- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.101
Tabikide normal doğum daha iyi ayağa kalkıyosun hemen... ama aksilik olunca mecbur sezeryan olduk işte bebeklerimiz sağlıklı doğsunlarda her iki doğumun da ayrı zorlukları varBenim ilk dogumum normal oldu. O kadar rahat ve kolay ki aslinda. Hele dogumdan sonra kendin yeniden dogmus gibi oluyorsun ve cok guclu hissediyorsun. Bu dogumumu da nasip olursa normal yapicam.
Canm senin erkek degil mi zaten
Üç senemiAblam sezeryan oldu. çok kötüydü ya. üç senede ancak toparlanabildi. Bende onun için sezeryan istemiyorum. Bünyemde zayıf kısmet artık canım
Gözün aydın tatlım darısı bizlereKizlar dortlu test sonuclarimi aldim cok sukur temiz cikti. Cok mutlu oldum.
Teşekkür ederim bizide bilgilendirdin bende tatile gidiyim mi gitmeyim mi diye düşünüyorum doktorumada soruyum inşallah bende gidicemMerhaba hanimlar pazar gunu kismetse tatile gidiyoruz, doktoruma danistim uzun yolda bir sorun olmaz dedi arada mola verip dinlenin dedi. Tatilde denize girebilirsin havuzu cok tercih etme dedi. Herseyi yapabilirsin ama asiriliktan kacin dedi. Gunes kremi sordum gitmisken, yuzume cliniq kullaniyordum vucut icin sordum farketmez dedi bende kiziminkini kullanmaya karar verdim babe pediatrik 50 faktorlu sprey. Tatile gidecekler icleri rahat olsun kisaca:)
Yok canımcım ya her vücudun tepkisi ayrı. Annemde hiç çizgi olmamış mesela. Göğüs uçları kararmış amaBen açık tenliyim,göğüs uçlarım da pembe.Buyudu ama Oyle kahverengi olmadı.Karnimdan aşağıya dogru inen kahverengi çizgiden de yok.Acaba bunlar bir sorun mudur ki??
Amin insallah canim.Bir ay önce
bir ay önce annemin yanına gittim kaldım. Her yemekte kusacak gibi oluyordum ama kusmam geçti. Şimdiyse çok çok rahatım çok şükür. 17. Haftada bulantılarım azaldı. 19. Haftadayım şimdi sabah aç karına su bile içiyorum:) inşallah inşaallah seninki degeçer. Zor günlerdi
Aha bir izmirli daha@mucize_bebek İzmir'deyim canım ben. Doktor da Bostanlı'da.
Beni unutuyorsunuz ama
Ayrıca sadece doğum diye düşünmeyelim. Evdeki rendenin köşesi pas tutar, elimize iğne batar, ayağımıza çivi batar, yolda kafamızı tabelaya vurur keseriz vs vs, ve tetanoz 48 saatte insanı ölüme bile götürebiliyor allah korusun. Bence hamile ya da değil herkesin 5 yılda bir tekrarlaması laZım.Cnm evde dogum yapmayacaksin ama bu hamipelik belli mi olur hastaneye yetisip yetisemeyecegin bence her ihtimale karsi onlemini al vucudunun bagisiklik kazanmasi önemli bence
Gözünüz aydın. Darısı bekleyen tüm annelerin başına inşallah.Kizlar dortlu test sonuclarimi aldim cok sukur temiz cikti. Cok mutlu oldum.
Canm senin erkek degil mi zaten[/QUOTCnm 13 haftalıkken gitmiştim en son ki; ondada pozisyonu hiç uygun deildi ekteki ultrason görüntüsü 11+3 ama doktorum 4. aya kadar sorsak da söylemeyeceğini söyledi, bende sitede nub teorisini görünce fikirlerinizi almak istedim.Kısmetse haftaya kontrolümüz var...
Bende istiyorum ama esim dayanamam diyor girmiycek o yuzden.Nette pozitif doğum hikayeleri yazıp çıkanları okuyabilirsin , ben bazılarını okurken ağlamıştım .Çok duygusal anlar yaşayanlar var tabii onların eşleri de yanında destek oluyor , elini tutuyor , alnını öpüyor , rahatlatıyor
Bence eşle paylaşılabilecek en özel anlardan biri...Eşim her şey uygun olursa doğuma girmek istiyor , ben de istiyorum girsin.Tabii öyle bir hastane de bulmam lazım :) İstiyoruz da , olur mu bilmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?