- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.221
Kızlar şeker yüklemeyle ilgili ne düşünüyorsunuz temmuzda yapılacak heralde yaptıracakmısınız ? Canan Karatayın söylemleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
inş. canım tek tesellim göğüslerim aşırı büyük deil en çok göbek mide kısmı çıktı basenlerde var biraz ama napalım doğumdan sonra vericez inş.Yok kiloyu ben yıllar önce uni.ye başladığım ilk yıl almıştım :) o zaman memeler basen ler ve diz arkası catla di. Şimdide 3 kilo aldım az değil yaniBenim göbek mideden itibaren çıktı. Inşallah doğum sonrası normale döneriz
SAĞOL CANIMhayırlı olsun canımgözünüzaydın
TEŞEKKÜR EDERİMparkbyull vardı bursada :) bu arada gözün aydınnn
SELİM BEY'E GELMEK İSTEMİYORUM
Saklayanlar çok tatlı bence :)Benimki saklıyo Temmuz ortasında dobler de artık görebilirsek o zaman öğreneceğim
peki bu neden 24. haftadan sonra yapılıyor öncesinde zararı olmuyormu bebeğe ?doktorum uygun görürse yaptıracağım..
kuzenimde onun sayesinde şekeri oldugu ortaya cıktı perhiz yaptı gebelikte mesela.
erkek diye mi e Songül hanıma gel bak bizim burda iş arkadaşların hanımları hep Songül hanıma geldiler ondan da memnunlardı..SAĞOL CANIM
TEŞEKKÜR EDERİM
SELİM BEY'E GELMEK İSTEMİYORUM
Geçmiş olsun , ben de zamanla yukarı çıkıyor diye biliyorummerhaba kizlar.. 15 haftalik hamileyim araniza yeni katiliyorum..oncelikle ins Rabbim bebislerimizi hayirlisiyla.saglikla kucagimiza almayi nasip eder... yaklasik 3 haftadir kanamam var nedeni plesantanin asagida olmasiymis aranizda boyle bir durum yasayan var mi acaba
allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın hepimizi inş.kızlar benimde bugün kontrolüm var güzel dualarınızı esirgemeyin bana olur mu ?
Fiyat nedir
doktorum uygun görürse yaptıracağım..
kuzenimde onun sayesinde şekeri oldugu ortaya cıktı perhiz yaptı gebelikte mesela.
Görüş günü geldi he mikızlar benimde bugün kontrolüm var güzel dualarınızı esirgemeyin bana olur mu ?
inş. canım tek tesellim göğüslerim aşırı büyük deil en çok göbek mide kısmı çıktı basenlerde var biraz ama napalım doğumdan sonra vericez inş.
YOK CANIM ERKEKLİĞİNDEN DEĞİL GÖRÜMCEM ONA GİDİYORDU ÇOK ZORLADI NORMAL DOĞUM DİYE BEKLETTİ ÇOCUĞUN BOYNUNA KORDON DOLANMIŞ 3 KERE FARKETMEMİŞ ÇOCUK YÜZÜ ÇOK HIRPALANDI KORKTUM HERZAMAN AYNISI OLACAK DİYE BİŞEY YOK AMA BİLEMİYORUMerkek diye mi e Songül hanıma gel bak bizim burda iş arkadaşların hanımları hep Songül hanıma geldiler ondan da memnunlardı..
bu selim beyle ilgili duyduğum ilk olumsuz yorumdu biliyor musun..kötü olmuş ama her zaman risk var..4*4 lük birini bursada bulamazsın..bak jimer tatlı dille girip kocaman bebeği kürtaj etmeye çalışıyor ..acıbadem 15 bin doğum ücreti..o zaman medikal park Ahmet beye git..o da çok iyi diye biliyorum.YOK CANIM ERKEKLİĞİNDEN DEĞİL GÖRÜMCEM ONA GİDİYORDU ÇOK ZORLADI NORMAL DOĞUM DİYE BEKLETTİ ÇOCUĞUN BOYNUNA KORDON DOLANMIŞ 3 KERE FARKETMEMİŞ ÇOCUK YÜZÜ ÇOK HIRPALANDI KORKTUM HERZAMAN AYNISI OLACAK DİYE BİŞEY YOK AMA BİLEMİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?