- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.201
Oda izmirdenDonukPudra da var sanırım :)
Suan asansor olabilirse balcovada olucamAa cok memnun oldum kizlar:)) Ne guzel oldu. Semtler neresi acaba. Ben Karsiyaka'dayim.
Fiyat nedirCanim benim kullandigim bu.
Oda izmirden
hayırlı olsun canımgünaydın
dr. dan geldim maşallah bebeğim iyiymiş çok şükür
bu arada oğlum olacağı kesinleşti
dr. pek ilgisiz gördüm hiçbir ölçüm yapmadı değiştirmeyi düşünüyorum
Bursa da olan arkadaşlarım dr. tavsiyesinde bulunurmusunuz
geçmiş olsun canım zamanla plesanta yukarıya çıkar diye biliyorum ama yinede dr bilir en doğrusunumerhaba kizlar.. 15 haftalik hamileyim araniza yeni katiliyorum..oncelikle ins Rabbim bebislerimizi hayirlisiyla.saglikla kucagimiza almayi nasip eder... yaklasik 3 haftadir kanamam var nedeni plesantanin asagida olmasiymis aranizda boyle bir durum yasayan var mi acaba
geçmiş olsun canım allah gönlüne göre verir inş.Selam kızlar. İkili testimin sonucu iyi çıktı ama doktor bu bir tarama testi kesin sonuç diyemeyiz dedi.. Bakalım yarın kendi doktoruma randevum var. 3lü 4lü diyecekmi,cinsiyet söyleyecek mi merak ediyorum.
Bu arada ben de daha 1 kilo aldım. İştahım yok ve öğürmem devam ediyor ağzımın tadı bozuk. Beni gören herkes kızın olacak diyor,ikili test sonucu söyleyen doktora sormuştum cinsiyetini kız gibi ama net değil dedi, sanırım kendi doktorum söylesin istiyor... 6 yaşında bir oğlum var,herkes birde kızın olsun diyor...
Ben kilo aldım daha o zaman catla fi gogusler. Hamilelikte ne şekle girecekler bakalım. Kocamanlar şu an aşırı buyudulerben kremlere güvenemiyorum.
karnımda henüz bi değişiklik yok. ama gögüslerim inanılmaz büyüdü ve sabah şok oldum. kıpkırmısı olmuşlardı.
hemen aldığım badem yağına sarıldım. göğsünde çatlak olanını hiç görmemiştim. milletin karnı çatlamış benim tam tersi oluyor.inşallah çok sarkmaz
günaydın
dr. dan geldim maşallah bebeğim iyiymiş çok şükür
bu arada oğlum olacağı kesinleşti
dr. pek ilgisiz gördüm hiçbir ölçüm yapmadı değiştirmeyi düşünüyorum
Bursa da olan arkadaşlarım dr. tavsiyesinde bulunurmusunuz
merhaba kizlar.. 15 haftalik hamileyim araniza yeni katiliyorum..oncelikle ins Rabbim bebislerimizi hayirlisiyla.saglikla kucagimiza almayi nasip eder... yaklasik 3 haftadir kanamam var nedeni plesantanin asagida olmasiymis aranizda boyle bir durum yasayan var mi acaba
2-3-4 hiç biri %100 sonuç değil zaten yaptırıyoruz işte birazcık içimiz rahatlasın diye :)Selam kızlar. İkili testimin sonucu iyi çıktı ama doktor bu bir tarama testi kesin sonuç diyemeyiz dedi.. Bakalım yarın kendi doktoruma randevum var. 3lü 4lü diyecekmi,cinsiyet söyleyecek mi merak ediyorum.
Bu arada ben de daha 1 kilo aldım. İştahım yok ve öğürmem devam ediyor ağzımın tadı bozuk. Beni gören herkes kızın olacak diyor,ikili test sonucu söyleyen doktora sormuştum cinsiyetini kız gibi ama net değil dedi, sanırım kendi doktorum söylesin istiyor... 6 yaşında bir oğlum var,herkes birde kızın olsun diyor...
bende 4 kilo aldım canım göbek felaket önden gidiyor sanki 6 aylık gibiyim inş. çok kilo almamBen kilo aldım daha o zaman catla fi gogusler. Hamilelikte ne şekle girecekler bakalım. Kocamanlar şu an aşırı buyuduler
Kızlar şeker yüklemeyle ilgili ne düşünüyorsunuz temmuzda yapılacak heralde yaptıracakmısınız ? Canan Karatayın söylemleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
bende 4 kilo aldım canım göbek felaket önden gidiyor sanki 6 aylık gibiyim inş. çok kilo almam
Yok kiloyu ben yıllar önce uni.ye başladığım ilk yıl almıştım :) o zaman memeler basen ler ve diz arkası catla di. Şimdide 3 kilo aldım az değil yanibende 4 kilo aldım canım göbek felaket önden gidiyor sanki 6 aylık gibiyim inş. çok kilo almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?