- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.841
Amin canim sağolasın evet değişik bi duygu cokda guzel biz daha kimseye soylemedik ikiz oldugunu bikaç kisi disindaAyy çok heyecanlı değil mi :) Allah gönlüne göre versin canım
Bende oyle cnm 3kilo aldim ama daha çok gibi duruyo arka felan yayildi göbeğinde masallah i var herkez diyo bayagi almissin :)kızlar ben 3 kg almışım .. aslında çok yiyorum görünüşte kocaman göbeğim de var acaba dedim tartı mı bozuktu =)
Benim kızda her gittiğimde poposunu dönüyor belki kızların özelliğidir popo dönmek seninkide kizdir belkisağ ol canım benim darısı sana inşallahben de diğer sayfada sana cevap yazıyordum ki bu mesajını gördüm :) Benim biri erkek, aynen diğeri poposunu döndü inatla göstermedi Bize ikili üçlü test olmuyor, bir dahaki kontrolü bekleyeceğim artık. Senin az kalmış, 6 haziran büyük gün İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Ben soylemekten çekinmemde çok sinurlenince aklıma gelmez güzel cevap verip lafı gedigine oturtmak. Sonra sinir olurum kendime neden aklıma gelıp te siyleyemedim diye :)Sinir oldugum kisilere soyleyemedigim laflar icim de kaliyor sonra basliyor midem agrimaya.....benim gibi olan var mi ? Soyle laflari catir catir soylemeyi o kadar cok isterdim ki
Ana kucağı ayrı satılıyor sanırım 750 tl civari..ama benim arkadaşım sağolsun kendisininki verecek..ben bu halini 1800e aldım 8 taksit jokerden
Bende yarin gidicektim ama işi birakipta cikamicam sana ne zaman demislerdi 18 demi
İyi akşamlar arkadaşlar. bebişimin cinsiyetini henüz öğrenemediğim için çorap bile almadım.zaten 5.ayı bekleme kararım vardı.mobilyadan sonra en masraflı olan bebek arabası olduğu için taksitle onu alayım diyorum da en zor işte oymuş.ürün çok fiyatlar çok farklı.bazıları çok uçuk 3bin lira nedir arkadaş?zaten araba var uzun yola mı çıkcaz bebek arabasıyla velhasıl alıp kullanan ,duyan, gören , bilen tecrübeli annelerimizden yardım bekliyorum.hepimize fikir olur.900-1000 den fazla da vermek istemiyorum.Haydi hepimize fikir olsun.
yok canım ya malesef.. yarın inş. söyler sağlıklı olsunda napalım varsın geç olsunESrade sen daha cinsiyet ogrenemednmi kiz :)
inş. canım sağlıklı olsunlarda zaman su gibi akıp geçiyor zaten bir bakmışız kocaman olmuşlar :)günaydın herkese
dün kardeşimin kep töreni vardı.. liseli delikanlılara bakıp bakıp ah benim oğlum da böyle olacak diye iç geçirdim
bebekliği ,çocukluğu bitti hemen yetiştirdim bileanalık böyle bişeymiş
Ben mayo giydim canım :)Bende bu ayın sonunda tatile gidicem ama denize girerken ne gitsem bilemiyorum :)
Bende söylemeyi istedim. Cevapları içimden veriyorum:)) Sonra da baş ağrısı ve iştahsızlık. olan yine bize oluyor yani
allah yardım etsin canım yarın bizimde kontrolümüz ve 4 lü testimiz var inş. iyi çıkar sonuçlarımızGunaydin annisler inşallah herkes iyidir . 10 gün bulanmayan midenin kendini hatırlatması bomba etkisi yaptı ve kustumama çok şükür bu güzel kızımın iyi olduğunu gösterdi bana buna da şükür dedim yarın 4lu test var miniğim2 için dualarınızı eksik etmeyin.inş sağlıklı olsun inşallah
Insallah seninde bebisin sana sagkikla gulumser canim :) peki sen 2li test yaptirmismiydin? Biz hiç birini yaptırmadik henüz oyüzden heycankiyim.allah yardım etsin canım yarın bizimde kontrolümüz ve 4 lü testimiz var inş. iyi çıkar sonuçlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?