- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.861
ikili yaptırdık canım sonuç iyi dedi dr. ama 4lüde istedi muhakkakInsallah seninde bebisin sana sagkikla gulumser canim :) peki sen 2li test yaptirmismiydin? Biz hiç birini yaptırmadik henüz oyüzden heycankiyim.
kızıma hamileyken bende sadece ikili yaptırmıştım doktor başka teste gerek duymamıştı ama bunda dörtlüde istedi belkide yaşımdan dolayıdır bilemiyorum sen yinede sor dr.una içinde kalmasınKızlar ben ikilş testten sonra üçlü, dörtlü test yapturmadım. Yarın doktoruma gitcem. İsteğe bağlı mı o testler?
Ben hiçbirini yaptırmadım canim doktorum direk 4lu yapacağız hem kesin çözüm hem 1 kez bu stresi yaşayacaksın dedi . 4lu daha guvenilir sonuçlar veriyormus cunkuKızlar ben ikilş testten sonra üçlü, dörtlü test yapturmadım. Yarın doktoruma gitcem. İsteğe bağlı mı o testler?
Anladım canım inşallah iyi olur sonucun bencede yaş sebebiyle istiyordur allah yardimcimiz olsun ..ikili yaptırdık canım sonuç iyi dedi dr. ama 4lüde istedi muhakkak
Ben soylemekten çekinmemde çok sinurlenince aklıma gelmez güzel cevap verip lafı gedigine oturtmak. Sonra sinir olurum kendime neden aklıma gelıp te siyleyemedim diye :)
Ben hiçbirini yaptırmadım canim doktorum direk 4lu yapacağız hem kesin çözüm hem 1 kez bu stresi yaşayacaksın dedi . 4lu daha guvenilir sonuçlar veriyormus cunku
Bende hamileligimin basindan beri mide bulantisi cekiyorum hemde bulanti hapi icmeme ragmen...dun yine bulanti hapi ictim ama mide bulantim olmadi bende korkmustum...oysa simdiye bulantilarin gecmesi lazimdi.benimle oyle butunlesmis ki bulantiGunaydin annisler inşallah herkes iyidir . 10 gün bulanmayan midenin kendini hatırlatması bomba etkisi yaptı ve kustumama çok şükür bu güzel kızımın iyi olduğunu göstebutunlesm buna da şükür dedim yarın 4lu test var miniğim2 için dualarınızı eksik etmeyin.inş sağlıklı olsun inşallah
evet canım kan tahliliyle yapılıyor ama ultrasondada detaylı incelemesi gerekiyormuş dr.unkızlar 4 lü testi de mi kan tahliliyle oluyo
Arkadaşlar ramazanda oruç tutacak ya da doktordan tutma konusunda tavsiye almışlar varmı acaba?
Evet öyle biliyorum canım hem kan hem detaylı ultrason diye biliyorumkızlar 4 lü testi de mi kan tahliliyle oluyo
Ben çok rahatlamıştim ya hatta bitti galiba diye sevinmistim cunku her sabah bulantım oluyordu. Derken bu sabah birden kustum.yani bulanti nin gelmesiyle kendimi lavaboya atmam bir oldu çok garip ya gerçekten vücudumu taniyamiyorumBende hamileligimin basindan beri mide bulantisi cekiyorum hemde bulanti hapi icmeme ragmen...dun yine bulanti hapi ictim ama mide bulantim olmadi bende korkmustum...oysa simdiye bulantilarin gecmesi lazimdi.benimle oyle butunlesmis ki bulantiBen hic bir testo
Çok az kaldı geçmesine inan benim ki geçtiyse herkesin geçer diyorum. Şimdi aç karına su içebiliyorum. Benim hala geçmeyen problemim ise yemek yemek istememem. İştahım yok. Aç hissediyorum, halsiz düşüyorum ama yok yiyemiyorum. Şu hamilelikte bir dönem varmış her şeyi bilinçsiz tüketecek kadar canın istermiş. O dönemi bekliyorum. 50 kilo ile hamile kaldım ilk üç ay 48 e düştüm. Şimdi 51-52 arası gidip geliyor kilom:)Bende hamileligimin basindan beri mide bulantisi cekiyorum hemde bulanti hapi icmeme ragmen...dun yine bulanti hapi ictim ama mide bulantim olmadi bende korkmustum...oysa simdiye bulantilarin gecmesi lazimdi.benimle oyle butunlesmis ki bulantiBen hic bir testo
Çok iyi düşünmüşün, ama alışveriş merkezlerinde dolaşan biriysen kışında lazım. Gerçi bebekle alışveriş merkezi pek iyi bişey değil ama annede bir sure sonra sıkılıyor.Ya kizlar bisi dicem. Bizim dogum son bahar kisa gelcek. Bize hemen bebek arabasi lazim olur mu? Cok cabuk disari gezmeye cikabilecek miyiz? Ben bu kinuda kararsizim acikcasi. Dogumdan sonra ilk bahara dogru alsam diyorum. Ne dersiniz?
bende 4te uyandım sonra zorla uymuşum yedide eşimin sesine uyandım iğneni yapayım diyeBen yine uyandim saat 4 dü...offf
Saoalsın canım, ben kızımdayken tutmadım. Bunda da tutabilecekmişim gibi gelmiyor çünkü normalde gün içinde bile iki saatten fazla sure sonunda ağzıma bişey atmazsam , midem bulanıyor, ağrıyor çok kötü oluyorum. Yanlış birşey söylemek istemem ama dinende karar anneye bırakılmış sanıyorum. İnşallah borcumu ödemeye ömrüm yeterde sonraki zamanlarda öderim.Günaydın canım ben sordum tıbbi olarak istemiyoruz ama inancınız açısından birşey diyemem dedi :)
karnını bazen taş gibi sert bazende yumuşamış gibi hisseden varmı
dünden beri yumuşak hissediyorum
sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alsak şu sıpaları
kötü şeyler geliyor aklıma hemen,dün çok fazla içemedim su ondanmıdır ki acababennnnnn doktor a sordum bol su iç dedi susuzluktanmı sertleşiyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?