2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
merhaba kızlar. ne zamandır takip ediyorum fakat şifremi bulamadığım için yazamadım.biz de çok şukur 16. haftamızı bitiriyoruz. 12. haftada ikili test için gittiğimde cinsiyetimize büyük iht erkek dedi:) genele baktığımdada erkek çoğunluğu var. hepimiz için hayırlısı olsun

Giyersen eşin cinnet getirebilir
En güzeli şöyle güzel bir mayo hem mayoda göbek daha hoş duruyor :)
Cinneti gülmekten getiremez çünkü görüntü içler acısı :) Banu Alkan benzeyen sadece bikinin kendi görüntüsü benim goruntumun Banu Alkan la ilgisi yok Hamile mayosu aldım bugün gelecek insallah

ahhh ahhh şöyle 12.13.haftada dr u tahmin yürütenleri okudukça dr.umun boğazına yapışasım geliyor kadın beni 14+5 de cinsiyet mi sorulur diye azarladı ya

Ben iki duyguyu birden yaşıyorum canim bazen mutlu, olmadik seylere gulen, bazen filmdeki bir sahneye ağlamalar falan bi değişik oldum ben ya
ayy evet canım ya o bende de var. geçen hafta özellikle bi duygusaldım ki bütün hafta ağladım nerdeyse. iş yerinde arkadaşlarım soruyor nasılsın diye. ne iyi ne kötü keyifsizim diyorum ve başlıyorum ağlamaya. bu hafta daha iyiyim çok şükür o ne ya sürekli ağlamak ii değil, enerjim düşüyor. gülmek en güzeli bol bol gülelim kızlar hem kendimiz hem de bebişimiz için.. şuan ve doğunca çok daha huzurlu olacaktır ben böyle düşünüyorum.

kızlar bebeğiniz ilk resimlerinden oluşan albüm ve anı defteri yapıyor musunuz? ben istiyorum yapayım ama nasıl birşey yapacağıma karar veremedim. önerisi olan varsa bekliyorum.

erkek anaları bebekken sünnet yaptırma fikrine ne diyorsunuz?

biz nasipse bebekken yaptıracağız. büyüyünce o psikolojiyi yaşamasını istemiyorum.
Bana kalsa ben de bebekken yaptıracağım bir de mevlüt okutucam bitecek. Öğle düğün müğün yapmam diyorum eşim olmaz diyor

ahhh ahhh şöyle 12.13.haftada dr u tahmin yürütenleri okudukça dr.umun boğazına yapışasım geliyor kadın beni 14+5 de cinsiyet mi sorulur diye azarladı ya
16dan sonra net gördükleri için daha önce söylemeyi ya da tahminde bulunmayı tercih etmiyor birçok dr. ben de 16nın başında öğrendim daha önce adını bile anmadı benimki..

Bana kalsa ben de bebekken yaptıracağım bir de mevlüt okutucam bitecek. Öğle düğün müğün yapmam diyorum eşim olmaz diyor
bu konu erkekle için önemli illa benim oğlum adam oldu die göstermek istiyorlar millete. bence de düğün gereksiz, dışarda uygun biyerde mevlüt yapılsa yeterli olur yani ben olsam öyle yapardım heralde..

ben biraz eşimi işledim önceden erkek olursa bebekken yaptıralım ben büyüyünce ne korku yaşıyorlar.Sende erkeksin sen de yaşadın hem teknoloji ilerledi bak hemen iyileşiyorlar ve bilinçli olarak vücudundan birşeyler kesilceğini anlamayacak dedim.
haklısın demişti.
çevremizde de 3 aile daha yaptırınca kuzenim biri. ve erkek bebek olacağını öğrenince daha da aklına yattı.

yeğenim 3 aylık 1 haftada bitti gitti .değer mi büyüyünce o korkuya.
düğün zaten ikimiz de istemiyorduk. çok şükür onda hem fikiriz. bana saçma geliyor erkekliğe adım attı nidaları. o zaman kızlar regl olunca da düğün yapalım diyorum millete. bende bebekken kestirip nasipse 1 yaşına gelince de sünnet mevlüdü okuturuz diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…