- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.921
Ben gecen donlarımdan birini giyip yattım , sabaha totom mu büyümüş ne zırh gibi olmuştu zor çıkardım. Zaten biraz küçük geliodu , robokop zırhı olduğunu görünce direkt çöpe attım
ben muayeneye gittiğimde sordum
inşallah ağrısız sızısız olur ama biraz zor gibi kime sorduysam çok ağrıyor ateş yapıyor diyor
inşallah canımKimiside rahat geçirdim ben diyor pozitif düşünelim inşallah güzel atlatırız ben yarın gideceğim
Galiba bende tutamayacağım canım evde olsam belki derim ama işteyken gerçekten çok zor olur.
İnşallah dediğin gibi borcumuzu sonra tutarız :))
Ben gecen donlarımdan birini giyip yattım , sabaha totom mu büyümüş ne zırh gibi olmuştu zor çıkardım. Zaten biraz küçük geliodu , robokop zırhı olduğunu görünce direkt çöpe attım[/QUOT
Benim normalde de 9-5 tansiyonum. Doktorum düşğk iyidir, yüksek bizi riske sokar demişti. Ama zaten benim düşük bir de metrobüste kaça düşüyor bilemiyorum. Hemen iniyorum kolonya dökünüp biraz hava alıp geri biniyorum. Her gün tontişimi bi kıtadan diğerine götürüp getiriyorum. Sonra anam beni gezdirmedi diyemezZor durum ya yorgunluktan o zaman senin canım aç bırakma kendini Allah korusun..acaba düşük tansiyonun bebek üzerine etkisi var mı ?
Ben oruçta tutarsam hastanelik olurum hafif acıksam dayanamıyorum istifra ediyorum.. Allah sonra ödememizi nasip etsin benim geçen yılki adetten dolayı tutamadığım borcum var daha
KizlAr yaaa gobek deliğim açılmış genişlemiş gibi duruyor çok garip suan şok oldum normal ufak ve katlanmis gibi dururdu
karın büyüdükçe göbek deliğide açılıyor yayılıyor bazılarında ise göbek deliği dışarı pırtlıyor neyseki öyle olmamıştı inş bundada olmaz
benim 3 haftadır öyle ve bende ilk şoka girmiştimtim. nasıl gergin orası
bi teklifim var size kızlar facebookdan arkadaş olarak eklemek isteyen olursa TC gokşen Ozlen olarak arattırdığınızda ağızları 1 metre açık bi bi çift görürseniz o benim eklemek isteyen olursa ekleyin lütfen
Ayyy daha neler olacak acaba eşim gördü bu nasıl delik diyo
benim 3 haftadır öyle ve bende ilk şoka girmiştimtim. nasıl gergin orası
Göbüş büyüyo canım normaldir.KizlAr yaaa gobek deliğim açılmış genişlemiş gibi duruyor çok garip suan şok oldum normal ufak ve katlanmis gibi dururdu
Benim de genişledi göbek deliğim zaten normalde dokunamam huy alırım şimdi hiç dokunamıyorumAyyy daha neler olacak acaba eşim gördü bu nasıl delik diyodalga geçti benimle
Giyersen eşin cinnet getirebilirBikinim olmuyo zatenYıllardır giydigim bikini Banu alkanin bikinileri gibi memelerin yarisini açıkta bıraktı Alt kısmıda popo catalini gösteriyor Giyilmez dimi
benim göbek deliğimde kocaman oldu birde dikiş var orda görüntü fenaBenim de genişledi göbek deliğim zaten normalde dokunamam huy alırım şimdi hiç dokunamıyorum
Hele badi giydiğinde öyle bir belli oluyor ki o delikler göğüs bedi yapıştırcam üstüneKizlAr yaaa gobek deliğim açılmış genişlemiş gibi duruyor çok garip suan şok oldum normal ufak ve katlanmis gibi dururdu
Galiba bende tutamayacağım canım evde olsam belki derim ama işteyken gerçekten çok zor olur.
İnşallah dediğin gibi borcumuzu sonra tutarız :))
Aaa gerçekten mantıklı yaz boyu ince tshirtler giyiyorum bende belli oluyor bende öyle yapcam galibaHele badi giydiğinde öyle bir belli oluyor ki o delikler göğüs bedi yapıştırcam üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?