- 13 Ocak 2015
- 246
- 120
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.181
günaydın canım geçmiş olsun bebeğin hareketiyle alakası varmı bilemiycem tatlı bişeyler yediysen çikolata falan belkide ondandırGunaydin hamisler az once asimi oldum geldim ve bebegim ilk defa bu kadar hareketli asiyla alakasi var mi acaba ?
Gunaydin hamisler az once asimi oldum geldim ve bebegim ilk defa bu kadar hareketli asiyla alakasi var mi acaba ?
günaydın canım geçmiş olsun bebeğin hareketiyle alakası varmı bilemiycem tatlı bişeyler yediysen çikolata falan belkide ondandır
Yok cnm acimadi kizariklik fln olursa kolanya ile masaj yap dedi ama hic bisey yok suan sanki vurunmamisim gibi rahatimcanım geçmiş olsun aşı yaptırmışsın acıdı mı peki
Yok cnm asidan sonra geldim hemen yattim sabaha karsi biraz leke geldi o yuzden yattim hemen kek yedim ama kek yemeden once de hareketliydi aslinda cok hosuma gitti ama bi yandan da dusundurdu
hareketli olması iyi bişey benceYok cnm asidan sonra geldim hemen yattim sabaha karsi biraz leke geldi o yuzden yattim hemen kek yedim ama kek yemeden once de hareketliydi aslinda cok hosuma gitti ama bi yandan da dusundurdu
Yok cnm acimadi kizariklik fln olursa kolanya ile masaj yap dedi ama hic bisey yok suan sanki vurunmamisim gibi rahatim
korkutmak istemem ama sonrasında o kol ateş gibi oluyo ve baya ağrıyo bende öyle olmuştuYok cnm acimadi kizariklik fln olursa kolanya ile masaj yap dedi ama hic bisey yok suan sanki vurunmamisim gibi rahatim
gözün aydın canımmKizlar dortlu test sonuclarimi aldim cok sukur temiz cikti. Cok mutlu oldum.
Gunaydin kizlar
Yok cnm acimadi kizariklik fln olursa kolanya ile masaj yap dedi ama hic bisey yok suan sanki vurunmamisim gibi rahatim
bende aşıya gidecektim ama işe bile geç kaldım sabah geç kalktım alarmı duymamışız. nasıl uyuduysam hamilelikten beri kuş uykusundayım resmen. her şeye göz açar oldum..
gelmiş geçmiş olsun darısı bize
Teşekkür ederim cnm darisi basiniza :)çok geçmiş olsun canım darısı bizlerin başına
Dr a gitmedim pazartesi kontrolum vardi bebegin esinin zari rahim agzina degdigi icin lekelenmen olabilir demisti 3 hafta icinde rahatlarsin dedi o yuzden yatiyorum cok faZla degil peceteye geldi sadecehareketli olması iyi bişey benceleke için dr bişey dedimi peki?
tamam canım çok geçmiş olsun leke deyince bende tedirgin oluyorum benimde ilk üç ay leke gelmişti yine gelecek diye korkuyorumDr a gitmedim pazartesi kontrolum vardi bebegin esinin zari rahim agzina degdigi icin lekelenmen olabilir demisti 3 hafta icinde rahatlarsin dedi o yuzden yatiyorum cok faZla degil peceteye geldi sadece
aşı için doktorunuz bir şey dedi mi benimki detaylı ultrasondan sonra yaptır dedi :S
Kaç tane vuruldun canım.Yok cnm acimadi kizariklik fln olursa kolanya ile masaj yap dedi ama hic bisey yok suan sanki vurunmamisim gibi rahatim
günaydın anneler
dün geceden beri ara ara sol kasığımda batma oluyor. yaşayan var mı?
haftaya kontrolümüz erken gitmelimiyim normal bişey mi?
şimdiye kadar hiç olmamıştı.
Sen mi , ben mi :)
16 Haziran randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?