- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.041
Aile Sağlık Merkezinde Gebeler için kurs yazıyordu , aşı zamanı gidince soracağım ben de nedir ? Ne değildir ?Belediyeler keşke hamilelik kursu açsalar.Orada çok güzel egzersizler yapılıyor.Burada araştırdım öyle bir kurs yok.Hamilelikte harekette zaman zaman gerekiyor
Ben otobuste bile agliyorum gecen gun shakira dinliyorum hips dont lie sarkisini ... Aglamaya basladim tutamadim kendimiSelam arkadaşlar,çevremde hamilelik geçirmiş arkadaşlardan ,aile çevremden çok sık duyduğum bir durum var...Hamilelikte hormonların değişmesi vs. yüzünden genelde gerginlik ,asabiyet ve sebepsiz ağlamalar olabiliyormuş..Ben bu durumu hiiiç yaşamadım ,tam tersi içimden bazen sebepsiz yere gülmek geliyor ya da içime bi mutluluk doluyor ,öyle leyla leyla etrafa bakıyorum :)Benim hormonlar farklı çalışıyo sanırım :)Siz de durumlar nasıl?
bir ay önce annemin yanına gittim kaldım. Her yemekte kusacak gibi oluyordum ama kusmam geçti. Şimdiyse çok çok rahatım çok şükür. 17. Haftada bulantılarım azaldı. 19. Haftadayım şimdi sabah aç karına su bile içiyorum:) inşallah inşaallah seninki degeçer. Zor günlerdiOo aramizda 20 gun var canim senin ki tam ne zaman gecti...bulanti hapino her icmem de Allahim bu ictigim son bulanti hapi olsun diyorumben hamilelikle 2.ayimda 5 kg verdim 3 aylikken 5 kg daha verdim toplamda 10 kg vermistim simdi 1 ayda 3 kg aldim istahim 3.aydan sonra duzeldi ama benim ki mide sorunu yuzunden de dedigin gibi su dahi icemedim 10 gun serumla beslendim 24 saat...ne zaman badliyormus o futursuzca yemek yemek
Bendede var o cizgi koyu degil ama aynada baktigimda cizgi gorunuyorBen bir kaç haftadır var. Ama aşırı belirgin değil. Ten renginden biraz daha koyu hafif renk bi çizgi
Ben otobuste bile agliyorum gecen gun shakira dinliyorum hips dont lie sarkisini ... Aglamaya basladim tutamadim kendimi
Ben de normal istiyorum kısmetseYarın bebişimi görüceğimden çok keyifliyim annişler... hemencicik zamanım gelsin istiyorum inşallah yarın bebişimin cinsiyetide belli olur belki biraz erken ama ben çok merak ediyorum... hemencicik gidip alışveriş yapmak istiyorum...
Size bir sorum olacak şimdi çok erken biliyorum ama nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz sezeryanmı normalmi?
Ben normal doğum istiyorum...
Ybişimi görüceğimden çok keyifliyim annişler... hemencicik zamanım gelsin istiyorum inşallah yarın bebişimin cinsiyetide belli olur belki biraz erken ama ben çok merak ediyorum... hemencicik gidip alışveriş yapmak istiyorum...
Size bir sorum olacak şimdi çok erken biliyorum ama nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz sezeryanmı normalmi?
Ben normalden korkuyorum ya Sezeryan istiyorum. Bide zaten hemoroid ameliyatı oldum geçen sene. Normal doğum da tekrarlayabil
İnşallah tatlım her şey kısmet tabi ama en güzeli sanırsam normal doğum...Kısmetse normal doğum. Bebeğim ve ben sağlıklı olalımda hayırlısı olsun
Yarın bebişimi görüceğimden çok keyifliyim annişler... hemencicik zamanım gelsin istiyorum inşallah yarın bebişimin cinsiyetide belli olur belki biraz erken ama ben çok merak ediyorum... hemencicik gidip alışveriş yapmak istiyorum...
Ablam sezeryan oldu. çok kötüydü ya. üç senede ancak toparlanabildi. Bende onun için sezeryan istemiyorum. Bünyemde zayıf kısmet artık canımİnşallah tatlım her şey kısmet tabi ama en güzeli sanırsam normal doğum...
Sağlık durumum el verirse normali tercih ederimYarın bebişimi görüceğimden çok keyifliyim annişler... hemencicik zamanım gelsin istiyorum inşallah yarın bebişimin cinsiyetide belli olur belki biraz erken ama ben çok merak ediyorum... hemencicik gidip alışveriş yapmak istiyorum...
Sağlık durumum el verirse normali tercih ederim
o baya uzun sürmüş ablanın benim tanıdığım arkadaşlarım belden iğne olan farklı oluyormuş yani 1 ayda iğleştiler... Ama sanırım doktorlarda iş bitiyor...Ablam sezeryan oldu. çok kötüydü ya. üç senede ancak toparlanabildi. Bende onun için sezeryan istemiyorum. Bünyemde zayıf kısmet artık canım
ay ne güzel güçlülük inaşallah nasip ederde bizde normal yaparız...Benim ilk dogumum normal oldu. O kadar rahat ve kolay ki aslinda. Hele dogumdan sonra kendin yeniden dogmus gibi oluyorsun ve cok guclu hissediyorsun. Bu dogumumu da nasip olursa normal yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?