2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar ya benim 3 aydir her adet dönemimde hafif kasik ve bel agrimla birlikte 1 damla kan geliyor varmı benim gibi olan. Buradaki ebe ilk aylarda olur falan demişti ama artik korkuyorum ben ya
Peki 4.ay nasıl geçti? Kan geldi mi? Benim de ilk üç regl döneminde ağrı, gerginlik vs tüm belirtileri yaşadım fakat 4.regl döngümde yaşamadım. Ama hiç lekelenme kanama fln olmadı. Yine de bir doktora danışsan için rahat eder canım biz ne desek boş.

Yarın ebeyi bi arayalım bakalım yok normal şu bu derse kendi doktoruma yazıcam tatlım

Canim bugun itibariyle 4. Adet döngümü de pas geçtik inşallah :) hic sekmedi 4'unde de batmalar,sinir hali,gerginlik yasadım

İste şubat son reglimdi martta bisey olmadı son 3 aydır o donemde kasik ağrısı ve 1 damla kan geliyor, yurtdisindayim ya burdakiler de pek bir rahatlar yarin arayacagim, bi gelde ultrason da bakalım demezki bunlarda. Turkiyeye geldigim ilk gün kendi doktoruma kosacagim zaten

Ahh kiyamam yaa sen bizim anneler gibi geçiriyorsun gebeliği resmenbelki de en iyisi odur,adamların vardır bir bildigi.Ben 1 aydır göremiyorum diye depresyona girmeye herseyden nem kapmaya başladım,Cok rahattim baslarda zaman ilerleyip bebeğime alıştıkta kaybetme korkum da arttı zirt pirt gidip goresim var,ama sakıncalı iste bebek icin.

Ahh ahh sorma güzelim ya vallahi şu 20.hafta kontrolü olmasa simdi kaçıp gelicem izmire, sanki ikinci dünya ulkesindeyiz. Kız benim resmen saclarim da beyazlar çıktı ya acaba iyimi, bi terslik varmı diye düşünmekten annelik ne zormus ya

Kiyamammm
Canim bence var bir bildikleri.Bunun üretimini yapıp satan ülkelerde de durum boyle.Aksi kanitlanmadigi icin ses dalgası da olsa adamlar temkinli yaklaşıyor Sen en iyisini yaptın farkında olmadan bosver,biz düşünelim kara kara :) Ayy Allah korusun bebeklerimizi
Bu arada benim tek bir tel beyazım yoktu.Gecen haftalarda tam sacımın ayrıldığı yerde onde inmeyen hep havada bir tel sacım oldugunu farkettim,kopardım ben de

Allaha emanetler, ya tabiki vardır bir bildikleri de iste gel sen bana anlat, benimde 3 tel beyazim vardı 4 ay içinde 15 oldu herhalde. Yarin bebeginle bulusacaksin demi allahim çok cok güzel haberlerle dönmeni nasip eder insallah

O teli koparmayacaktin kesseydin iyiydi innsallah cogalmaz

Sezeryan bir dogum sekli degil bir kurtarma ameliyati, zorunlu durumlarda kesinlikle gerekli.Avrupada kafaniza gore sezeryan olamiyorsunuz sigorta sirketleri karsilamiyormus.bu konuda biraz cesur ve istekli olmak lazim.Benim 9 ay boyunca gittigim doktor son zamanda bana turlu risk uydurarak ameliyat gunu aldi baska bir doktora gittik 38. Haftada ve onunla normal dogum yaptim.agri sanci cekiyor insan ama cok acayip bi duygu insana tuhaf bi duygu yerlesiyor eger sartlariniz uygunsa normal dogum yapin korkacak birsey yok deneyimleyin bunu.normal dogum esnasinda bebeginiz kanaldan gecerken cigerlerindeki tum suyu atar ilerde alerjik ve bilumum hastaliklardan koruyucu birsey.Rahim agzindan gecerken aldigi bi mikrop onun ilk asisiymis.korkmayin ne olursa olsun hersey guzel olsun ve saglikli olsun insallah.Asil mevzu dogumdan sonra ki ilk 2 ay

Kimse uyanmadı mı , forum uyuyor mu , huuuu dostlar :)))
2012 Hamarat Kasım anneleri tarifleri diye bir başlık var , oraya bakıyordum , güzel tarifler var . Ben hiç hamarat biri olamadım , hevesim de yok , içimden de gelmiyor :/ Eşime yazık , hep aynı klasik yemekleri yaparım . Ezbere pasta , kurabiye vs tarifi bilmem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…