2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Insan hamilelikte çok hassas oluyor , en ufak şeylerden bile çok etkilenebiliyor.
Özellikle eşlerimizin dikkatli olması lazım en başta...

o arada dr.a gittin mi peki?yada pozisyondan göstermemiştir.benimki göstermesine rağmen şimdi erken dedi

gittim gösterdi ama tahmini söylemedi yanılma olabilir ihtimaline karşılık.
çünkü çok yaşıyoruz bu durumu ve aileler kaptırıp sonra üzülebiliyorlar dedi.
17 de direkt bebeğiniz erkek bu da pipisi dedi.
senin de az kalmış hayırlı öğrenirsin.

Aynen ben de öyle düşünüyorum düğüne karşıyım.
Eşimi ikna etsem aileler umurumda olmayacak.

16dan sonra net gördükleri için daha önce söylemeyi ya da tahminde bulunmayı tercih etmiyor birçok dr. ben de 16nın başında öğrendim daha önce adını bile anmadı benimki..
Aynı hastanede başka dr.lara giden arkadaşlarım var onlar 13 14 de öğrenmiş hep.öğrendin de söylemiyor musun diyolar.artık cihazlar çok gelişti genital organlar 13.haftada tamamlıyormuş oluşumunu

Amın ınsallah canım aynı dertten muzdarıbım :))

16dan sonra net gördükleri için daha önce söylemeyi ya da tahminde bulunmayı tercih etmiyor birçok dr. ben de 16nın başında öğrendim daha önce adını bile anmadı benimki..
Benim de 16+5 günlük olduğumuzda randevum var , söyler umarım .
Şimdiye kadar hiç bakmadılar cinsiyete

ahhh ahhh şöyle 12.13.haftada dr u tahmin yürütenleri okudukça dr.umun boğazına yapışasım geliyor kadın beni 14+5 de cinsiyet mi sorulur diye azarladı ya

allah allah... hatta benim 11. haftamda kanamam oldu gece acile gittik büyük bi panikle. acildeki doktor oğlun olcak dedi. biz adamı hiç ciddiye almadık. bu haftada cinsiyetmi olur diye. meğer doğruymus.

Ayy ne kadar guzel zaman gectıkce verecektır bence numarasını Pekı nerede bu doktor Hangı ılde :)

Evet canım gulmek hem bizi, hem de bebegimizi mutlu ediyor

kızlar bebeğiniz ilk resimlerinden oluşan albüm ve anı defteri yapıyor musunuz? ben istiyorum yapayım ama nasıl birşey yapacağıma karar veremedim. önerisi olan varsa bekliyorum.
ben yapıyorum canım. hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri her ilkimizi yazıyorum. ilk ultrason. ilk kalp sesi. cinsiyet vs gibi. ultrason fotolarını da yapıştırıyorum. ilerde guzel bi hatıra olacaktır

erkek anaları bebekken sünnet yaptırma fikrine ne diyorsunuz?

biz nasipse bebekken yaptıracağız. büyüyünce o psikolojiyi yaşamasını istemiyorum.
Benim cinsiyet belli değil ama eğer erkek olursa esimde bende bebekken yaptırmayı düşünüyoruz. Kucukken daha cabuk iyilesirmis. Büyüyünce eğlencesini yapariz

Bizim doktorumuzda dün bak diyo bu kordon ama bu değil bende içimden diyorum eeee baya bi bekledi inceledi bebişimizin de pozisyonu uygundu %90 erkek dedi.

Önceki hamileliğimde bende anne ajandası tutmuştum, hazır satılan günlük ajandalar vardı ondan almıştım..
Bu hamileliğimde yapmadım Keşke yapsaydım aslında güzel olurdu, bazen açıp o günlüğe bakıyorumda vay diyorum bu zamanda böyleymiş şu şöyleymiş vs..

Bu arada bugün 3lü teste gittik..
Doktor gidişatın normal olduğunu söyledi..
Kan verdim, onunda sonucuna göre 3lü test grafiği ve sonucunu vericekler..

Ne güzel düşünmüşsün , hiç aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…