2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydınnn kızlar beni bu basık yağmur havalar etkiliyor tansiyonum düşmüş nabzım çok yükselmiş sabah sabah eczaneye uğradım.. siz de tansiyon sıkıntısı yaşayan var mı ?

bana direk 28 mayısta gel demişti

Tontny rüyamda seni, gorumcelerini ve kaynanani gördüm. Artık nasıl kazindiysa kafama. Faceten falan da bilmiyorum yüzünü : )
Hep beraber pastane gibi bi yerde oturuyordunuz. Kaynanan neyse de gorumcelerin o kadar suratsizdi ki iki dakika durmak istemedim yanlarinda :)

sağlık ocağından tık yok derken aradı şimdi aile hekimi_?

müsait olursanız bu hafta aşıya bekliyoruz dedi. 20. haftada yapılmıyor mu dedim bende ?
hekim de 19. haftada başlanıyor dedi.bir sakıncası yok dedi.

sizler ne zaman yaptıracaksınız?

Günaydınnn kızlar beni bu basık yağmur havalar etkiliyor tansiyonum düşmüş nabzım çok yükselmiş sabah sabah eczaneye uğradım.. siz de tansiyon sıkıntısı yaşayan var mı ?
Benim her sabah ve akşam metrobüste tansiyonum düşüyor. Hem basık hem itiş tepiş hem havasız. Alnım terlemeye başlayınca ahanda tansiyonum düşüyor diyorum. Artık uzman oldum

ne asisi olacaksin cnmÅ?
Bikinim olmuyo zaten Yıllardır giydigim bikini Banu alkanin bikinileri gibi memelerin yarisini açıkta bıraktı Alt kısmıda popo catalini gösteriyor Giyilmez dimi
banu alkan benzetmesi ha
giyilmezmi diye soruyon bide bi giy istersen

Bikinim olmuyo zaten Yıllardır giydigim bikini Banu alkanin bikinileri gibi memelerin yarisini açıkta bıraktı Alt kısmıda popo catalini gösteriyor Giyilmez dimi
vuhuu çok seksiiii ben normaldede bikini giyemiyorum utanıyorum yabu sene denize girmeyi düşünmüyorum zaten mikrop kapmaktan korkuyorum

Ben gecen donlarımdan birini giyip yattım , sabaha totom mu büyümüş ne zırh gibi olmuştu zor çıkardım. Zaten biraz küçük geliodu , robokop zırhı olduğunu görünce direkt çöpe attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…