2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım bende evde olduğum için rahatım. Ama doktorumun tavsiyesine uyacağım. Gece uyumam. Öğleden sonra iki uç gibi kalkarım. Zaten doğuda olduğum için akşama 4 5 saat kalmış olacak. Ama bakalım kısmet artık.[/QUOTE]
Anlıyorum seni canım ben de aynı durumdayım 30yaşıma kadar bir gün dahi bırakmadım regl günleri haricinde. Sağlığımız elverirse ben de tutmak istiyorum evde olduğumuz için gündüzleri uyusak geceleri ibadetle geçirsek bile olur inş. Yalnız burda önemli olan nasıl bir doktora sorduğumuz. Kendi oruç tutmayan biri doğrudan karşı çıkacaktır. O yüzden doktorunuz hassas biriyse onun fikri benim için de önemli. Ayrıca doğuda olmanızda lehinize, ben en batılardayım, manisada :)

ebebek in çamlıcada 2.el ürünlerini sattığı bir alan var oraya da bakabilirsin. genelde eski şeyler var evet ama bazen çok iyi ürünleri az ve temiz kullanılmış bir şekilde yakalama şansın olabiliyor. zira ben 0 3000 tl olan stokke xplory marka arabayı 1500e aldım geçen ay. çok erken alışverişe başlamıcaktım ama bu fırsatı da tepemezdim :)

Benimde düşük riskim vardı temkinli bir doktorum var bence denize girme dedi yüzmeyi çok sevmeme rağmen bende bu yaz denize girmeyeceğim Allah bundan sonraki yıllarda bebeklerimizle tatil yapmayı nasip etsin

maşallah canımmmm burdan aldım c evabını inşaallah herşey çok çok güzel olur ^_^ en azından birini öğrendinnn ne güzel
maşallah canımmmm burdan aldım c evabını inşaallah herşey çok çok güzel olur ^_^ en azından birini öğrendinnn ne güzel
sağ ol canım benim darısı sana inşallah ben de diğer sayfada sana cevap yazıyordum ki bu mesajını gördüm :) Benim biri erkek, aynen diğeri poposunu döndü inatla göstermedi Bize ikili üçlü test olmuyor, bir dahaki kontrolü bekleyeceğim artık. Senin az kalmış, 6 haziran büyük gün İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Reactions: gfr
Ya kizlar bisi dicem. Bizim dogum son bahar kisa gelcek. Bize hemen bebek arabasi lazim olur mu? Cok cabuk disari gezmeye cikabilecek miyiz? Ben bu kinuda kararsizim acikcasi. Dogumdan sonra ilk bahara dogru alsam diyorum. Ne dersiniz?
Ben oyle dusunuyorum mayista almayi planliyorum kisin zaten evin icinde olucaz

Aa hayırlı olsun canim benimde biri erkek digeri belli olmadi haftaya gitcem bende

Anlıyorum seni canım ben de aynı durumdayım 30yaşıma kadar bir gün dahi bırakmadım regl günleri haricinde. Sağlığımız elverirse ben de tutmak istiyorum evde olduğumuz için gündüzleri uyusak geceleri ibadetle geçirsek bile olur inş. Yalnız burda önemli olan nasıl bir doktora sorduğumuz. Kendi oruç tutmayan biri doğrudan karşı çıkacaktır. O yüzden doktorunuz hassas biriyse onun fikri benim için de önemli. Ayrıca doğuda olmanızda lehinize, ben en batılardayım, manisada :)[/QUOTE]
Evet doktor önemli tabi. İnşaallah Allah yardım ederde tutarız. Sizde sahuru geç yaparsınız ödeşiriz canım:)))

kızlar ben 3 kg almışım .. aslında çok yiyorum görünüşte kocaman göbeğim de var acaba dedim tartı mı bozuktu =)

Sinir oldugum kisilere soyleyemedigim laflar icim de kaliyor sonra basliyor midem agrimaya.....benim gibi olan var mi ? Soyle laflari catir catir soylemeyi o kadar cok isterdim ki

Sinir oldugum kisilere soyleyemedigim laflar icim de kaliyor sonra basliyor midem agrimaya.....benim gibi olan var mi ? Soyle laflari catir catir soylemeyi o kadar cok isterdim ki

Bende söylemeyi istedim. Cevapları içimden veriyorum:)) Sonra da baş ağrısı ve iştahsızlık. olan yine bize oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…