2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
günaydın anneler
dün geceden beri ara ara sol kasığımda batma oluyor. yaşayan var mı?
haftaya kontrolümüz erken gitmelimiyim normal bişey mi?
şimdiye kadar hiç olmamıştı.

günaydın hayırlı sabahlar
@Berenimbo cok sevindim temiz çıkmasına testin...

cumartesi ben temizliğe bayan cagırmıstım ama izmirDe yağış gösteriyor
şansıma bak ya. neyse evin içi mutfak adama benzer bari.

Kızlar hangi çatlak Önleyici kremi aldınız ne zaman başladınız? Göğüs ve karın-bacaklar için? Önceki hamileliğinizden Tecrübe ettiğiniz en iyi marka??
Ben oğlumda hiç bir şey kullanmadım ve çatlağım da olmadı pahalı kremlere çok güvenmeyin derim bazen hiç faydası olmayabiliyor

Yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum fakat çoğu doktora bu konuda güvenmiyorum bencillikleri dolayısıyla bi bahane uydurup normal doğum isteyenleri dahi sezeryan yapıyorlar, önemli bi problem olur sezeryana hayhay, ben sırf bu yüzden bana uzakta olan br doktora devam etmeyi düşünüyorum.

Hadi ya hurafe mi ay ne biliyim ben yinede cekmem keserim sanirim

Kızlar hangi çatlak Önleyici kremi aldınız ne zaman başladınız? Göğüs ve karın-bacaklar için? Önceki hamileliğinizden Tecrübe ettiğiniz en iyi marka??

ben kremlere güvenemiyorum.
karnımda henüz bi değişiklik yok. ama gögüslerim inanılmaz büyüdü ve sabah şok oldum. kıpkırmısı olmuşlardı.
hemen aldığım badem yağına sarıldım. göğsünde çatlak olanını hiç görmemiştim. milletin karnı çatlamış benim tam tersi oluyor.inşallah çok sarkmaz

Canim benim karnimda 1 tane catlak olmadi ama goguslerim ince ince cok catladi oluyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…