2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
dün akşam bebek kıyafeti satan bi mağazaya gittik tezgahtar kızla konuştuk biraz cinsiyet konusunda yanılan çok dr var dedi müşterilerimden biliyorum dedi son aya kadar erkek bilip kızı olan yada kız bilip erkek olan çok dedi insan nasıl inanacak bilmem birkaç dr.a göstermek gerek sanırım

merhaba kizlar.. 15 haftalik hamileyim araniza yeni katiliyorum..oncelikle ins Rabbim bebislerimizi hayirlisiyla.saglikla kucagimiza almayi nasip eder... yaklasik 3 haftadir kanamam var nedeni plesantanin asagida olmasiymis aranizda boyle bir durum yasayan var mi acaba

hayırlı olsun canım gözünüzaydın

geçmiş olsun canım zamanla plesanta yukarıya çıkar diye biliyorum ama yinede dr bilir en doğrusunu

Selam kızlar. İkili testimin sonucu iyi çıktı ama doktor bu bir tarama testi kesin sonuç diyemeyiz dedi.. Bakalım yarın kendi doktoruma randevum var. 3lü 4lü diyecekmi,cinsiyet söyleyecek mi merak ediyorum.
Bu arada ben de daha 1 kilo aldım. İştahım yok ve öğürmem devam ediyor ağzımın tadı bozuk. Beni gören herkes kızın olacak diyor,ikili test sonucu söyleyen doktora sormuştum cinsiyetini kız gibi ama net değil dedi, sanırım kendi doktorum söylesin istiyor... 6 yaşında bir oğlum var,herkes birde kızın olsun diyor...

geçmiş olsun canım allah gönlüne göre verir inş.

Ben kilo aldım daha o zaman catla fi gogusler. Hamilelikte ne şekle girecekler bakalım. Kocamanlar şu an aşırı buyuduler

parkbyull vardı bursada :) bu arada gözün aydınnn

merhaba hoşgeldiniz.. Öyle bir durum duymaıdm bilgim yok doktorunuz ne diyor ?
2-3-4 hiç biri %100 sonuç değil zaten yaptırıyoruz işte birazcık içimiz rahatlasın diye :)
cinsiyet içinde Allah gönlünüze göre versin :)

Kızlar şeker yüklemeyle ilgili ne düşünüyorsunuz temmuzda yapılacak heralde yaptıracakmısınız ? Canan Karatayın söylemleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?

Kızlar şeker yüklemeyle ilgili ne düşünüyorsunuz temmuzda yapılacak heralde yaptıracakmısınız ? Canan Karatayın söylemleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?

doktorum uygun görürse yaptıracağım..
kuzenimde onun sayesinde şekeri oldugu ortaya cıktı perhiz yaptı gebelikte mesela.

bende 4 kilo aldım canım göbek felaket önden gidiyor sanki 6 aylık gibiyim inş. çok kilo almam
Yok kiloyu ben yıllar önce uni.ye başladığım ilk yıl almıştım :) o zaman memeler basen ler ve diz arkası catla di. Şimdide 3 kilo aldım az değil yani Benim göbek mideden itibaren çıktı. Inşallah doğum sonrası normale döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…