2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın Kızlar,

Bence doğum işi şans işi biraz :) normal doğum da olsa sezeryanda olsa her şekilde zorlukları var bende sezeryan doğum oldum mecburiyetten..Hemşire bana ev içinde sık sık yürü yoksa geç toparlanırsın demişti bende dediğini yaptım 3 günde toparlandım(her ne kadar annem kızsada yeni doğum yaptın yat kalkma nazar edecek görenler diye)
yani demem o ki bünye meselesi bana kalırsa yine de normal doğum derim..(tabi zorunlu kalmadığınız sürece)Rabbim bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin en önemlisi de bu zaten :)))

Gunaydin hamisler az once asimi oldum geldim ve bebegim ilk defa bu kadar hareketli asiyla alakasi var mi acaba ?
günaydın canım geçmiş olsun bebeğin hareketiyle alakası varmı bilemiycem tatlı bişeyler yediysen çikolata falan belkide ondandır

Yok cnm asidan sonra geldim hemen yattim sabaha karsi biraz leke geldi o yuzden yattim hemen kek yedim ama kek yemeden once de hareketliydi aslinda cok hosuma gitti ama bi yandan da dusundurdu
günaydın canım geçmiş olsun bebeğin hareketiyle alakası varmı bilemiycem tatlı bişeyler yediysen çikolata falan belkide ondandır

Yok cnm asidan sonra geldim hemen yattim sabaha karsi biraz leke geldi o yuzden yattim hemen kek yedim ama kek yemeden once de hareketliydi aslinda cok hosuma gitti ama bi yandan da dusundurdu

bende aşıya gidecektim ama işe bile geç kaldım sabah geç kalktım alarmı duymamışız. nasıl uyuduysam hamilelikten beri kuş uykusundayım resmen. her şeye göz açar oldum..

gelmiş geçmiş olsun darısı bize

hareketli olması iyi bişey bence leke için dr bişey dedimi peki?

Yok cnm acimadi kizariklik fln olursa kolanya ile masaj yap dedi ama hic bisey yok suan sanki vurunmamisim gibi rahatim
korkutmak istemem ama sonrasında o kol ateş gibi oluyo ve baya ağrıyo bende öyle olmuştu sen yinede dikkat et hava almasın uzun kollu giy istersen

Kizlar dortlu test sonuclarimi aldim cok sukur temiz cikti. Cok mutlu oldum.
gözün aydın canımm

günaydın :)
Yok cnm acimadi kizariklik fln olursa kolanya ile masaj yap dedi ama hic bisey yok suan sanki vurunmamisim gibi rahatim

aşı için doktorunuz bir şey dedi mi benimki detaylı ultrasondan sonra yaptır dedi :S

hareketli olması iyi bişey bence leke için dr bişey dedimi peki?
Dr a gitmedim pazartesi kontrolum vardi bebegin esinin zari rahim agzina degdigi icin lekelenmen olabilir demisti 3 hafta icinde rahatlarsin dedi o yuzden yatiyorum cok faZla degil peceteye geldi sadece

Dr a gitmedim pazartesi kontrolum vardi bebegin esinin zari rahim agzina degdigi icin lekelenmen olabilir demisti 3 hafta icinde rahatlarsin dedi o yuzden yatiyorum cok faZla degil peceteye geldi sadece
tamam canım çok geçmiş olsun leke deyince bende tedirgin oluyorum benimde ilk üç ay leke gelmişti yine gelecek diye korkuyorum

aşı için doktorunuz bir şey dedi mi benimki detaylı ultrasondan sonra yaptır dedi :S

beni dün sağlık ocağından arayınca bende doktorumu aradım sekreteri açtı hastası varmış.
dedim böyle böyle yaptırabilirsin sakıncası yok dedi.
benim ayrıntılı ultrason 21.haftanın sonunda olacak yoksa.

günaydın anneler
dün geceden beri ara ara sol kasığımda batma oluyor. yaşayan var mı?
haftaya kontrolümüz erken gitmelimiyim normal bişey mi?
şimdiye kadar hiç olmamıştı.

Ben doktoruma aynı şekilde sordum normal dedi umarım seninse öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…