- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.981
Insan hamilelikte çok hassas oluyor , en ufak şeylerden bile çok etkilenebiliyor.ayy evet canım ya o bende de var. geçen hafta özellikle bi duygusaldım ki bütün hafta ağladım nerdeyse. iş yerinde arkadaşlarım soruyor nasılsın diye. ne iyi ne kötü keyifsizim diyorum ve başlıyorum ağlamaya. bu hafta daha iyiyim çok şükür o ne ya sürekli ağlamak ii değil, enerjim düşüyor. gülmek en güzeli bol bol gülelim kızlar hem kendimiz hem de bebişimiz için.. şuan ve doğunca çok daha huzurlu olacaktır ben böyle düşünüyorum.
o arada dr.a gittin mi peki?yada pozisyondan göstermemiştir.benimki göstermesine rağmen şimdi erken dedi
Aynen ben de öyle düşünüyorum düğüne karşıyım.ben biraz eşimi işledim önceden erkek olursa bebekken yaptıralım ben büyüyünce ne korku yaşıyorlar.Sende erkeksin sen de yaşadın hem teknoloji ilerledi bak hemen iyileşiyorlar ve bilinçli olarak vücudundan birşeyler kesilceğini anlamayacak dedim.
haklısın demişti.
çevremizde de 3 aile daha yaptırınca kuzenim biri. ve erkek bebek olacağını öğrenince daha da aklına yattı.
yeğenim 3 aylık 1 haftada bitti gitti .değer mi büyüyünce o korkuya.
düğün zaten ikimiz de istemiyorduk. çok şükür onda hem fikiriz. bana saçma geliyor erkekliğe adım attı nidaları. o zaman kızlar regl olunca da düğün yapalımdiyorum millete. bende bebekken kestirip nasipse 1 yaşına gelince de sünnet mevlüdü okuturuz diyorum.
olabilir canım bilemiyorumvalla bence gıcıklığına söylemedi.anladı onu değiştireceğimi.nitekim artık ona devam etmeyeceğim zaten
Aynı hastanede başka dr.lara giden arkadaşlarım var onlar 13 14 de öğrenmiş hep.öğrendin de söylemiyor musun diyolar.artık cihazlar çok gelişti genital organlar 13.haftada tamamlıyormuş oluşumunu16dan sonra net gördükleri için daha önce söylemeyi ya da tahminde bulunmayı tercih etmiyor birçok dr. ben de 16nın başında öğrendim daha önce adını bile anmadı benimki..
Şöyle ben sürekli röportaj yapıyormuş gibi soru-cevap olmayan bi dr bulurum inş.istiyorum ki benimle kendi konuşsun biraz.bi ay bekliyorsun,odasına giriyosun hoopp 15 dk sonra çıkmışsın.nedir arkadaş bi de özel hastane bunlar.her gidişte 75 tl ödüyorsun az para mı?Dr.u değiştirdim inş.bu istediğim gibi çıkar.Senin de Allah gönlüne göre versin
İnşallah ben de ilk kez anne olucamHamileliğin bizleri değiştirdiği kesin...Özellikle doğumdan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak :)(ben ilk kez anne olacağım inşallah)
Benim de 16+5 günlük olduğumuzda randevum var , söyler umarım .16dan sonra net gördükleri için daha önce söylemeyi ya da tahminde bulunmayı tercih etmiyor birçok dr. ben de 16nın başında öğrendim daha önce adını bile anmadı benimki..
ahhh ahhh şöyle 12.13.haftada dr u tahmin yürütenleri okudukça dr.umun boğazına yapışasım geliyorkadın beni 14+5 de cinsiyet mi sorulur diye azarladı ya
Benimki de ayni dedigin gibi. Ben degistircem oss suremin dolmasini bekliyorum 10 gun kaldi bidahaki kontrole farkli dr.a gitcem. Bu arada senin dr bay mi bayan mi? Benimki bay da ondan die dusunuyorum. Frekans tutmadi bende..
Ben benzer şikayetlerden dolayı iki kez doktor değiştirdim. İkisi de özeldi ve tavsiye üzerine gitmiştim. Muayenehane olduğu için çok daha ilgili ve ayrıntılı muayene olmasını beklersin değil mi. Hiç de öyle olmadı.
Şu an özel hastanede bir doktora gidiyorum. Diğer doktorların muayenehanesinde ilgilendiği sürenin tamamı kadar sadece ultrasonla muayene ediyor.Benimle ayrı, bebekle ayrı ilgileniyor. Açıklamalarından, bilgisinden, titizliğinden son derece memnunum. Ama bununla da telefonla konuşamıyoruz. Cep numarasını vermedi. Ben de açık açık istemedim. Ama acil bir şey olsa nasıl konuşucaz bilmiyorum. İlk fırsatta bu konuyu konuşup açıklığa kavuşturmak istiyorum. Diğerlerinin 24 saat arayabileceğim telefonları vardı ama memnun değildim. Bunda da böyle bir durum yaşıyorum:)
Evet canım gulmek hem bizi, hem de bebegimizi mutlu ediyorayy evet canım ya o bende de var. geçen hafta özellikle bi duygusaldım ki bütün hafta ağladım nerdeyse. iş yerinde arkadaşlarım soruyor nasılsın diye. ne iyi ne kötü keyifsizim diyorum ve başlıyorum ağlamaya. bu hafta daha iyiyim çok şükür o ne ya sürekli ağlamak ii değil, enerjim düşüyor. gülmek en güzeli bol bol gülelim kızlar hem kendimiz hem de bebişimiz için.. şuan ve doğunca çok daha huzurlu olacaktır ben böyle düşünüyorum.
ben yapıyorum canım. hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri her ilkimizi yazıyorum. ilk ultrason. ilk kalp sesi. cinsiyet vs gibi. ultrason fotolarını da yapıştırıyorum. ilerde guzel bi hatıra olacaktırkızlar bebeğiniz ilk resimlerinden oluşan albüm ve anı defteri yapıyor musunuz? ben istiyorum yapayım ama nasıl birşey yapacağıma karar veremedim. önerisi olan varsa bekliyorum.
Tövbe tövbeahhh ahhh şöyle 12.13.haftada dr u tahmin yürütenleri okudukça dr.umun boğazına yapışasım geliyorkadın beni 14+5 de cinsiyet mi sorulur diye azarladı ya
Benim cinsiyet belli değil ama eğer erkek olursa esimde bende bebekken yaptırmayı düşünüyoruz. Kucukken daha cabuk iyilesirmis. Büyüyünce eğlencesini yaparizerkek anaları bebekken sünnet yaptırma fikrine ne diyorsunuz?
biz nasipse bebekken yaptıracağız. büyüyünce o psikolojiyi yaşamasını istemiyorum.
gittim gösterdi ama tahmini söylemedi yanılma olabilir ihtimaline karşılık.
çünkü çok yaşıyoruz bu durumu ve aileler kaptırıp sonra üzülebiliyorlar dedi.
17 de direkt bebeğiniz erkek bu da pipisi dedi.
senin de az kalmış hayırlı öğrenirsin.
Ben 18 haftamı yarın dolduruyorum toplam da 4 kilo aldım ılk haöılelegimde 30 kilo almıştım umarım bunda böyle olmazkızllarr kaçar kilo aldınız toplamda benim 6 17. haftam
Ne güzel düşünmüşsün , hiç aklıma gelmediben yapıyorum canım. hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri her ilkimizi yazıyorum. ilk ultrason. ilk kalp sesi. cinsiyet vs gibi. ultrason fotolarını da yapıştırıyorum. ilerde guzel bi hatıra olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?