- 11 Nisan 2008
- 450
- 496
- 628
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.001
Aynen ben de öyle düşünüyorum düğüne karşıyım.
Eşimi ikna etsem aileler umurumda olmayacak.
Ben 18 haftamı yarın dolduruyorum toplam da 4 kilo aldım ılk haöılelegimde 30 kilo almıştım umarım bunda böyle olmaz[/Qbende cok almak istemiyorum ama gidişat hiç iyi deil
damardır damariçimde bişi geziyormuş gibi oluyor acaba bebeğimmi
damardır damar
burda hep öyle diyorduk ya...
16da hissetmeye başladım ben.hafif birşey pıt pıt vuruyor gibi nabız atar gibi ve deyip geçiyoor gibi.
Bende 17.hafta içindeyim canım 4.5 kilo aldımkızllarr kaçar kilo aldınız toplamda benim 6 17. haftam
haaa o zaman benimki atmada değilde paranoyak oldum sanırım zorla hissedicem
canım 3lüyü yaptıracağım inşallah birşey çıkmaz....amin canım rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım 2liyi yaptirmadiysan 3luyu düşünme gerek bile yok, yaptır tabiki . Benimkide geç geldi Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin sagsaglim kucaklarimiza alalım inşallah
gec kalmış sayılmazsın canım yazabılırsin hala:)Ne güzel düşünmüşsün , hiç aklıma gelmedi
Az kaldı bizim de hissetmemize , Kasım annesi olarak geriden geliyoruz :)haaa o zaman benimki atmada değilde paranoyak oldum sanırım zorla hissedicem
Benim eşim bebeğe " Hayali Kahraman " diyor ; ama öyle sevme , konuşma , heyecan vs hiçbir şey yok , kendi halinde takılıyor .Hatta " önce bir doğsun " diyor ...bende eşimin hissetmesini istiyorum artık
o da hissedince daha idrak edecek sanki babalığı gibi geliyor.
o da ben ne zaman hissedeceğim diyor...
en mantıklısı canım. anlamazlar hem bebekken.Bana kalsa ben de bebekken yaptıracağım bir de mevlüt okutucam bitecek. Öğle düğün müğün yapmam diyorum eşim olmaz diyor
Ebebek'de gebe mayoları gormuştum,bir bak istersenBikinim olmuyo zatenYıllardır giydigim bikini Banu alkanin bikinileri gibi memelerin yarisini açıkta bıraktı Alt kısmıda popo catalini gösteriyor Giyilmez dimi
Canim bu hamilelikle ilgili ya vucudumuzu ele gecirdi hormonlar ondan taniyamiyorsun☺bende bulantilarim gecsin de hap icmeyeyim istiyorum artik.3.ayda gecer diye bekletken 4.ay doldu.insallah tum hamilelik boyunca surmez.bazilarida bebek hareket edince gecer diyorBen çok rahatlamıştaniyamiyorsunitti galiba diye sevinmistim cunku her sabah bulantım oluyordu. Derken bu sabah birden kustum.yani bulanti nin gelmesiyle kendimi lavaboya atmam bir oldu çok garip ya gerçekten vücudumu taniyamiyorum
Ben de erkekse hemen yaptırmak istiyorum ( bilmediğim için hala , bir şey diyemiyorum net :) Bilincine varacak yaşa gelince hem korkarlar hem de gerek yok o korku psikolojisini yaşasın istemem, eşimin de bu konuda sorun çıkaracağını sanmam .İleride heves ederse aile arasında ufak bir kutlama yapılabilir belkien mantıklısı canım. anlamazlar hem bebekken.
Benim eşim bebeğe " Hayali Kahraman " diyor ; ama öyle sevme , konuşma , heyecan vs hiçbir şey yok , kendi halinde takılıyor .Hatta " önce bir doğsun " diyor ...
Kendi halimde takılıyorum , bir şey söyleyince de sıkılıyor, annene söyle , kız arkadaşlarına söyle diyor . Eşimin bir kızı var ilk evliliğinden benim ilk çocuğum olacak .Bu yüzden mi rahat anlamadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?