- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.881
Ben hala uyumadimbende 4te uyandım sonra zorla uymuşum yedide eşimin sesine uyandım iğneni yapayım diye
zaten her saat başı uyanmıştım
Kabızlıktan sertleşiypr olabilir oyüzden çok su iç diyordur :)bennnnnn doktor a sordum bol su iç dedi susuzluktanmı sertleşiyor anlamadım
günaydın :)Günaydınnnn :)
uyuyamadğım zamanlarda çok canımBen hala uyumadim
olabilir son iki haftadır o kadar dikkat etsemde kabız oluyorumKabızlıktan sertleşiypr olabilir oyüzden çok su iç diyordur :)
Ahhh cnm ya bazen haksizlik edioruz istemedenuyuyamadğım zamanlarda çok canım
eşimi bir azarladım ne uyandırıyosun diye kıyamam ya bişey demedi
işe giderken öptü gitti
aynenAhhh cnm ya bazen haksizlik edioruz istemeden
Ben soylemekten çekinmemde çok sinurlenince aklıma gelmez güzel cevap verip lafı gedigine oturtmak. Sonra sinir olurum kendime neden aklıma gelıp te siyleyemedim diye :)
bana direk 28 mayısta gel demişti
Bende oyleyim valla bazen yapiorum cirkefligimiaynen
hakkını yiyemem 4 aydır çırpınıyor bizim için ama bazen tutamıyorum çenemi
Bikinim olmuyo zatenBen mayo giydim canım :)
Benim her sabah ve akşam metrobüste tansiyonum düşüyor. Hem basık hem itiş tepiş hem havasız. Alnım terlemeye başlayınca ahanda tansiyonum düşüyor diyorum. Artık uzman oldumGünaydınnn kızlar beni bu basık yağmur havalar etkiliyor tansiyonum düşmüş nabzım çok yükselmiş sabah sabah eczaneye uğradım.. siz de tansiyon sıkıntısı yaşayan var mı ?
ne asisi olacaksin cnmÅ?sağlık ocağından tık yok derken aradı şimdi aile hekimi_?
müsait olursanız bu hafta aşıya bekliyoruz dedi. 20. haftada yapılmıyor mu dedim bende ?
hekim de 19. haftada başlanıyor dedi.bir sakıncası yok dedi.
sizler ne zaman yaptıracaksınız?
banu alkan benzetmesi haBikinim olmuyo zatenYıllardır giydigim bikini Banu alkanin bikinileri gibi memelerin yarisini açıkta bıraktı Alt kısmıda popo catalini gösteriyor Giyilmez dimi
kanımızda var çirkeflik napalımBende oyleyim valla bazen yapiorum cirkefligimi
vuhuu çok seksiiii ben normaldede bikini giyemiyorum utanıyorum yaBikinim olmuyo zatenYıllardır giydigim bikini Banu alkanin bikinileri gibi memelerin yarisini açıkta bıraktı Alt kısmıda popo catalini gösteriyor Giyilmez dimi
Ben gecen donlarımdan birini giyip yattım , sabaha totom mu büyümüş ne zırh gibi olmuştu zor çıkardım. Zaten biraz küçük geliodu , robokop zırhı olduğunu görünce direkt çöpe attımBikinim olmuyo zatenYıllardır giydigim bikini Banu alkanin bikinileri gibi memelerin yarisini açıkta bıraktı Alt kısmıda popo catalini gösteriyor Giyilmez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?