2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

ben 44 kilo ile hamile kaldım şuan 16. haftadayım ve 42 kiloyum -2 deyim yani ve bulantım vs de yok gayet de sürekli yiyorum.. ne zaman kilo alacağım ben yaa

Evet canım doğru , onların bizim gibi yaşamasını beklemek hayal olur .Umarım ilerleyen aylarda biraz daha ortak olur heyecana . Bizimki hiç ultrasona da girmedi , fotoğraflardan gösteriyorum.Ultrasonda görse belki heyecan katsayısı yükselir :)

Oo aramizda 20 gun var canim senin ki tam ne zaman gecti...bulanti hapino her icmem de Allahim bu ictigim son bulanti hapi olsun diyorum ben hamilelikle 2.ayimda 5 kg verdim 3 aylikken 5 kg daha verdim toplamda 10 kg vermistim simdi 1 ayda 3 kg aldim istahim 3.aydan sonra duzeldi ama benim ki mide sorunu yuzunden de dedigin gibi su dahi icemedim 10 gun serumla beslendim 24 saat...ne zaman badliyormus o futursuzca yemek yemek

ben 44 kilo ile hamile kaldım şuan 16. haftadayım ve 42 kiloyum -2 deyim yani ve bulantım vs de yok gayet de sürekli yiyorum.. ne zaman kilo alacağım ben yaa
Tam çıtır , formda bir hamile olacaksın canım .Ben de istemiştim ama kısmet olmadı.Yatak istirahati kiloları da beraberinde getirdi. Şubat ayında 51 dim , şu an 56 yım .Hızlı gittim .Muhtemelen doğuma kadar 70 e yaklaşırım da umarım 70 i geçmem .Boyum 1.56 ,yuvarlanarak giderim artık doğuma :)))

tehlikeli zamanları atlatınca yürüyüşlere başlarsın canım
benimki nasıl bir metabolizma anlamadım hala zaten

Günaydınnn kızlar beni bu basık yağmur havalar etkiliyor tansiyonum düşmüş nabzım çok yükselmiş sabah sabah eczaneye uğradım.. siz de tansiyon sıkıntısı yaşayan var mı ?
Benimde tansiyonum dusuk 10-5, 9-6 felan cikiyor ama hamilelikte normal diyorlar

damardır damar
burda hep öyle diyorduk ya...

16da hissetmeye başladım ben. hafif birşey pıt pıt vuruyor gibi nabız atar gibi ve değip geçiyoor gibi.
Bende ilk öyle hissettim. ama şimdi daha belirgin hareketleri özellikle de akşam yarı uzanır şekilde otururken kıpır kıpır yerim onu bennn :)

Büzdede var uyuşmazlık. Dr bişey söylemiyor şu ana kadar. Peki hamileyken aşı vs olmuyor mu? Bebim ablam olmuştu aşı hamileyken
Benim ilk doğumumdan sonra oğlumun kanı pozitif olduğunu öğrendikten sonra aşı yapıldı hatta ilkinden sonra 1tanede kürtajım olmuştu ondan sonrada iğnesi yapıldı

Bana bebegin hareketlerini hissedince gelin dediler 20.haftaya gun verdiler 7 temmuza

aminnn canım inşaallah güzel haberlerle gelirim vede cinsiyeti artık öğreniriz senin ne zaman randevun nasılda meraklı bir bekleyiş

Belediyeler keşke hamilelik kursu açsalar.Orada çok güzel egzersizler yapılıyor.Burada araştırdım öyle bir kurs yok.Hamilelikte harekette zaman zaman gerekiyor

Kızlar cumartesi bebişimi görücem o suratsız ilgisiz doktorumu da değiştirdim. İnş ilgilenir yenisi. Beni yine bir ay dolmadan gelmişsin ağrın var diye mi erken geldin vs cümleleriyle bunaltmaz iyi şeyler duydum bakalım nasıl çıkacak yenisi inş ilgilenir adam gibi

bizim dün kontrol vardı 2 hafta sonra çağırdı folik asite devam dedi diğer gidişimde kan ilacına geçicekmişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…