- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.121
İyi akşamlar kızlar nasılsınızzzzzz?
Yok be tatlım korkma bir sorun değildir herkesin vücudu farklı çalışıyor. Bence pozitif birşey belki güneş lekeside yasamazsinBen açık tenliyim,göğüs uçlarım da pembe.Buyudu ama Oyle kahverengi olmadı.Karnimdan aşağıya dogru inen kahverengi çizgiden de yok.Acaba bunlar bir sorun mudur ki??
Ben Hollanda da yaşıyorum ama ailem Karşıyaka da. Her sene geliyorumAa cok memnun oldum kizlar:)) Ne guzel oldu. Semtler neresi acaba. Ben Karsiyaka'dayim.
Kızlar ben gelince bi bulusmami ayarlasak ki nasıl olur??
Aa cok memnun oldum kizlar:)) Ne guzel oldu. Semtler neresi acaba. Ben Karsiyaka'dayim.
Bucaliyim ben deBen Hollanda da yaşıyorum ama ailem Karşıyaka da. Her sene geliyorum
Ben zeytin yağı sürüyorum.Kızlar hangi çatlak Önleyici kremi aldınız ne zaman başladınız? Göğüs ve karın-bacaklar için? Önceki hamileliğinizden Tecrübe ettiğiniz en iyi marka??
Hamileliğimde coşmaz inşallah tatlim,ama kas alırken benim dudak üstüm ve kaslarımın etrafı Cok kızarız ona dikkat etmeyip kas bıyık aldirdiktan sonra güneşe çıkmıştım leke oluşmuştu zaten 3-4 yil once.Cok kızıyorum dikkat etmediğim icin kendime,kısın krem kullanıyorum geçiyor yazın biraz gunes görse gunes koruyucuya rağmen koyulasiyor o bölgeler.Yok be tatlım korkma bir sorun değildir herkesin vücudu farklı çalışıyor. Bence pozitif birşey belki güneş lekeside yasamazsin
Harika olurKızlar ben gelince bi bulusmami ayarlasak ki nasıl olur??
Kızlar hangi çatlak Önleyici kremi aldınız ne zaman başladınız? Göğüs ve karın-bacaklar için? Önceki hamileliğinizden Tecrübe ettiğiniz en iyi marka??
Benimde bıyık bolgem yazın karariyor ya, bu gidisle yazın şapkayla gezicez herhaldeHamileliğimde coşmaz inşallah tatlim,ama kas alırken benim dudak üstüm ve kaslarımın etrafı Cok kızarız ona dikkat etmeyip kas bıyık aldirdiktan sonra güneşe çıkmıştım leke oluşmuştu zaten 3-4 yil once.Cok kızıyorum dikkat etmediğim icin kendime,kısın krem kullanıyorum geçiyor yazın biraz gunes görse gunes koruyucuya rağmen koyulasiyor o bölgeler.
Canım palmer's cacao butter olanımi yoksa cacao butter masaj yaginimi kullaniyorsunCanim ilk gebeligimde 9 ay boyunca lierac kullandim yinede catladim. Doktorumun soyledigi catlak olayi genetik krem kullanarak sadece catlagin sayisini azaltirsin demisti atiyorum 10 tane olacaksa 5 tane olur dedi. Bende de oyle oldu cok fazla degil ama simit bolgemden catladim.
Suan yeni kesfettigim amerikan mali bir krem kullzniyorum fiyati lieraca gore daha uygun ve ben surdugumde hissettigim etkiden cok memnun kaldim bunuda deneyebilirsin. Palmer's diye bir marka catlak kremlerine bir bak.
Canım palmer's cacao butter olanımi yoksa cacao butter masaj yaginimi kullaniyorsun
Tamamdır canım çok sagolCanim benim kullandigim bu.
Bitkisel mi canim bu? Bebeğe zararı olmaz dimi bunun?Canim benim kullandigim bu.
Bitkisel mi canim bu? Bebeğe zararı olmaz dimi bunun?
Lierac mustela ve doktorumun önerdiği Bella b diye bi marka.bella b ve Lierac ı kullanan Arkadaşlarım memnundu.ben de bel bölgemde ince bir iki çizgi farkettim dün karnım biraz erken Büyüdü benim.eczaneye koştum Lierac 140 Bella b 120 liraydı.internetten almaya karar verdim.senin kremi de araştırayım o zaman sağolCanim ilk gebeligimde 9 ay boyunca lierac kullandim yinede catladim. Doktorumun soyledigi catlak olayi genetik krem kullanarak sadece catlagin sayisini azaltirsin demisti atiyorum 10 tane olacaksa 5 tane olur dedi. Bende de oyle oldu cok fazla degil ama simit bolgemden catladim.
Suan yeni kesfettigim amerikan mali bir krem kullzniyorum fiyati lieraca gore daha uygun ve ben surdugumde hissettigim etkiden cok memnun kaldim bunuda deneyebilirsin. Palmer's diye bir marka catlak kremlerine bir bak.
Kızlar ya benim 3 aydir her adet dönemimde hafif kasik ve bel agrimla birlikte 1 damla kan geliyor varmı benim gibi olan. Buradaki ebe ilk aylarda olur falan demişti ama artik korkuyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?