- 22 Aralık 2010
- 1.282
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.821
Canım bende evde olduğum için rahatım. Ama doktorumun tavsiyesine uyacağım. Gece uyumam. Öğleden sonra iki uç gibi kalkarım. Zaten doğuda olduğum için akşama 4 5 saat kalmış olacak. Ama bakalım kısmet artık.[/QUOTE][QUOTE="Laedrii, post: 41230276, member: 25doktorunun tar doktorlarınızın tavsiyesini lütfen bizimle de paylaşın, biz ikinci üç aylık bölümde ramazanı yaşayacağız, ben de tutmak istiyorum nitekim 3yıldır evdeyim ve sahurdan sonra uyuyup gün içinde istediğim kadar uyuyabiliyorum akşam iftardan sonr da teravih, kuranı kerim okuyup sahura kadar uyumuyorum, tek düşüncem ben sabahları aç karnına troid hapı kullanıyorum eğer zorlanmazsam bebeğimi de riske atmayacksam tutmayı arzu ediyorum, beslenme ve sıvı alımını iyi ayarladıktan sonra sorun olmayabilir ama doktor tavsiyesi ve özellikle endokrin uzmanımın tavsiyesi de önemli. Sonuçta dinimiz buna ruhsat vermiş zor geçecek olursa tutmayadabilirim yada ara ara tutabilirim.
ebebek in çamlıcada 2.el ürünlerini sattığı bir alan var oraya da bakabilirsin. genelde eski şeyler var evet ama bazen çok iyi ürünleri az ve temiz kullanılmış bir şekilde yakalama şansın olabiliyor. zira ben 0 3000 tl olan stokke xplory marka arabayı 1500e aldım geçen ay. çok erken alışverişe başlamıcaktım ama bu fırsatı da tepemezdim :)İyi akşamlar arkadaşlar. bebişimin cinsiyetini henüz öğrenemediğim için çorap bile almadım.zaten 5.ayı bekleme kararım vardı.mobilyadan sonra en masraflı olan bebek arabası olduğu için taksitle onu alayım diyorum da en zor işte oymuş.ürün çok fiyatlar çok farklı.bazıları çok uçuk 3bin lira nedir arkadaş?zaten araba var uzun yola mı çıkcaz bebek arabasıyla velhasıl alıp kullanan ,duyan, gören , bilen tecrübeli annelerimizden yardım bekliyorum.hepimize fikir olur.900-1000 den fazla da vermek istemiyorum.Haydi hepimize fikir olsun.
Normal hamileliklerde yolculuk yapmakta sıkıntı yok , hem de ne kadar eğlenceli oluyor . Ara ara yürünmesi gerekiyor sadece kan dolaşımını sağlamak için ,dikkat ettikten sonra sorun olmaz .Ben risk almak istemediğim için evde oturacağım ama gözümde tütüyor deniz tatili o ayrı... Ama hiç cesaretim yok , o derece , doktor git dese bile gitmem yani :))) Seneye bebeğimle giderim inşallah
decavit kullanıyorum haklısın canım öyle yapayim iyi fikir ^_^
Uzun hikaye canim yaaaHayırdır canım önemli birşey yoktur inşallah
:) ne guzel en azindan hastaliktan kurumuoAcayip domatese as eriyorum ...ellerimi surekli nemli tutarsam sorun olmayacak.kuruluktan catliyor ellerim
maşallah canımmmm burdan aldım c evabını inşaallah herşey çok çok güzel olur ^_^ en azından birini öğrendinnn ne güzel
sağ ol canım benim darısı sana inşallahmaşallah canımmmm burdan aldım c evabını inşaallah herşey çok çok güzel olur ^_^ en azından birini öğrendinnn ne güzel
Yeni aldigimiz evle ilgili uzunca bi sureci ve benim artik sinirlerimin yiprandigi bir evredeyimne oldu yawwww
Yeni evimizle ilgili cok yoruldum artik birturlu bitmiyorNeyin var canım?
Ben oyle dusunuyorum mayista almayi planliyorum kisin zaten evin icinde olucazYa kizlar bisi dicem. Bizim dogum son bahar kisa gelcek. Bize hemen bebek arabasi lazim olur mu? Cok cabuk disari gezmeye cikabilecek miyiz? Ben bu kinuda kararsizim acikcasi. Dogumdan sonra ilk bahara dogru alsam diyorum. Ne dersiniz?
Aa hayırlı olsun canim benimde biri erkek digeri belli olmadi haftaya gitcem bendesağ ol canım benim darısı sana inşallahben de diğer sayfada sana cevap yazıyordum ki bu mesajını gördüm :) Benim biri erkek, aynen diğeri poposunu döndü inatla göstermedi Bize ikili üçlü test olmuyor, bir dahaki kontrolü bekleyeceğim artık. Senin az kalmış, 6 haziran büyük gün İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Elim cok fazla kurudugun da egzemaya ceviriyor ama.benim en buyuk sorunum elimi surekli yikamak bulasikta cok oyalanmak:) ne guzel en azindan hastaliktan kurumuo
Anlıyorum seni canım ben de aynı durumdayım 30yaşıma kadar bir gün dahi bırakmadım regl günleri haricinde. Sağlığımız elverirse ben de tutmak istiyorum evde olduğumuz için gündüzleri uyusak geceleri ibadetle geçirsek bile olur inş. Yalnız burda önemli olan nasıl bir doktora sorduğumuz. Kendi oruç tutmayan biri doğrudan karşı çıkacaktır. O yüzden doktorunuz hassas biriyse onun fikri benim için de önemli. Ayrıca doğuda olmanızda lehinize, ben en batılardayım, manisada :)[/QUOTE]Canım bende evde olduğum için rahatım. Ama doktorumun tavsiyesine uyacağım. Gece uyumam. Öğleden sonra iki uç gibi kalkarım. Zaten doğuda olduğum için akşama 4 5 saat kalmış olacak. Ama bakalım kısmet artık.
Ayy çok heyecanlı değil mi :) Allah gönlüne göre versin canımAa hayırlı olsun canim benimde biri erkek digeri belli olmadi haftaya gitcem bende
Sinir oldugum kisilere soyleyemedigim laflar icim de kaliyor sonra basliyor midem agrimaya.....benim gibi olan var mi ? Soyle laflari catir catir soylemeyi o kadar cok isterdim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?