2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben gecen donlarımdan birini giyip yattım , sabaha totom mu büyümüş ne zırh gibi olmuştu zor çıkardım. Zaten biraz küçük geliodu , robokop zırhı olduğunu görünce direkt çöpe attım

Çok moral bozucu ya hele yeni aldığım çamaşırlarımı hiç giymeden kaldırmak... Benim de popo genişledi, sütyenlerde olmuyor artık süt bezlerini sıkan çamaşır kullanmamak lazımmış. Ben mayo aldım hem göbeğimi örtsün herkesler görmesin

Galiba bende tutamayacağım canım evde olsam belki derim ama işteyken gerçekten çok zor olur.
İnşallah dediğin gibi borcumuzu sonra tutarız :))

Ben oruçta tutarsam hastanelik olurum hafif acıksam dayanamıyorum istifra ediyorum.. Allah sonra ödememizi nasip etsin benim geçen yılki adetten dolayı tutamadığım borcum var daha

KizlAr yaaa gobek deliğim açılmış genişlemiş gibi duruyor çok garip suan şok oldum normal ufak ve katlanmis gibi dururdu

Zor durum ya yorgunluktan o zaman senin canım aç bırakma kendini Allah korusun..acaba düşük tansiyonun bebek üzerine etkisi var mı ?
Benim normalde de 9-5 tansiyonum. Doktorum düşğk iyidir, yüksek bizi riske sokar demişti. Ama zaten benim düşük bir de metrobüste kaça düşüyor bilemiyorum. Hemen iniyorum kolonya dökünüp biraz hava alıp geri biniyorum. Her gün tontişimi bi kıtadan diğerine götürüp getiriyorum. Sonra anam beni gezdirmedi diyemez

Bikinim olmuyo zaten Yıllardır giydigim bikini Banu alkanin bikinileri gibi memelerin yarisini açıkta bıraktı Alt kısmıda popo catalini gösteriyor Giyilmez dimi
Giyersen eşin cinnet getirebilir
En güzeli şöyle güzel bir mayo hem mayoda göbek daha hoş duruyor :)

Galiba bende tutamayacağım canım evde olsam belki derim ama işteyken gerçekten çok zor olur.
İnşallah dediğin gibi borcumuzu sonra tutarız :))

Benimde kendime hiç güvenim yok suda içiyoruz normalde eve zor atıyordum kendimi hemen yatıyordum.yemekleri annem yapıyodu ee şimdi evlendik eve git yemekle uğraş bütün gün iştesin zor borcumu sonra tutarım.riskede atmak istemiyorum kendi canımı geçtim bebişim beslenemicek falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…