2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Aynen canım herşey bebişlerimiz için :)

Tatile gidecekler tankini de düşünebilir. Üstü atlet gibi göbüş kapatıyo altı da tuman gibi giyiliyor. Arada atleti kıvırıp göbek havalandırılabilir, kremlenebilir.

Ben eylül gibi düşünüyorum ama eşim hiç düşünmüyor çok huylu bi adam. Dün gece ilk kez hıçkırık tuttu 4 ayda. "Yeter bebeği uyandıracaksın, göbeğini zıplatma, bebeği oynatma vır vır" söylendi.
En son kafama yastık bastır boğ bari dedim, ne kıymetli kızı olacak yarabbim.

Bu adamla tatile gitsem bile sanırım çok dertli geçecek

21. haftada detaylu ultrasona gireceğim doktorum ondan sonra aşıyı yaptır dedi

Günaydınnn kızlar beni bu basık yağmur havalar etkiliyor tansiyonum düşmüş nabzım çok yükselmiş sabah sabah eczaneye uğradım.. siz de tansiyon sıkıntısı yaşayan var mı ?
Benim tansiyoda düşük, önceden kalp atışım 55 üstüne hic çıkmazdı su an 80-90 atıyor

Selam arkadaşlar,çevremde hamilelik geçirmiş arkadaşlardan ,aile çevremden çok sık duyduğum bir durum var...Hamilelikte hormonların değişmesi vs. yüzünden genelde gerginlik ,asabiyet ve sebepsiz ağlamalar olabiliyormuş..Ben bu durumu hiiiç yaşamadım ,tam tersi içimden bazen sebepsiz yere gülmek geliyor ya da içime bi mutluluk doluyor ,öyle leyla leyla etrafa bakıyorum :)Benim hormonlar farklı çalışıyo sanırım :)Siz de durumlar nasıl?

Canım ya bana burada hic aşıdan bahsetmediler, sizin orda da yok sanırım

yok canim asi filan demedi doktorum bana hic. hatta oglumda seker yuklemeside yapilmiyacakti ben 2010 kasim annelerinden duymustum seker yuklemesi yapildigini ondan doktorumdan isteyip yaptirmistim ama bunda yaptirmadim yaptirmam galiba doktor gerek duymazsa. burdaki doktorlarin rahatligi iyimi kotumu bilemedim :)

Bende cok oluyor durmadan ağlıyorum galiba ıkınci cocuk oldugu icin daha duygusalım bazen düşünüyorum ıkı tane çocukla nasıl basedicem diye korkuyorum kızım biraz beni üzdüğünde başlıyoruz beraber ağlamaya :) hormonlar tavan bende yani

herkesde aynı olmazki kimi daha depresif olabiliyor yaşananlarlada alakalı heralde :)
Kahverengi derken çizgi oluşuyo onu diyosun galiba.daha erken sanki.ilerki dönemde 6-7 aylarda çıkıyo.benim kızımda çıkmıştı hala daha gölge gibi duruyo geçmedi
kızlarda geç çıkıyor erkeklerde erken çıkıyor diyorlar :) ama okuduğum bir yerde bu aylarda belirmeye başlıyor yazıyordu
göbeğimde aşağıya doğru çizgi oluştu bende
erkekmi dimi seninki tezi doğruluyor

evet erkek,ben bütün tezleri doğruladım zaten
hatta bu çizgi bir aydır var bende

Ben iki duyguyu birden yaşıyorum canim bazen mutlu, olmadik seylere gulen, bazen filmdeki bir sahneye ağlamalar falan bi değişik oldum ben ya

Ben iki duyguyu birden yaşıyorum canim bazen mutlu, olmadik seylere gulen, bazen filmdeki bir sahneye ağlamalar falan bi değişik oldum ben ya
Hamileliğin bizleri değiştirdiği kesin...Özellikle doğumdan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak :)(ben ilk kez anne olacağım inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…