2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim ilk dogumum normal oldu. O kadar rahat ve kolay ki aslinda. Hele dogumdan sonra kendin yeniden dogmus gibi oluyorsun ve cok guclu hissediyorsun. Bu dogumumu da nasip olursa normal yapicam.
Tabikide normal doğum daha iyi ayağa kalkıyosun hemen... ama aksilik olunca mecbur sezeryan olduk işte bebeklerimiz sağlıklı doğsunlarda her iki doğumun da ayrı zorlukları var

Ablam sezeryan oldu. çok kötüydü ya. üç senede ancak toparlanabildi. Bende onun için sezeryan istemiyorum. Bünyemde zayıf kısmet artık canım
Üç senemibende sezeryan oldum ilk iki üç gün zor oluyo ama sonra hemen toparlandım.o kadarda kötü değil.tabi kişiden kişiyede değişiyo.ama bu sefer eşime nazlancam biraz

Teşekkür ederim bizide bilgilendirdin bende tatile gidiyim mi gitmeyim mi diye düşünüyorum doktorumada soruyum inşallah bende gidicem

Amin insallah canim.

Cnm evde dogum yapmayacaksin ama bu hamipelik belli mi olur hastaneye yetisip yetisemeyecegin bence her ihtimale karsi onlemini al vucudunun bagisiklik kazanmasi önemli bence
Ayrıca sadece doğum diye düşünmeyelim. Evdeki rendenin köşesi pas tutar, elimize iğne batar, ayağımıza çivi batar, yolda kafamızı tabelaya vurur keseriz vs vs, ve tetanoz 48 saatte insanı ölüme bile götürebiliyor allah korusun. Bence hamile ya da değil herkesin 5 yılda bir tekrarlaması laZım.
Benim dedem deniz kıyusında gezerken ayağına bir şey batıyor az kanıyor. Ertesi gün şişince hastaneye gidiyor sonra malesef aynı gün içinde tetanoz kangrenle birleşiyor ve orada aynı gün hayatını kaybediyor.
Gamlı baykuşluk yapmak istemem ama bence bir kez daha düşünsün gerek yok diyen arkadaşlar.
Kizlar dortlu test sonuclarimi aldim cok sukur temiz cikti. Cok mutlu oldum.
Gözünüz aydın. Darısı bekleyen tüm annelerin başına inşallah.

Ben Ankara'lıyım ama İstanbul'da yaşıyorum .İmkan olsa İstanbul'dan koşarak uzaklaşacağım , hiç alışamadım bu şehre. 8 yıldır buradayım ama boğaz vs sizin olsun , ben sakinlik istiyorum ,karma karışık , kalabalık , pahalı , sorunlu bir şehir.
Benim düşünceme göre İstanbul'da yaşanmaz ancak turist gibi gezmeye gelinir , inşallah çok uzak olmayan bir gelecekte gideriz bu şehirden,nasıl olacak bilmiyorum ama olsa çok sevinirim.
Bu arada ailem de Ankara'da , kız çocuk için ayrı şehirlerde olmak çok zor...Şimdi düşünüyorum da kendi çocuğum benimle aynı şehirde yaşasın isterim , uzaklarda hep böyle özlem ,hasret...
Of amma içlenmişim galiba :)

Bende istiyorum ama esim dayanamam diyor girmiycek o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…