- 25 Kasım 2013
- 1.173
- 1.295
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.021
Ben hamile kalırken çok zayıf değildim.Zayıf hamile kalan bayanlar daha çok kilo alıyorlar belki de o yüzden kilo almıyorum.Almamam benim için daha iyi çünkü 90 kilo da doğum yapmak zaten zor üstüne çıkmak pek istemiyorum.Bebek yine de beslenir bizden ama değil mi?
Evet canım doğru , onların bizim gibi yaşamasını beklemek hayal olur .Umarım ilerleyen aylarda biraz daha ortak olur heyecana . Bizimki hiç ultrasona da girmedi , fotoğraflardan gösteriyorum.Ultrasonda görse belki heyecan katsayısı yükselir :)bilmiyorum da erkekler doğunca baba olur dedikleri doğru galiba
eşim ilk zamanlar çok pimpirikti bunaltıyordu beni. Çok şükür şimdi hamileliğim de iyi gidiyor diye heralde biraz rahat davranıyor ama onlar bizim gibi yaşamıyorlar ki.
onların bizim gibi hissetmelerini beklemek zaten biraz abes olur. biz bedenimizde değişimleri yaşıyoruz.bu psikolojimizi de etkiliyor.
Oo aramizda 20 gun var canim senin ki tam ne zaman gecti...bulanti hapino her icmem de Allahim bu ictigim son bulanti hapi olsun diyorumÇok az kaldı geçmesine inan benim ki geçtiyse herkesin geçer diyorum. Şimdi aç karına su içebiliyorum. Benim hala geçmeyen problemim ise yemek yemek istememem. İştahım yok. Aç hissediyorum, halsiz düşüyorum ama yok yiyemiyorum. Şu hamilelikte bir dönem varmış her şeyi bilinçsiz tüketecek kadar canın istermiş. O dönemi bekliyorum. 50 kilo ile hamile kaldım ilk üç ay 48 e düştüm. Şimdi 51-52 arası gidip geliyor kilom:)
2 :)kızllarr kaçar kilo aldınız toplamda benim 6 17. haftam
Tam çıtır , formda bir hamile olacaksın canım .Ben de istemiştim ama kısmet olmadı.Yatak istirahati kiloları da beraberinde getirdi. Şubat ayında 51 dim , şu an 56 yım .Hızlı gittim .Muhtemelen doğuma kadar 70 e yaklaşırım da umarım 70 i geçmem .Boyum 1.56 ,yuvarlanarak giderim artık doğuma :)))ben 44 kilo ile hamile kaldım şuan 16. haftadayım ve 42 kiloyum -2 deyim yani ve bulantım vs de yok gayet de sürekli yiyorum.. ne zaman kilo alacağım ben yaa
kanımızda var çirkeflik napalım
Tam çıtır , formda bir hamile olacaksın canım .Ben de istemiştim ama kısmet olmadı.Yatak istirahati kiloları da beraberinde getirdi. Şubat ayında 51 dim , şu an 56 yım .Hızlı gittim .Muhtemelen doğuma kadar 70 e yaklaşırım da umarım 70 i geçmem .Boyum 1.56 ,yuvarlanarak giderim artık doğuma :)))
Benimde tansiyonum dusuk 10-5, 9-6 felan cikiyor ama hamilelikte normal diyorlarGünaydınnn kızlar beni bu basık yağmur havalar etkiliyor tansiyonum düşmüş nabzım çok yükselmiş sabah sabah eczaneye uğradım.. siz de tansiyon sıkıntısı yaşayan var mı ?
ben 44 kilo ile hamile kaldım şuan 16. haftadayım ve 42 kiloyum -2 deyim yani ve bulantım vs de yok gayet de sürekli yiyorum.. ne zaman kilo alacağım ben yaa
Bende ilk öyle hissettim. ama şimdi daha belirgin hareketleri özellikle de akşam yarı uzanır şekilde otururkendamardır damar
burda hep öyle diyorduk ya...
16da hissetmeye başladım ben.hafif birşey pıt pıt vuruyor gibi nabız atar gibi ve değip geçiyoor gibi.
Benim ilk doğumumdan sonra oğlumun kanı pozitif olduğunu öğrendikten sonra aşı yapıldı hatta ilkinden sonra 1tanede kürtajım olmuştu ondan sonrada iğnesi yapıldıBüzdede var uyuşmazlık. Dr bişey söylemiyor şu ana kadar. Peki hamileyken aşı vs olmuyor mu? Bebim ablam olmuştu aşı hamileyken
Bana bebegin hareketlerini hissedince gelin dediler 20.haftaya gun verdiler 7 temmuzasağlık ocağından tık yok derken aradı şimdi aile hekimi_?
müsait olursanız bu hafta aşıya bekliyoruz dedi. 20. haftada yapılmıyor mu dedim bende ?
hekim de 19. haftada başlanıyor dedi.bir sakıncası yok dedi.
sizler ne zaman yaptıracaksınız?
aminnn canım inşaallah güzel haberlerle gelirim vede cinsiyeti artık öğrenirizsağ ol canım benim darısı sana inşallahben de diğer sayfada sana cevap yazıyordum ki bu mesajını gördüm :) Benim biri erkek, aynen diğeri poposunu döndü inatla göstermedi Bize ikili üçlü test olmuyor, bir dahaki kontrolü bekleyeceğim artık. Senin az kalmış, 6 haziran büyük gün İnşallah güzel haberlerle gelirsin
oda mantıklı canım iyi fikirBen ilaclarimi bardak çekmecesine koyuyorum. Ne zaman su içmeye gitsem bana bakiyorlar. Öyle yapınca unutsam da hatırlıyorum
Az kaldı bizim de hissetmemize , Kasım annesi olarak geriden geliyoruz :)
Evet :)Kasımın son haftası olunca böyle oluyor herhalde.
Evet :)
Biz önce öğreniyoruz , temkinli gidiyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?