- 20 Ocak 2015
- 201
- 184
- 23
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.801
ben halen gidicem tetanoza bi fırsat olmadı zamanında gittim ama aç karnına tahlil verdim diye aç karnına vurursam aşıyı miden bulanır dedi o yüzden yarın gel dedi cuma yoğunluktan gidemedim dün gittim çalışmıormuş ebe bugün aradım sen bana yolla dedi tahlil sonuçlarını ben tetanoza bi ara uğrarım dedim
Bir gün daha yirttinÖğretmen olan arkadaşlar , Pazartesi okul tatilmiş :)
Ben de böylece Salı günü başlamış olacağım , sevindim :)
Evet canım :)Bir gün daha yirttinSen rapor hakkını bitirdin değil mi. Peki doğum izinden sonra okula baslayacakmisin
Tatil olmasi kacinilmazdi zaten ☺Öğretmen olan arkadaşlar , Pazartesi okul tatilmiş :)
Ben iki ayrı doktora gidiyorum ikiside istemedi test sen nerede yaptırdın testi ve nekadar ödedin sakıncası yoksa yazarımısin bende endişelendim şimdi
Seninle günlerimiz aynı ama daha ben bişey hissetmiyorum ya, senin ilk hamilelik mi? Ben de hissetmek istiyorummmmcanlarım bebeğim kıpırdıyo 2 gündür benmde
Neyin var canım?Ben yeni geldim biraz moralim bozuk
Hadi yine iyisinÖğretmen olan arkadaşlar , Pazartesi okul tatilmiş :)
Benimki de ayni dedigin gibi. Ben degistircem oss suremin dolmasini bekliyorum 10 gun kaldi bidahaki kontrole farkli dr.a gitcem. Bu arada senin dr bay mi bayan mi? Benimki bay da ondan die dusunuyorum. Frekans tutmadi bende..Arkadaşlar doktorlarınız nasıl ?
Kontrole gittiğinizde size ayrıntılı bilgiler veriyormu ?
Ben özel ve eşimin ark olmasına rağmen soru sormadan hiçbir bilgi edinemiyorum.
Üstelik her sorduğum soruya '' hamilelikte normal '' cevabını alıyorum :)
Sızlerınkini merak ettim muayeneleriniz nasıl geçiyor ?
Ya kizlar bisi dicem. Bizim dogum son bahar kisa gelcek. Bize hemen bebek arabasi lazim olur mu? Cok cabuk disari gezmeye cikabilecek miyiz? Ben bu kinuda kararsizim acikcasi. Dogumdan sonra ilk bahara dogru alsam diyorum. Ne dersiniz?İyi akşamlar arkadaşlar. bebişimin cinsiyetini henüz öğrenemediğim için çorap bile almadım.zaten 5.ayı bekleme kararım vardı.mobilyadan sonra en masraflı olan bebek arabası olduğu için taksitle onu alayım diyorum da en zor işte oymuş.ürün çok fiyatlar çok farklı.bazıları çok uçuk 3bin lira nedir arkadaş?zaten araba var uzun yola mı çıkcaz bebek arabasıyla velhasıl alıp kullanan ,duyan, gören , bilen tecrübeli annelerimizden yardım bekliyorum.hepimize fikir olur.900-1000 den fazla da vermek istemiyorum.Haydi hepimize fikir olsun.
Ya şuan 8 aylık hamile olan bir arkadaşım da dişlerinden çok çekmişti ona müdahale etmişler sanırım zararı olmayacak kadar bir uyuşukluk vererek sonrası içinde hep kocakarı ilaçları ile idare etti mesela sirkeyi kaynatıp içine bir tane sarımsak ezip koyuyor ve ılıyınca gargara yapıyormuş ağrıyı baya kesiyormuş ama izin konusunu bilmiyorum
Onu ben de düşünüyorum bi de bir yere gideceksem de arabayla giderim diyorum kışın.ama arabayı kullanan ben olacağım için oto koltuğu şart.onu da tek alacağıma travel sistem araba bakıyorumYa kizlar bisi dicem. Bizim dogum son bahar kisa gelcek. Bize hemen bebek arabasi lazim olur mu? Cok cabuk disari gezmeye cikabilecek miyiz? Ben bu kinuda kararsizim acikcasi. Dogumdan sonra ilk bahara dogru alsam diyorum. Ne dersiniz?
Arkadaşlar doktorlarınız nasıl ?
Kontrole gittiğinizde size ayrıntılı bilgiler veriyormu ?
Ben özel ve eşimin ark olmasına rağmen soru sormadan hiçbir bilgi edinemiyorum.
Üstelik her sorduğum soruya '' hamilelikte normal '' cevabını alıyorum :)
Sızlerınkini merak ettim muayeneleriniz nasıl geçiyor ?
Arkadaşlar ramazanda oruç tutacak ya da doktordan tutma konusunda tavsiye almışlar varmı acaba?
Ben tutmayı düşünüyorum. Ramazandan önce randevum var. Dr uma sorup öyle tutarım. İnşaallah
Sana katılıyorum lütfen kampanyalardan haberdar edelim birbirimizi veya duyumlarımızı tecrübelerimizi paylaşalımİyi akşamlar arkadaşlar. bebişimin cinsiyetini henüz öğrenemediğim için çorap bile almadım.zaten 5.ayı bekleme kararım vardı.mobilyadan sonra en masraflı olan bebek arabası olduğu için taksitle onu alayım diyorum da en zor işte oymuş.ürün çok fiyatlar çok farklı.bazıları çok uçuk 3bin lira nedir arkadaş?zaten araba var uzun yola mı çıkcaz bebek arabasıyla velhasıl alıp kullanan ,duyan, gören , bilen tecrübeli annelerimizden yardım bekliyorum.hepimize fikir olur.900-1000 den fazla da vermek istemiyorum.Haydi hepimize fikir olsun.
O da mantıklı ama benim arkadaşım doğumdan önce almıs tabi dışarı aylar sonra çıktı arabasıyla ama o süre zarfında bebeği evin içinde onunla sallamış gezdirmiş felanYa kizlar bisi dicem. Bizim dogum son bahar kisa gelcek. Bize hemen bebek arabasi lazim olur mu? Cok cabuk disari gezmeye cikabilecek miyiz? Ben bu kinuda kararsizim acikcasi. Dogumdan sonra ilk bahara dogru alsam diyorum. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?