- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.061
ABLAMIN GENEL ANESTEZİYDİ. AMA AĞRISI UZUN SÜRDÜo baya uzun sürmüş ablanın benim tanıdığım arkadaşlarım belden iğne olan farklı oluyormuş yani 1 ayda iğleştiler... Ama sanırım doktorlarda iş bitiyor...
seninki iyimiş :)
ay ne güzel güçlülük inaşallah nasip ederde bizde normal yaparız...
:) aynen 70le kaldım 67 ye indim bulantılardan. şimdi 69 la devam :)seninki iyimiş :)
bulantılar cok zor oluyo ama işe yaramıs :):) aynen 70le kaldım 67 ye indim bulantılardan. şimdi 69 la devam :)
bulantılar cok zor oluyo ama işe yaramıs :)
Cnm evde dogum yapmayacaksin ama bu hamipelik belli mi olur hastaneye yetisip yetisemeyecegin bence her ihtimale karsi onlemini al vucudunun bagisiklik kazanmasi önemli benceSevgili anneleeer. İş yüzünden istediğim gibi aktif olamıyorum ne yazikki. Tetanos aşısını benim dr onermiyo. Evde doğum yapmayacaksin hiç gerek yok dio. Sağlık ocağında kağıt imzalarsam yapmiolarmis. Kafam karışık. Sanırım yaptırmıcam. 2 kilo aldım şimdiye kadar. İnşallah çok almam zaten baliktim. Dr yarım saat tempolu olmayan yürüyüşe başla dedi. Doğum için bişey söylemek için erken dedi
İnsallah canim gercekten en sagliklisi normal dogum sadece rahat olun ve kendinizi psikolojik olarak hazirlayin. Aksi durumlar haricinde kesinlikle normal dogumu tavsiye ediyorum. Tibben normal dogan cocuklarin bagisikligi daha guclu oldugu da ispatlandi. Bebek dogum kanalindan gecerken ordaki bir siviyi yutuyormus ve o bagisikligi icin cok onemliymis.
inşallah bende normal istiyorum
nasipse haftaya bizde 2 günlük deniz kaçamağı yapacağız.doktorum izin verdi.
ya graco fusio satışta yok üretimden kalktı mı ki o modeliçok da içime sinmişti.
kemeraltı evet haftaya gezeceğim. nette yok hiçbir yerde satışı çünkü.Bilmiyorum ki canim ben 3 sene once aldim. Sen izmirdeydin sanirim orda bir yer soyluyorlardi konak ti sanirim orda bebek esyalari satan magazalar varmis bir de oraya bak istersen. Ya da istanbula yolun duserse eminonunde havuzlu hana bakmani tavsiye ediyorum. Olmazsa gidince bende bakar bilgi veririm sana.
Canım tiroidin fazla çalışıyorsa o yüzden de almayabilirsin
tehlikeli zamanları atlatınca yürüyüşlere başlarsın canım
benimki nasıl bir metabolizma anlamadım hala zaten
kemeraltı evet haftaya gezeceğim. nette yok hiçbir yerde satışı çünkü.
umarım bulurum bulamazsam casual cadillac yada aire odaklanacağım .
yasemin yorumunu bekliyorum...
1.5 kilo aldim, masallah istahimda yerinde ama ben beyaz ekmek tuketmiyorum çavdar, kepekli falan yiyorumkızllarr kaçar kilo aldınız toplamda benim 6 17. haftam
ben baktım ayhan bebeye stokta yok yazıyorEvet canim kemeralti orada kesin bulursun bence. Bende netten arastirmistim havuzlu handan almistim. Ayhan bebe cocukta var nette.
kafam o konuda karışık her doğumun korkutucu hikayeleri var malesef insan bilemiyor :)Yarın bebişimi görüceğimden çok keyifliyim annişler... hemencicik zamanım gelsin istiyorum inşallah yarın bebişimin cinsiyetide belli olur belki biraz erken ama ben çok merak ediyorum... hemencicik gidip alışveriş yapmak istiyorum...
Size bir sorum olacak şimdi çok erken biliyorum ama nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz sezeryanmı normalmi?
Ben normal doğum istiyorum...
bende korkuyorumBen normalden korkuyorum ya Sezeryan istiyorum. Bide zaten hemoroid ameliyatı oldum geçen sene. Normal doğum da tekrarlayabil
hadi ya herkesde farklı işte bakalım doktor neyi uygun görecekBenim ilk dogumum normal oldu. O kadar rahat ve kolay ki aslinda. Hele dogumdan sonra kendin yeniden dogmus gibi oluyorsun ve cok guclu hissediyorsun. Bu dogumumu da nasip olursa normal yapicam.
oh hadi iyi eğlenceler :)Merhaba hanimlar pazar gunu kismetse tatile gidiyoruz, doktoruma danistim uzun yolda bir sorun olmaz dedi arada mola verip dinlenin dedi. Tatilde denize girebilirsin havuzu cok tercih etme dedi. Herseyi yapabilirsin ama asiriliktan kacin dedi. Gunes kremi sordum gitmisken, yuzume cliniq kullaniyordum vucut icin sordum farketmez dedi bende kiziminkini kullanmaya karar verdim babe pediatrik 50 faktorlu sprey. Tatile gidecekler icleri rahat olsun kisaca:)
Kemeraltındaki mağazalardan tavsiyelerin olursa değerlendiririz canımkemeraltı evet haftaya gezeceğim. nette yok hiçbir yerde satışı çünkü.
umarım bulurum bulamazsam casual cadillac yada aire odaklanacağım .
Tamam canim bi ara var diye okumustum halen yasiyorsun diye dusundum ben de istanbuldayim ama duyunca hemen gittim ankaraya iyikide gittim cok kisa surede sonuc aldim, insallah omur boyu birdaha hic yasamayiz.aslinda anksiyete icinde yardimci olucagini soyledi ama firsat buluo gidemiyorum.bizde 2 gunlugune bodruma gidicez ucak bileti aldik pskiyatri doktorumu aradim ucaga binicm tekrar nuksetmesinden korkuyorum dedim hamileligimi soyledim 2 lik diyazen hap dedi ama boyle ozel bir durumda ancak icebilirsin dedi yesil recete oldugu icin yazmasi gerekiyormus yarin gidip gorusucem.tatile gidicem guya ama stres yasiyorum su hale bak onceden ne kadar rahat ucaga binerdim napalim bunada sukurben bursadayım burda alanında iyi bir uzmana gidiyorum ofelya Thomas aklımda hatta sende cd leri videoları varsa paylaşımlarını beklerim fikrimin kesinleşmesi içinama bende de panik atak geçti anksiyete duruyor şu anda..sen gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?