- 29 Aralık 2007
- 646
- 947
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.161
Ben oğlumda hiç bir şey kullanmadım ve çatlağım da olmadı pahalı kremlere çok güvenmeyin derim bazen hiç faydası olmayabiliyorKızlar hangi çatlak Önleyici kremi aldınız ne zaman başladınız? Göğüs ve karın-bacaklar için? Önceki hamileliğinizden Tecrübe ettiğiniz en iyi marka??
Yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum fakat çoğu doktora bu konuda güvenmiyorum bencillikleri dolayısıyla bi bahane uydurup normal doğum isteyenleri dahi sezeryan yapıyorlar, önemli bi problem olur sezeryana hayhay, ben sırf bu yüzden bana uzakta olan br doktora devam etmeyi düşünüyorum.Sezeryan bir dogum sekli degil bir kurtarma ameliyati, zorunlu durumlarda kesinlikle gerekli.Avrupada kafaniza gore sezeryan olamiyorsunuz sigorta sirketleri karsilamiyormus.bu konuda biraz cesur ve istekli olmak lazim.Benim 9 ay boyunca gittigim doktor son zamanda bana turlu risk uydurarak ameliyat gunu aldi baska bir doktora gittik 38. Haftada ve onunla normal dogum yaptim.agri sanci cekiyor insan ama cok acayip bi duygu insana tuhaf bi duygu yerlesiyor eger sartlariniz uygunsa normal dogum yapin korkacak birsey yok deneyimleyin bunu.normal dogum esnasinda bebeginiz kanaldan gecerken cigerlerindeki tum suyu atar ilerde alerjik ve bilumum hastaliklardan koruyucu birsey.Rahim agzindan gecerken aldigi bi mikrop onun ilk asisiymis.korkmayin ne olursa olsun hersey guzel olsun ve saglikli olsun insallah.Asil mevzu dogumdan sonra ki ilk 2 ay
hadi sonundagünaydın hanımlar bugün büyük gün hem dörtlü test yapılacak hemde cinsiyeti öğrenicez kısmetse çok heyecanlıyım
günaydın hanımlar bugün büyük gün hem dörtlü test yapılacak hemde cinsiyeti öğrenicez kısmetse çok heyecanlıyım
inş. canım dualarınızı esirgemeyinhadi sonunda
hayırlı haberlerle bekliyoruz
hayırlısı canım sağlıklı olsunda geç olsunhaberlerini bekliyoruz canım...
sanırım en son ben öğreneceğim cinsiyeti daha 9 gün var kontrole
Hadi ya hurafe miinanma ttalım bunlara hurafe onların çoğalması falan yaşın 30 u geçtikten sonra zaten başlıyorsun beyazlamaya en son aralık sonu boyatmıştım saçlarımı ön dipler bembeyaz şu anda yaşım 33 yaşlılk yaşlılık
Kızlar hangi çatlak Önleyici kremi aldınız ne zaman başladınız? Göğüs ve karın-bacaklar için? Önceki hamileliğinizden Tecrübe ettiğiniz en iyi marka??
Canim benim karnimda 1 tane catlak olmadi ama goguslerim ince ince cok catladi oluyo vallaben kremlere güvenemiyorum.
karnımda henüz bi değişiklik yok. ama gögüslerim inanılmaz büyüdü ve sabah şok oldum. kıpkırmısı olmuşlardı.
hemen aldığım badem yağına sarıldım. göğsünde çatlak olanını hiç görmemiştim. milletin karnı çatlamış benim tam tersi oluyor.inşallah çok sarkmaz
Canim benim karnimda 1 tane catlak olmadi ama goguslerim ince ince cok catladi oluyo valla
Sen mi , ben mi :)haberlerini bekliyoruz canım...
sanırım en son ben öğreneceğim cinsiyeti daha 9 gün var kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?