- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.081
ağırlaşmadan gidip eşyaları vs alacağım haftaya.Kemeraltındaki mağazalardan tavsiyelerin olursa değerlendiririz canım
hadi ya herkesde farklı işte bakalım doktor neyi uygun görecek
oh hadi iyi eğlenceler :)
Tam o bolge karanliga kalmis sanki birsey goruyorum eger oysa erkek gibi geldi.Nerde oturuyorsun ?istanbuldaysan anadolu ve avrupa yakasindada sana doktor onerebilirim gorurlerse soylerler
ağırlaşmadan gidip eşyaları vs alacağım haftaya.
sonra ramazan oruç bayram derken süre geçecek..
oruçlar gelmeden annem kardeşimi alıp gideceğim taşısınlarpoşetleri.
haber veririm yine.
stokta yok yazıyor orda daBabyhome da buldum bebek arabasini bir bak sekercim
Ne guzel keske bende hissetsembende her şeye ağlıyorum...Hele haberlerde ...dizilerde...ne bulursam yani.Kızımda gözümün içine bakıyor ağlıyormuyum diye.
Heeee bu arada artık ben kesin olarak minnak kızımın hareketlerini hissediyorum. Minik minik özellikle göbek deliğimin sol tarafı ve alt kısmında kelebek dokunuşu gibi :)
stokta yok yazıyor orda da
ne şans var ya.
ttam istediğim tip derken.. hem baston hem çift yönlü
yok yok orda da stok yokYanlis yazdim maxibebemarket.com :))
yok yok orda da stok yok
ee stokta yok yazıyor kırmızıya du bakim tekrar.Nasil yok kiz var orda
Ne güzel canım. Bende biran önce hissetseydim keşke.bende her şeye ağlıyorum...Hele haberlerde ...dizilerde...ne bulursam yani.Kızımda gözümün içine bakıyor ağlıyormuyum diye.
Heeee bu arada artık ben kesin olarak minnak kızımın hareketlerini hissediyorum. Minik minik özellikle göbek deliğimin sol tarafı ve alt kısmında kelebek dokunuşu gibi :)
mavisi varmış stokta tamam çok sağolNasil yok kiz var orda mavi rengi var ama.
Tam o bolge karanliga kalmis sanki birsey goruyorum eger oysa erkek gibi geldi.Nerde oturuyorsun ?istanbuldaysan anadolu ve avrupa yakasindada sana doktor onerebilirim gorurlerse soylerler[/QUOTEAdana yaşıyorum cnm haftaya kontöle gitcem 16. haftamız olcak inş uygun pozisyonda olur da inş görebiliriz bebişimizi..
Nette pozitif doğum hikayeleri yazıp çıkanları okuyabilirsin , ben bazılarını okurken ağlamıştım .Çok duygusal anlar yaşayanlar var tabii onların eşleri de yanında destek oluyor , elini tutuyor , alnını öpüyor , rahatlatıyorkafam o konuda karışık her doğumun korkutucu hikayeleri var malesef insan bilemiyor :)
bende korkuyorumama bu ara bir grup baya bir sezeryan kötüler modda internette üyesi olduğum gruplarda
hadi ya herkesde farklı işte bakalım doktor neyi uygun görecek
oh hadi iyi eğlenceler :)
Geçmiş olsun. Risk varsa sezeryan olmanız belki daha hayırlıdır.
Cnm evde dogum yapmayacaksin ama bu hamipelik belli mi olur hastaneye yetisip yetisemeyecegin bence her ihtimale karsi onlemini al vucudunun bagisiklik kazanmasi önemli bence
Nette pozitif doğum hikayeleri yazıp çıkanları okuyabilirsin , ben bazılarını okurken ağlamıştım .Çok duygusal anlar yaşayanlar var tabii onların eşleri de yanında destek oluyor , elini tutuyor , alnını öpüyor , rahatlatıyor
Bence eşle paylaşılabilecek en özel anlardan biri...Eşim her şey uygun olursa doğuma girmek istiyor , ben de istiyorum girsin.Tabii öyle bir hastane de bulmam lazım :) İstiyoruz da , olur mu bilmem :)
Ben açık tenliyim,göğüs uçlarım da pembe.Buyudu ama Oyle kahverengi olmadı.Karnimdan aşağıya dogru inen kahverengi çizgiden de yok.Acaba bunlar bir sorun mudur ki??O bende de oldu ama ben çok memnunum çünkü çok açık renkti ben göğüs uçları :)
En sağlıklısı küçükken yaptırmakmış zaten ama hiç düşünmemiştim sünnet işinierkek anaları bebekken sünnet yaptırma fikrine ne diyorsunuz?
biz nasipse bebekken yaptıracağız. büyüyünce o psikolojiyi yaşamasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?