2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bugün çok hareket ettim.Eğildim , kalktım sürekli .
Eşimin zeytinyağına bulanmış ceketini arıyorum , yer yarılmış içine girmiş.Eşim de bul diye tutturdu.Poşete koyup çamaşır dolabında kenara koymuştum , yok , yok , yok...
Olabilecek her yere baktım , buhar olup uçmuş gitmiş :?

Belediyeler keşke hamilelik kursu açsalar.Orada çok güzel egzersizler yapılıyor.Burada araştırdım öyle bir kurs yok.Hamilelikte harekette zaman zaman gerekiyor
Aile Sağlık Merkezinde Gebeler için kurs yazıyordu , aşı zamanı gidince soracağım ben de nedir ? Ne değildir ?
Katılan var mı ?

Ben otobuste bile agliyorum gecen gun shakira dinliyorum hips dont lie sarkisini ... Aglamaya basladim tutamadim kendimi

Bir ay önce
bir ay önce annemin yanına gittim kaldım. Her yemekte kusacak gibi oluyordum ama kusmam geçti. Şimdiyse çok çok rahatım çok şükür. 17. Haftada bulantılarım azaldı. 19. Haftadayım şimdi sabah aç karına su bile içiyorum:) inşallah inşaallah seninki degeçer. Zor günlerdi

Ben otobuste bile agliyorum gecen gun shakira dinliyorum hips dont lie sarkisini ... Aglamaya basladim tutamadim kendimi

bende her şeye ağlıyorum...Hele haberlerde ...dizilerde...ne bulursam yani.Kızımda gözümün içine bakıyor ağlıyormuyum diye.
Heeee bu arada artık ben kesin olarak minnak kızımın hareketlerini hissediyorum. Minik minik özellikle göbek deliğimin sol tarafı ve alt kısmında kelebek dokunuşu gibi :)

Yarın bebişimi görüceğimden çok keyifliyim annişler... hemencicik zamanım gelsin istiyorum inşallah yarın bebişimin cinsiyetide belli olur belki biraz erken ama ben çok merak ediyorum... hemencicik gidip alışveriş yapmak istiyorum...

Size bir sorum olacak şimdi çok erken biliyorum ama nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz sezeryanmı normalmi?

Ben normal doğum istiyorum...

Ben de normal istiyorum kısmetse

Sevgili anneleeer. İş yüzünden istediğim gibi aktif olamıyorum ne yazikki. Tetanos aşısını benim dr onermiyo. Evde doğum yapmayacaksin hiç gerek yok dio. Sağlık ocağında kağıt imzalarsam yapmiolarmis. Kafam karışık. Sanırım yaptırmıcam. 2 kilo aldım şimdiye kadar. İnşallah çok almam zaten baliktim. Dr yarım saat tempolu olmayan yürüyüşe başla dedi. Doğum için bişey söylemek için erken dedi

Ben normalden korkuyorum ya Sezeryan istiyorum. Bide zaten hemoroid ameliyatı oldum geçen sene. Normal doğum da tekrarlayabil

Kısmetse normal doğum. Bebeğim ve ben sağlıklı olalımda hayırlısı olsun

Benim ilk dogumum normal oldu. O kadar rahat ve kolay ki aslinda. Hele dogumdan sonra kendin yeniden dogmus gibi oluyorsun ve cok guclu hissediyorsun. Bu dogumumu da nasip olursa normal yapicam.

Sağlık durumum el verirse normali tercih ederim

Ablam sezeryan oldu. çok kötüydü ya. üç senede ancak toparlanabildi. Bende onun için sezeryan istemiyorum. Bünyemde zayıf kısmet artık canım
o baya uzun sürmüş ablanın benim tanıdığım arkadaşlarım belden iğne olan farklı oluyormuş yani 1 ayda iğleştiler... Ama sanırım doktorlarda iş bitiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…