demişti yol çok uzun olmamak kaydıyla ama ben yinede gitmedim. Kan dolaşımı haricinde evden doktordan uzak kalmak fikri pek hoşuma gitmiyor. Ama mecbur kalmışssanız ( benim gibi en sevdiğiniz kuzenlerinizden birinin düğünü varsa:)))o zaman dinlene dinlene gideceksiniz. Eşim ona bile razı değilde işte.....Otobüsle yolculuk ise asla olmaz çünkü o bir kere mola verir. Ama arabayla sık sık mola verirsiniz. Deniz kum güneş tatili çok mantıklı değil bence, hele sonlara doğru... Ne bileyim işte sakin sakin durayım, inşallah Allah ömür verirse seneye bebeklerle birlikte gidilir. Hem o zamana kadar onlarda tam kıvamında olurlar.
Kesinlikle öylede gönül işte tabi öncelikli hayırlı olması saglıklı olması insan bazen istiyor kız erkek :) onu duygularıda yadırgamamak lazımBence de kiz erkek olmasi fark etmez saglikli olsun hayirli olsun...kiz olup hayirsiz evlatta var...bir tanidik bebegini kiz istiyordu etkek oldugunu ogrenince uzuldu sonra bebekte bazi saglik sorunlari cikti o yuzden bence saglikli ve hayirli olmasi onemli cinsiyet degil
Bende bu ayın sonunda tatile gidicem ama denize girerken ne gitsem bilemiyorum :)Gebelinde bir sıkıntı yoksa gidilir tabi ki.
Ben 12 saat otobüs yolculuğu yaptım geçen hafta hiç bir şey olmadı Allah'a şükür. Denize de girdim.
Ben ozel gidiyorum İlk beş haftalıkken yapılan testlere baktı sadece yeni elevit başla dedi.Arkadaşlar ben bugün 16+0'ım yarın 17den gün alıyorum yani.
15.haftama kadar folikasit kullandım devletteki doktor hastalara hızlı hızlı baktığından mıdır nedir vitamin, omega, kan vs birşeye başlamadı. Özeldeki de 1hafta ara verip sonra başlamak en iyisi dedi midenin dinlenmesi için. Sizin kullandığınız omega, vitamin, kan haplarını doktorlarınız tahlil sonuçlarına mı göre verdi? Cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler
Ben Varım canım ilk doğumumdan sonra hemen iğnesinden vurdular ikinciyide doğurduktan hemen sonra iğneyi atacaklar odayaa gelipKan uyuşmazlığı sorunu yaşayan var mı aramızda? Doktorunuz nasıl takip ediyor bu durumu?
Ben tutmayı düşünüyorum. Ramazandan önce randevum var. Dr uma sorup öyle tutarım. İnşaallahArkadaşlar ramazanda oruç tutacak ya da doktordan tutma konusunda tavsiye almışlar varmı acaba?
Ben Varım canım ilk doğumumdan sonra hemen iğnesinden vurdular ikinciyide doğurduktan hemen sonra iğneyi atacaklar odayaa gelip
28. Haftada iğne oluyormuş canım bügü doktorum soylediBüzdede var uyuşmazlık. Dr bişey söylemiyor şu ana kadar. Peki hamileyken aşı vs olmuyor mu? Bebim ablam olmuştu aşı hamileyken
Kan uyuşmazlığı bizde de var bugün doktorum 28. Haftada anti D iğnesi yapılacak dedi başka bir şey söylemedi. Senin farklı bir bilgin varmı bende endişe ediyorum bu konuda
Ben Varım canım ilk doğumumdan sonra hemen iğnesinden vurdular ikinciyide doğurduktan hemen sonra iğneyi atacaklar odayaa gelip
Benimde 11. Haftada erkek 14 ve 17 de kız dedi. Ben son denilenin doğru olduğunu düşünüyorum ama umarım senin ilk denilen dogrudurslm kızlar bende kasım annesiyim bebeğimin gelişimi çok iimiş çok şükür ama kafama takılan şeyler var 16 haftada erkek dedi 12 haftada kıza benziyo dedi ama ben bekarken bile kızım olacak diye hissediyodum halende öyleyim kesinde demedi erkek diye 20 haftayı ıple çekiyorum inş kesin kızdır hep dua ediyorum sağlıklı hayırlı bi kızım olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?