- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.241
Kızlar karnınıza bacaklara ve göğüslere herhangi bişey sürüyo musunz çatlamaması için.
Ben bebek yağı sürüyorum ama inş faydası olur =)
dört dörtlük dr hiç biyerde yoktur bence doktor konusu tamamen şans kiminin memnun kaldığından kimisi kalmaz bende ilk doğumumda kötü bi tecrübe edinmiştim özel yerine gittiğim bi dr vardı son ayımda beni yarı yolda bıraktı arıyorum teli kapalı yada yok tatildeyim yok şurdayım burdayım böyle bi sorumsuzluk olabilirmi son ayımdayım herşey olabilir artık çok korkmuştum doğumum bayrama denk geliyordu ve bayramda doğum yapacağım hastanede başka bi dr buldum neyseki dr beni dışlamadı çok ilgilendi doğumumda güzel geçti memnun kaldım şimdi yine ona gidiyorum yalnız kimseye dr tavsiye etmiyorum çünkü dr konusu tam bi muallak bana göre..bu selim beyle ilgili duyduğum ilk olumsuz yorumdu biliyor musun..kötü olmuş ama her zaman risk var..4*4 lük birini bursada bulamazsın..bak jimer tatlı dille girip kocaman bebeği kürtaj etmeye çalışıyor ..acıbadem 15 bin doğum ücreti..o zaman medikal park Ahmet beye git..o da çok iyi diye biliyorum.
DOĞRU HAKLISIN ODA PAHALI 120 LİRA MUAYENESİ DOĞUM NEKADARDIR KİMBİLİRbu selim beyle ilgili duyduğum ilk olumsuz yorumdu biliyor musun..kötü olmuş ama her zaman risk var..4*4 lük birini bursada bulamazsın..bak jimer tatlı dille girip kocaman bebeği kürtaj etmeye çalışıyor ..acıbadem 15 bin doğum ücreti..o zaman medikal park Ahmet beye git..o da çok iyi diye biliyorum.
kızlar benimde bugün kontrolüm var güzel dualarınızı esirgemeyin bana olur mu ?
evet muayene ve testleri pahalıymış ama gerçekten memnuniyet oranı yüksek doktorlar sana söylediğim...ziya çetinde baya iyi ama o da özel muayeneye geçti alaşmalı hastanelerde doğurtuyor..Zübeyde hanımda çok ilgisiz doktorlar en iyisi memik karaküçük o bile ağzından cımbızla alıyorsun ...yani ben baya gezdim..sana vereceğim tavsiyeler bu kadar..ha şevket yılmazın doktorlarıda iyimiş istiyorsan orayı dene ben gitmedim hiç.DOĞRU HAKLISIN ODA PAHALI 120 LİRA MUAYENESİ DOĞUM NEKADARDIR KİMBİLİR
ÇOK CANIM SIKILDI DR. MESELESİNE
Kuzenimin de aynı sorunu vardı hep lekelenmesi oluyordu zamanla yukarı çıktı hatta son ay normal doğum olacağı kesinleşti ve bebeğini sağlıkla aldı kucağına içini ferah tutmerhaba kizlar.. 15 haftalik hamileyim araniza yeni katiliyorum..oncelikle ins Rabbim bebislerimizi hayirlisiyla.saglikla kucagimiza almayi nasip eder... yaklasik 3 haftadir kanamam var nedeni plesantanin asagida olmasiymis aranizda boyle bir durum yasayan var mi acaba
o konuda bilgim yok maalesef. araştırmadım. kitap okuyorum ama daha o haftalara gelmedim..peki bu neden 24. haftadan sonra yapılıyor öncesinde zararı olmuyormu bebeğe ?
SAĞOL CANIM ziya beye daha önce gitmiştim yumurta takibine falan ilgisi iyiydi masraflı olur heralde bu şekildeevet muayene ve testleri pahalıymış ama gerçekten memnuniyet oranı yüksek doktorlar sana söylediğim...ziya çetinde baya iyi ama o da özel muayeneye geçti alaşmalı hastanelerde doğurtuyor..Zübeyde hanımda çok ilgisiz doktorlar en iyisi memik karaküçük o bile ağzından cımbızla alıyorsun ...yani ben baya gezdim..sana vereceğim tavsiyeler bu kadar..ha şevket yılmazın doktorlarıda iyimiş istiyorsan orayı dene ben gitmedim hiç.
evde doğur ebe gönderem miSAĞOL CANIM ziya beye daha önce gitmiştim yumurta takibine falan ilgisi iyiydi masraflı olur heralde bu şekilde
zübeyde ye gidemem çalışıyorum gidip saatlerce bekleyemem
şevket yılmazda aynı üniversite gibi olmuş asistanlar bakıyormuş
Kesinlikle benden söylemesi resmen Milad gibi annelikden öncesi ve sonrası diye ayrılıyor insan..amaaa çoook guzellll. .İnşallah ben de ilk kez anne olucam
evde doğur ebe gönderem mi
hap istemem şurup istemem iğneden korkarım diyen hastaya muska mı yazayım diyen doktora döndüm
Ben 5 kilo verdim,1 kilo sunu almışımBen 18 haftamı yarın dolduruyorum toplam da 4 kilo aldım ılk haöılelegimde 30 kilo almıştım umarım bunda böyle olmaz
Kizlar coook midem bulaniyo yaa 16 haftalik olduk hala mi bulanir anlamadim gitti cok dertliyim cok..
Ultrasona girerken vücudu heyecandan saçmalayanlar var mı ben gibi ?
O an heyecandan bagırsaklarım çalışıyor ve cırcır gibi cır cır ses çıkarıyorum. Bir gün o ultrason sedyesine koyun gibi pıtı pıtı zeytin bırakacağım diye çok korkuyorum ama her kontrolde aynı şey oluyor
Bir de bacaklarımı mı kasıp duruyorum ben bilmiyorum da , bir süre sonra bacağımı refleks gibi kaldırıp doktoru tepikleyecekmişim geliyor.
Yalnız olmadığımı söyleyin
o konuda bilgim yok maalesef. araştırmadım. kitap okuyorum ama daha o haftalara gelmedim..
**
bu arada kızlar @kukla_ipi diğer yerde yazmış e-bebekte indirim varmış .. bende 10 parça aldım 120 tl ye.. bakmak isteyen baksın.
Ultrasona girerken vücudu heyecandan saçmalayanlar var mı ben gibi ?
O an heyecandan bagırsaklarım çalışıyor ve cırcır gibi cır cır ses çıkarıyorum. Bir gün o ultrason sedyesine koyun gibi pıtı pıtı zeytin bırakacağım diye çok korkuyorum ama her kontrolde aynı şey oluyor
Bir de bacaklarımı mı kasıp duruyorum ben bilmiyorum da , bir süre sonra bacağımı refleks gibi kaldırıp doktoru tepikleyecekmişim geliyor.
Yalnız olmadığımı söyleyin
Ben halen bulanti ilaci kullaniyorum yine de tamamen kesilmiyor..bebegin hareketkerini hissedince gecer diyorlar bende insallah diyorum ☺Kizlar coook midem bulaniyo yaa 16 haftalik olduk hala mi bulanir anlamadim gitti cok dertliyim cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?