- 13 Ocak 2015
- 246
- 120
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.941
Benimde kendime hiç güvenim yok suda içiyoruz normalde eve zor atıyordum kendimi hemen yatıyordum.yemekleri annem yapıyodu ee şimdi evlendik eve git yemekle uğraş bütün gün iştesin zor borcumu sonra tutarım.riskede atmak istemiyorum kendi canımı geçtim bebişim beslenemicek falan.
evet ya badilerde çok iğrenç gözüküyorHele badi giydiğinde öyle bir belli oluyor ki o delikler göğüs bedi yapıştırcam üstüne
21. haftada detaylu ultrasona gireceğim doktorum ondan sonra aşıyı yaptır dedisağlık ocağından tık yok derken aradı şimdi aile hekimi_?
müsait olursanız bu hafta aşıya bekliyoruz dedi. 20. haftada yapılmıyor mu dedim bende ?
hekim de 19. haftada başlanıyor dedi.bir sakıncası yok dedi.
sizler ne zaman yaptıracaksınız?
Benim de genişledi göbek deliğim zaten normalde dokunamam huy alırım şimdi hiç dokunamıyorum
İstanbuldayım ben anadolu yakasındaSEN NEREDE İKAMET EDİYORSUN TATLIM
Benim tansiyoda düşük, önceden kalp atışım 55 üstüne hic çıkmazdı su an 80-90 atıyorGünaydınnn kızlar beni bu basık yağmur havalar etkiliyor tansiyonum düşmüş nabzım çok yükselmiş sabah sabah eczaneye uğradım.. siz de tansiyon sıkıntısı yaşayan var mı ?
Canım ya bana burada hic aşıdan bahsetmediler, sizin orda da yok sanırımne asisi olacaksin cnmÅ?
banu alkan benzetmesi ha
giyilmezmi diye soruyon bide bi giy istersen
Kahverengi derken çizgi oluşuyo onu diyosun galiba.daha erken sanki.ilerki dönemde 6-7 aylarda çıkıyo.benim kızımda çıkmıştı hala daha gölge gibi duruyo geçmediGöbeğinde kahverengi çıkan oldumu ?
göbeğimde aşağıya doğru çizgi oluştu bendeGöbeğinde kahverengi çıkan oldumu ?
Canım ya bana burada hic aşıdan bahsetmediler, sizin orda da yok sanırım
Bende cok oluyor durmadan ağlıyorum galiba ıkınci cocuk oldugu icin daha duygusalım bazen düşünüyorum ıkı tane çocukla nasıl basedicem diye korkuyorum kızım biraz beni üzdüğünde başlıyoruz beraber ağlamaya :) hormonlar tavan bende yaniSelam arkadaşlar,çevremde hamilelik geçirmiş arkadaşlardan ,aile çevremden çok sık duyduğum bir durum var...Hamilelikte hormonların değişmesi vs. yüzünden genelde gerginlik ,asabiyet ve sebepsiz ağlamalar olabiliyormuş..Ben bu durumu hiiiç yaşamadım ,tam tersi içimden bazen sebepsiz yere gülmek geliyor ya da içime bi mutluluk doluyor ,öyle leyla leyla etrafa bakıyorum :)Benim hormonlar farklı çalışıyo sanırım :)Siz de durumlar nasıl?
herkesde aynı olmazki kimi daha depresif olabiliyor yaşananlarlada alakalı heralde :)Selam arkadaşlar,çevremde hamilelik geçirmiş arkadaşlardan ,aile çevremden çok sık duyduğum bir durum var...Hamilelikte hormonların değişmesi vs. yüzünden genelde gerginlik ,asabiyet ve sebepsiz ağlamalar olabiliyormuş..Ben bu durumu hiiiç yaşamadım ,tam tersi içimden bazen sebepsiz yere gülmek geliyor ya da içime bi mutluluk doluyor ,öyle leyla leyla etrafa bakıyorum :)Benim hormonlar farklı çalışıyo sanırım :)Siz de durumlar nasıl?
kızlarda geç çıkıyor erkeklerde erken çıkıyor diyorlar :) ama okuduğum bir yerde bu aylarda belirmeye başlıyor yazıyorduKahverengi derken çizgi oluşuyo onu diyosun galiba.daha erken sanki.ilerki dönemde 6-7 aylarda çıkıyo.benim kızımda çıkmıştı hala daha gölge gibi duruyo geçmedi
erkekmi dimi seninki tezi doğruluyorgöbeğimde aşağıya doğru çizgi oluştu bende
evet erkek,ben bütün tezleri doğruladım zatenherkesde aynı olmazki kimi daha depresif olabiliyor yaşananlarlada alakalı heralde :)
kızlarda geç çıkıyor erkeklerde erken çıkıyor diyorlar :) ama okuduğum bir yerde bu aylarda belirmeye başlıyor yazıyordu
erkekmi dimi seninki tezi doğruluyor
Ben iki duyguyu birden yaşıyorum canim bazen mutlu, olmadik seylere gulen, bazen filmdeki bir sahneye ağlamalar falan bi değişik oldum ben yaSelam arkadaşlar,çevremde hamilelik geçirmiş arkadaşlardan ,aile çevremden çok sık duyduğum bir durum var...Hamilelikte hormonların değişmesi vs. yüzünden genelde gerginlik ,asabiyet ve sebepsiz ağlamalar olabiliyormuş..Ben bu durumu hiiiç yaşamadım ,tam tersi içimden bazen sebepsiz yere gülmek geliyor ya da içime bi mutluluk doluyor ,öyle leyla leyla etrafa bakıyorum :)Benim hormonlar farklı çalışıyo sanırım :)Siz de durumlar nasıl?
Hamileliğin bizleri değiştirdiği kesin...Özellikle doğumdan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak :)(ben ilk kez anne olacağım inşallah)Ben iki duyguyu birden yaşıyorum canim bazen mutlu, olmadik seylere gulen, bazen filmdeki bir sahneye ağlamalar falan bi değişik oldum ben ya
hadi ya maşallah :)evet erkek,ben bütün tezleri doğruladım zaten
hatta bu çizgi bir aydır var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?