2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Bende yarin gidicektim ama işi birakipta cikamicam sana ne zaman demislerdi 18 demi

Ben iki ayrı doktora gidiyorum ikiside istemedi test sen nerede yaptırdın testi ve nekadar ödedin sakıncası yoksa yazarımısin bende endişelendim şimdi

Ben daha önce iki kez doktor değiştirdim. Onlar da gerekirse 28.haftada tekrar iğne yapılacağını söylemişti. Başka hiç bir açıklama yapmadılar. Şu andaki doktorum her şeyi ayrıntılı anlatıyor. Testi tek başına yaptırmadım. 3'lü test, tam idrar tahlili, rutin kan tahlilleri hepsi birlikte ödendi. O yüzden tam fiyatını bilmiyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar. bebişimin cinsiyetini henüz öğrenemediğim için çorap bile almadım.zaten 5.ayı bekleme kararım vardı.mobilyadan sonra en masraflı olan bebek arabası olduğu için taksitle onu alayım diyorum da en zor işte oymuş.ürün çok fiyatlar çok farklı.bazıları çok uçuk 3bin lira nedir arkadaş? zaten araba var uzun yola mı çıkcaz bebek arabasıyla velhasıl alıp kullanan ,duyan, gören , bilen tecrübeli annelerimizden yardım bekliyorum.hepimize fikir olur.900-1000 den fazla da vermek istemiyorum.Haydi hepimize fikir olsun.

Iyi akşamlar kızlar beni bugun sağlık ocagindan aradılar gebelik okulu icin sertifikada verceklermis bilgisi olan var mı?

Benimki de ayni dedigin gibi. Ben degistircem oss suremin dolmasini bekliyorum 10 gun kaldi bidahaki kontrole farkli dr.a gitcem. Bu arada senin dr bay mi bayan mi? Benimki bay da ondan die dusunuyorum. Frekans tutmadi bende..

Ya kizlar bisi dicem. Bizim dogum son bahar kisa gelcek. Bize hemen bebek arabasi lazim olur mu? Cok cabuk disari gezmeye cikabilecek miyiz? Ben bu kinuda kararsizim acikcasi. Dogumdan sonra ilk bahara dogru alsam diyorum. Ne dersiniz?

en sevmedigim seyler ama cok zorlanirsam mutlaka yaparim. Cok tesekkurler

Ya kizlar bisi dicem. Bizim dogum son bahar kisa gelcek. Bize hemen bebek arabasi lazim olur mu? Cok cabuk disari gezmeye cikabilecek miyiz? Ben bu kinuda kararsizim acikcasi. Dogumdan sonra ilk bahara dogru alsam diyorum. Ne dersiniz?
Onu ben de düşünüyorum bi de bir yere gideceksem de arabayla giderim diyorum kışın.ama arabayı kullanan ben olacağım için oto koltuğu şart.onu da tek alacağıma travel sistem araba bakıyorum

Ben benzer şikayetlerden dolayı iki kez doktor değiştirdim. İkisi de özeldi ve tavsiye üzerine gitmiştim. Muayenehane olduğu için çok daha ilgili ve ayrıntılı muayene olmasını beklersin değil mi. Hiç de öyle olmadı.

Şu an özel hastanede bir doktora gidiyorum. Diğer doktorların muayenehanesinde ilgilendiği sürenin tamamı kadar sadece ultrasonla muayene ediyor.Benimle ayrı, bebekle ayrı ilgileniyor. Açıklamalarından, bilgisinden, titizliğinden son derece memnunum. Ama bununla da telefonla konuşamıyoruz. Cep numarasını vermedi. Ben de açık açık istemedim. Ama acil bir şey olsa nasıl konuşucaz bilmiyorum. İlk fırsatta bu konuyu konuşup açıklığa kavuşturmak istiyorum. Diğerlerinin 24 saat arayabileceğim telefonları vardı ama memnun değildim. Bunda da böyle bir durum yaşıyorum:)

Arkadaşlar ramazanda oruç tutacak ya da doktordan tutma konusunda tavsiye almışlar varmı acaba?

Ben tutmayı düşünüyorum. Ramazandan önce randevum var. Dr uma sorup öyle tutarım. İnşaallah

Kızlar doktorlarınızın tavsiyesini lütfen bizimle de paylaşın, biz ikinci üç aylık bölümde ramazanı yaşayacağız, ben de tutmak istiyorum nitekim 3yıldır evdeyim ve sahurdan sonra uyuyup gün içinde istediğim kadar uyuyabiliyorum akşam iftardan sonr da teravih, kuranı kerim okuyup sahura kadar uyumuyorum, tek düşüncem ben sabahları aç karnına troid hapı kullanıyorum eğer zorlanmazsam bebeğimi de riske atmayacksam tutmayı arzu ediyorum, beslenme ve sıvı alımını iyi ayarladıktan sonra sorun olmayabilir ama doktor tavsiyesi ve özellikle endokrin uzmanımın tavsiyesi de önemli. Sonuçta dinimiz buna ruhsat vermiş zor geçecek olursa tutmayadabilirim yada ara ara tutabilirim.

Sana katılıyorum lütfen kampanyalardan haberdar edelim birbirimizi veya duyumlarımızı tecrübelerimizi paylaşalım

[QUOTE="Laedrii, post: 41230276, member: 25doktorunun tar doktorlarınızın tavsiyesini lütfen bizimle de paylaşın, biz ikinci üç aylık bölümde ramazanı yaşayacağız, ben de tutmak istiyorum nitekim 3yıldır evdeyim ve sahurdan sonra uyuyup gün içinde istediğim kadar uyuyabiliyorum akşam iftardan sonr da teravih, kuranı kerim okuyup sahura kadar uyumuyorum, tek düşüncem ben sabahları aç karnına troid hapı kullanıyorum eğer zorlanmazsam bebeğimi de riske atmayacksam tutmayı arzu ediyorum, beslenme ve sıvı alımını iyi ayarladıktan sonra sorun olmayabilir ama doktor tavsiyesi ve özellikle endokrin uzmanımın tavsiyesi de önemli. Sonuçta dinimiz buna ruhsat vermiş zor geçecek olursa tutmayadabilirim yada ara ara tutabilirim.[/QUOTE]
Canım bende evde olduğum için rahatım. Ama doktorumun tavsiyesine uyacağım. Gece uyumam. Öğleden sonra iki uç gibi kalkarım. Zaten doğuda olduğum için akşama 4 5 saat kalmış olacak. Ama bakalım kısmet artık.

O da mantıklı ama benim arkadaşım doğumdan önce almıs tabi dışarı aylar sonra çıktı arabasıyla ama o süre zarfında bebeği evin içinde onunla sallamış gezdirmiş felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…