- 9 Ekim 2013
- 6.172
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.901
bana doktorum haziranın 15-20 arası yaptır dedi 19 haftalık oluyor galibasağlık ocağından tık yok derken aradı şimdi aile hekimi_?
müsait olursanız bu hafta aşıya bekliyoruz dedi. 20. haftada yapılmıyor mu dedim bende ?
hekim de 19. haftada başlanıyor dedi.bir sakıncası yok dedi.
sizler ne zaman yaptıracaksınız?
ne bikini ne eski mayolar biraz zor olur artıkBikinim olmuyo zatenYıllardır giydigim bikini Banu alkanin bikinileri gibi memelerin yarisini açıkta bıraktı Alt kısmıda popo catalini gösteriyor Giyilmez dimi
Giymiyim ya görene yazık görüntü kirliliğine asisi olacaksin cnmÅ?
banu alkan benzetmesi ha
giyilmezmi diye soruyon bide bi giy istersen
Bikinim olmuyo zatenYıllardır giydigim bikini Banu alkanin bikinileri gibi memelerin yarisini açıkta bıraktı Alt kısmıda popo catalini gösteriyor Giyilmez dimi
tetenoz aşısı olmamız gerekiyor ya o .ne asisi olacaksin cnmÅ?
bana doktorum haziranın 15-20 arası yaptır dedi 19 haftalık oluyor galiba
Zaten sooyllee rahat bol kumasli bi hamile mayosu aldımne bikini ne eski mayolar biraz zor olur artık
Senin gözünde Banu Alkan görüntüsü canlandi ama malesef işin aslı öyle değil be canım :)vuhuu çok seksiiii ben normaldede bikini giyemiyorum utanıyorum yabu sene denize girmeyi düşünmüyorum zaten mikrop kapmaktan korkuyorum
ben muayeneye gittiğimde sordumtetenoz aşısı olmamız gerekiyor ya o .
doktorumu arayamıcam şimdi. haftaya sağlık ocağına gider yaptırırım. Allahım acısız sızısız yan etkisiz geçer inşallah.
Saoalsın canım, ben kızımdayken tutmadım. Bunda da tutabilecekmişim gibi gelmiyor çünkü normalde gün içinde bile iki saatten fazla sure sonunda ağzıma bişey atmazsam , midem bulanıyor, ağrıyor çok kötü oluyorum. Yanlış birşey söylemek istemem ama dinende karar anneye bırakılmış sanıyorum. İnşallah borcumu ödemeye ömrüm yeterde sonraki zamanlarda öderim.
bana yasak olmasa bende alırdım hamile mayosuZaten sooyllee rahat bol kumasli bi hamile mayosu aldımOohhh artik kilo aldım derdi yok salarim salabildigim kadar
Benimkilerde Tanga kivaminda :) Karnımdan çok popo meme ve simitler büyüdü bel kalınlasti. Kız bebesi işte yayildim resmen. Eskiler bu işi biliyormus gerçekten doğru soylemisler erkekte karin sivrilir kızda yayılır diyerekBen gecen donlarımdan birini giyip yattım , sabaha totom mu büyümüş ne zırh gibi olmuştu zor çıkardım. Zaten biraz küçük geliodu , robokop zırhı olduğunu görünce direkt çöpe attım
Senin gözünde Banu Alkan görüntüsü canlandi ama malesef işin aslı öyle değil be canım :)
malesef sonradan o kolda ağrı ve ateş oluyorben muayeneye gittiğimde sordum
inşallah ağrısız sızısız olur ama biraz zor gibi kime sorduysam çok ağrıyor ateş yapıyor diyor
Hadi yaa. Seneye çıkar acısını canım. Bizde öylesine uyduruk bi tatil yapıcaz. Benim toxoplazmaya bagisikligim yokmuş dışarda yiyemicez mecbur ev tutucaz ben yapıcam yenekleribana yasak olmasa bende alırdım hamile mayosu
gidebilseydim tatile
inşallah canım oğluşumla yaparız bizde tatilimiziHadi yaa. Seneye çıkar acısını canım. Bizde öylesine uyduruk bi tatil yapıcaz. Benim toxoplazmaya bagisikligim yokmuş dışarda yiyemicez mecbur ev tutucaz ben yapıcam yenekleri
Benim her sabah ve akşam metrobüste tansiyonum düşüyor. Hem basık hem itiş tepiş hem havasız. Alnım terlemeye başlayınca ahanda tansiyonum düşüyor diyorum. Artık uzman oldum
Benim her sabah ve akşam metrobüste tansiyonum düşüyor. Hem basık hem itiş tepiş hem havasız. Alnım terlemeye başlayınca ahanda tansiyonum düşüyor diyorum. Artık uzman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?