- 30 Nisan 2007
- 219
- 345
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.141
Kızlar ben gelince bi bulusmami ayarlasak ki nasıl olur??
Harika olur
Peki 4.ay nasıl geçti? Kan geldi mi? Benim de ilk üç regl döneminde ağrı, gerginlik vs tüm belirtileri yaşadım fakat 4.regl döngümde yaşamadım. Ama hiç lekelenme kanama fln olmadı. Yine de bir doktora danışsan için rahat eder canım biz ne desek boş.Kızlar ya benim 3 aydir her adet dönemimde hafif kasik ve bel agrimla birlikte 1 damla kan geliyor varmı benim gibi olan. Buradaki ebe ilk aylarda olur falan demişti ama artik korkuyorum ben ya
Burada da gördüm ondan kokusu ilk zamanlar agir gelir diye almamistim, simdi koku hassasiyetim azalınca bi deneyim diyorum bendeBitkisel mi canim bu? Bebeğe zararı olmaz dimi bunun?
Tamam o zaman,Bence iyi fikir. Tanisip, yuzyuze sohbet ederiz. Izmirli dayanismasi yapariz:)
Yarın ebeyi bi arayalım bakalım yok normal şu bu derse kendi doktoruma yazıcam tatlımBen bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Bu yine kişisel bir farklılık sanirim :)Gebe kaldığım ilk zamanlarda bir dr'un yazısında okumuştum,bazı kadinlar,adet donemlerinde yine olacakmis gibi sanci çekebilir diyordu.Bu vücudun alışkanlığı ile ilgiliymis.9ay adet gören bile olabiliyormuşSen bu sancıyı sadece adet dongunde yaşadığını soylemissin.Benim ilk 3 ay kasıklarımda bazen sag bazen sol tarafımda batmalar oluyordu kısa süreli.3ay bitti bu batmalar da bitti.Bugun sabah dersteyken ve öğlen arasında yine oldu böyle hafif batma ve sanki adet olacakmışım gibi miril miril o bölgem.Takvime bir baktım adet gunummus :) Vücudun sartlanmisligi ile ilgili bir durum iste :) İcine sinmiyorsa İzmir'deki Dr'una maille yine anlat istersen tatlim.
Kokusu nasil canim? çikolata gibi mi meselaBurada da gördüm ondan kokusu ilk zamanlar agir gelir diye almamistim, simdi koku hassasiyetim azalınca bi deneyim diyorum bende
Canim bugun itibariyle 4. Adet döngümü de pas geçtik inşallah :) hic sekmedi 4'unde de batmalar,sinir hali,gerginlik yasadımPeki 4.ay nasıl geçti? Kan geldi mi? Benim de ilk üç regl döneminde ağrı, gerginlik vs tüm belirtileri yaşadım fakat 4.regl döngümde yaşamadım. Ama hiç lekelenme kanama fln olmadı. Yine de bir doktora danışsan için rahat eder canım biz ne desek boş.
İste şubat son reglimdi martta bisey olmadı son 3 aydır o donemde kasik ağrısı ve 1 damla kan geliyor, yurtdisindayim ya burdakiler de pek bir rahatlar yarin arayacagim, bi gelde ultrason da bakalım demezki bunlarda. Turkiyeye geldigim ilk gün kendi doktoruma kosacagim zatenPeki 4.ay nasıl geçti? Kan geldi mi? Benim de ilk üç regl döneminde ağrı, gerginlik vs tüm belirtileri yaşadım fakat 4.regl döngümde yaşamadım. Ama hiç lekelenme kanama fln olmadı. Yine de bir doktora danışsan için rahat eder canım biz ne desek boş.
Kakao ve hindistan cevisi kokusu vardı hatırladığım kadarıylaKokusu nasil canim? çikolata gibi mi mesela
Ahh kiyamam yaa sen bizim anneler gibi geçiriyorsun gebeliği resmenİste şubat son reglimdi martta bisey olmadı son 3 aydır o donemde kasik ağrısı ve 1 damla kan geliyor, yurtdisindayim ya burdakiler de pek bir rahatlar yarin arayacagim, bi gelde ultrason da bakalım demezki bunlarda. Turkiyeye geldigim ilk gün kendi doktoruma kosacagim zaten
Kakao ve hindistan cevisi kokusu vardı hatırladığım kadarıyla
Ahh ahh sorma güzelim ya vallahi şu 20.hafta kontrolü olmasa simdi kaçıp gelicem izmire, sanki ikinci dünya ulkesindeyiz. Kız benim resmen saclarim da beyazlar çıktı ya acaba iyimi, bi terslik varmı diye düşünmekten annelik ne zormus yaAhh kiyamam yaa sen bizim anneler gibi geçiriyorsun gebeliği resmenbelki de en iyisi odur,adamların vardır bir bildigi.Ben 1 aydır göremiyorum diye depresyona girmeye herseyden nem kapmaya başladım,Cok rahattim baslarda zaman ilerleyip bebeğime alıştıkta kaybetme korkum da arttı zirt pirt gidip goresim var,ama sakıncalı iste bebek icin.
Ohhh mis gibi iyi uykular canimKokusu yenilendi suan tatli bir kakao kokusuyla uyuyorum hepinize iyi geceler kizlar)
KiyamammmAhh ahh sorma güzelim ya vallahi şu 20.hafta kontrolü olmasa simdi kaçıp gelicem izmire, sanki ikinci dünya ulkesindeyiz. Kız benim resmen saclarim da beyazlar çıktı ya acaba iyimi, bi terslik varmı diye düşünmekten annelik ne zormus ya
Allaha emanetler, ya tabiki vardır bir bildikleri de iste gel sen bana anlat, benimde 3 tel beyazim vardı 4 ay içinde 15 oldu herhalde. Yarin bebeginle bulusacaksin demi allahim çok cok güzel haberlerle dönmeni nasip eder insallahKiyamammm
Canim bence var bir bildikleri.Bunun üretimini yapıp satan ülkelerde de durum boyle.Aksi kanitlanmadigi icin ses dalgası da olsa adamlar temkinli yaklaşıyorSen en iyisini yaptın farkında olmadan bosver,biz düşünelim kara kara :) Ayy Allah korusun bebeklerimizi
Bu arada benim tek bir tel beyazım yoktu.Gecen haftalarda tam sacımın ayrıldığı yerde onde inmeyen hep havada bir tel sacım oldugunu farkettim,kopardım ben de
O teli koparmayacaktin kesseydin iyiydi innsallah cogalmazKiyamammm
Canim bence var bir bildikleri.Bunun üretimini yapıp satan ülkelerde de durum boyle.Aksi kanitlanmadigi icin ses dalgası da olsa adamlar temkinli yaklaşıyorSen en iyisini yaptın farkında olmadan bosver,biz düşünelim kara kara :) Ayy Allah korusun bebeklerimizi
Bu arada benim tek bir tel beyazım yoktu.Gecen haftalarda tam sacımın ayrıldığı yerde onde inmeyen hep havada bir tel sacım oldugunu farkettim,kopardım ben de
O teli koparmayacaktin kesseydin iyiydi innsallah cogalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?