2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bana doktorum haziranın 15-20 arası yaptır dedi 19 haftalık oluyor galiba

Günaydın güzel anneler :) yagmurlu puslu bir sonbahar sabahına uyanmış gibiyim bu yıl yaz gelmemeye karar verdi sanırım

tetenoz aşısı olmamız gerekiyor ya o .

doktorumu arayamıcam şimdi. haftaya sağlık ocağına gider yaptırırım. Allahım acısız sızısız yan etkisiz geçer inşallah.
ben muayeneye gittiğimde sordum
inşallah ağrısız sızısız olur ama biraz zor gibi kime sorduysam çok ağrıyor ateş yapıyor diyor

Galiba bende tutamayacağım canım evde olsam belki derim ama işteyken gerçekten çok zor olur.
İnşallah dediğin gibi borcumuzu sonra tutarız :))

Ben gecen donlarımdan birini giyip yattım , sabaha totom mu büyümüş ne zırh gibi olmuştu zor çıkardım. Zaten biraz küçük geliodu , robokop zırhı olduğunu görünce direkt çöpe attım
Benimkilerde Tanga kivaminda :) Karnımdan çok popo meme ve simitler büyüdü bel kalınlasti. Kız bebesi işte yayildim resmen. Eskiler bu işi biliyormus gerçekten doğru soylemisler erkekte karin sivrilir kızda yayılır diyerek

ben geçen sene mayo almıştm onu giyerim olur sanırım netten almıştm biraz boldu şimdi tam oturur

haftaya denize gideceğiz ama aşı perşembe olursam pazara dek iyileşirim heralde dimi ya

Hadi yaa. Seneye çıkar acısını canım. Bizde öylesine uyduruk bi tatil yapıcaz. Benim toxoplazmaya bagisikligim yokmuş dışarda yiyemicez mecbur ev tutucaz ben yapıcam yenekleri
inşallah canım oğluşumla yaparız bizde tatilimizi
bu sene evdeyiz napalım bebeğim iyi olsunda
tatilde yemek yapmakta zor olur ya ama herşey bebişler için

Benim her sabah ve akşam metrobüste tansiyonum düşüyor. Hem basık hem itiş tepiş hem havasız. Alnım terlemeye başlayınca ahanda tansiyonum düşüyor diyorum. Artık uzman oldum

Zor durum ya yorgunluktan o zaman senin canım aç bırakma kendini Allah korusun..acaba düşük tansiyonun bebek üzerine etkisi var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…