2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar ben 3 kg almışım .. aslında çok yiyorum görünüşte kocaman göbeğim de var acaba dedim tartı mı bozuktu =)
Bende oyle cnm 3kilo aldim ama daha çok gibi duruyo arka felan yayildi göbeğinde masallah i var herkez diyo bayagi almissin :)

Benim kızda her gittiğimde poposunu dönüyor belki kızların özelliğidir popo dönmek seninkide kizdir belki Ama ikiz erkeklerde çok şirin oluyorlar. Arkadaşıma var ordan biliyorum. Sürekli birlikte oynuyorlar. Biri yaramazlık yapacak bişey bulmasa diğeri buluyor ve kardeşini ayartiyor izlemesi çok keyifli bakmasını bilemem

Sinir oldugum kisilere soyleyemedigim laflar icim de kaliyor sonra basliyor midem agrimaya.....benim gibi olan var mi ? Soyle laflari catir catir soylemeyi o kadar cok isterdim ki
Ben soylemekten çekinmemde çok sinurlenince aklıma gelmez güzel cevap verip lafı gedigine oturtmak. Sonra sinir olurum kendime neden aklıma gelıp te siyleyemedim diye :)

Günaydın hanımlar dun doktorum serviks boyu ölçtü erken dogum riskini göstermesi acıdan çok önemliymiş 2,5 cm'in üzerinde olmalıymış bilginiz olsun mutlaka olcturun sizde

SEN NEREDE İKAMET EDİYORSUN TATLIM

inş. canım sağlıklı olsunlarda zaman su gibi akıp geçiyor zaten bir bakmışız kocaman olmuşlar :)

Benim de midem de ulser var.sinirden strestten kac gundur agri cekiyorum.soyleyecekleri mi prova ediyorum is soylemeye gelince soyleyemiyorumHayatin da kimseyle kavga etmemis birinden ne beklenir
Bende söylemeyi istedim. Cevapları içimden veriyorum:)) Sonra da baş ağrısı ve iştahsızlık. olan yine bize oluyor yani

Gunaydin annisler inşallah herkes iyidir . 10 gün bulanmayan midenin kendini hatırlatması bomba etkisi yaptı ve kustum ama çok şükür bu güzel kızımın iyi olduğunu gösterdi bana buna da şükür dedim yarın 4lu test var miniğim2 için dualarınızı eksik etmeyin.inş sağlıklı olsun inşallah

allah yardım etsin canım yarın bizimde kontrolümüz ve 4 lü testimiz var inş. iyi çıkar sonuçlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…