2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar karnınıza bacaklara ve göğüslere herhangi bişey sürüyo musunz çatlamaması için.
Ben bebek yağı sürüyorum ama inş faydası olur =)

Bende bebe yağı kullanıyorum doktorum ada söyledim hatta allerji olmuşum cildiyeye de gittim ona da bebe yağı kullanıyorum dedim ikisi de başka bişi önermedi.Şuanda da çatlama görünmüyor dedi doktor.

dört dörtlük dr hiç biyerde yoktur bence doktor konusu tamamen şans kiminin memnun kaldığından kimisi kalmaz bende ilk doğumumda kötü bi tecrübe edinmiştim özel yerine gittiğim bi dr vardı son ayımda beni yarı yolda bıraktı arıyorum teli kapalı yada yok tatildeyim yok şurdayım burdayım böyle bi sorumsuzluk olabilirmi son ayımdayım herşey olabilir artık çok korkmuştum doğumum bayrama denk geliyordu ve bayramda doğum yapacağım hastanede başka bi dr buldum neyseki dr beni dışlamadı çok ilgilendi doğumumda güzel geçti memnun kaldım şimdi yine ona gidiyorum yalnız kimseye dr tavsiye etmiyorum çünkü dr konusu tam bi muallak bana göre..

DOĞRU HAKLISIN ODA PAHALI 120 LİRA MUAYENESİ DOĞUM NEKADARDIR KİMBİLİR

ÇOK CANIM SIKILDI DR. MESELESİNE

DOĞRU HAKLISIN ODA PAHALI 120 LİRA MUAYENESİ DOĞUM NEKADARDIR KİMBİLİR

ÇOK CANIM SIKILDI DR. MESELESİNE
evet muayene ve testleri pahalıymış ama gerçekten memnuniyet oranı yüksek doktorlar sana söylediğim...ziya çetinde baya iyi ama o da özel muayeneye geçti alaşmalı hastanelerde doğurtuyor..Zübeyde hanımda çok ilgisiz doktorlar en iyisi memik karaküçük o bile ağzından cımbızla alıyorsun ...yani ben baya gezdim..sana vereceğim tavsiyeler bu kadar..ha şevket yılmazın doktorlarıda iyimiş istiyorsan orayı dene ben gitmedim hiç.

Kuzenimin de aynı sorunu vardı hep lekelenmesi oluyordu zamanla yukarı çıktı hatta son ay normal doğum olacağı kesinleşti ve bebeğini sağlıkla aldı kucağına içini ferah tut

peki bu neden 24. haftadan sonra yapılıyor öncesinde zararı olmuyormu bebeğe ?
o konuda bilgim yok maalesef. araştırmadım. kitap okuyorum ama daha o haftalara gelmedim..

**

bu arada kızlar @kukla_ipi diğer yerde yazmış e-bebekte indirim varmış .. bende 10 parça aldım 120 tl ye.. bakmak isteyen baksın.

SAĞOL CANIM ziya beye daha önce gitmiştim yumurta takibine falan ilgisi iyiydi masraflı olur heralde bu şekilde

zübeyde ye gidemem çalışıyorum gidip saatlerce bekleyemem

şevket yılmazda aynı üniversite gibi olmuş asistanlar bakıyormuş

evde doğur ebe gönderem mi
hap istemem şurup istemem iğneden korkarım diyen hastaya muska mı yazayım diyen doktora döndüm

Kızlar Bursada doruk tıp merkezi Gizem yıldırım var jinekolog. Kışın gitmiştim çok memnun kalmıştım. Şimdiye kadar kaç dra gittim hiçbiri polikistik overi görememişti. İlgili tecrubeli bi dr ben memnun kalmıştım. Kışın muayene ücreti 75 ti şimdi bilmiyorum. Bursada otursam ona giderdim Bursalıyım çok özledim oraları

Ben 18 haftamı yarın dolduruyorum toplam da 4 kilo aldım ılk haöılelegimde 30 kilo almıştım umarım bunda böyle olmaz
Ben 5 kilo verdim,1 kilo sunu almışım iki gebeligimde 13 kilo almıştım. Sanki bunda okadar almam gibi duruyor..

Ultrasona girerken vücudu heyecandan saçmalayanlar var mı ben gibi ?

O an heyecandan bagırsaklarım çalışıyor ve cırcır gibi cır cır ses çıkarıyorum. Bir gün o ultrason sedyesine koyun gibi pıtı pıtı zeytin bırakacağım diye çok korkuyorum ama her kontrolde aynı şey oluyor

Bir de bacaklarımı mı kasıp duruyorum ben bilmiyorum da , bir süre sonra bacağımı refleks gibi kaldırıp doktoru tepikleyecekmişim geliyor.

Yalnız olmadığımı söyleyin

Ay ne güldüm ya Allah iyiliğini vermesin.Benimde kalp atışlarım hızlanıyor yerinden çıkıcakmış gibi :)

Birazdan ebebege gidicem ama kizima birseyler alicam bebege bisey yok hem cinsiyet kesin degil hem de kizsa cok bir eksigimiz olmayacak. Son aylarda kizimin kaldirdigim bebeklik kiyafetlerini ayiklayip ona gore eksik tespiti yapicam:)

Bende oyle birsey olmuyor ilkinde de olmamistim genel itibariyle biraz odunum sanirim duygularimi cok yogun yasamiyorum ben:)) ama cocuklarim bana benzememis karnimdaki bebege biseyler oluyor sekilden sekile sokuyor kendini son seferde bagdas kurmus oturuyordu yine net goremedik cinsiyeti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…