- 3 Eylül 2009
- 186
- 144
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.261
Seninde geçmedi canım yaa Zofran kesiyo sadece ilaç içmek istemiyorum bende artık yaaaCanim bu hamilelikle ilgili ya vucudumuzu ele gecirdi hormonlar ondan taniyamiyorsun☺bende bulantilarim gecsin de hap icmeyeyim istiyorum artik.3.ayda gecer diye bekletken 4.ay doldu.insallah tum hamilelik boyunca surmez.bazilarida bebek hareket edince gecer diyor
Ultrasona girerken vücudu heyecandan saçmalayanlar var mı ben gibi ?
O an heyecandan bagırsaklarım çalışıyor ve cırcır gibi cır cır ses çıkarıyorum. Bir gün o ultrason sedyesine koyun gibi pıtı pıtı zeytin bırakacağım diye çok korkuyorum ama her kontrolde aynı şey oluyor
Bir de bacaklarımı mı kasıp duruyorum ben bilmiyorum da , bir süre sonra bacağımı refleks gibi kaldırıp doktoru tepikleyecekmişim geliyor.
Yalnız olmadığımı söyleyin
arkadaşlarımda göğüsleri çatlayan var.benim de inanılmaz Büyüdü uçları felan bu gidişle son aylar ne hale gelir bilmiyorum.doktorum ona da krem verdi geri Dönüşü yok tedbirinizi alınben kremlere güvenemiyorum.
karnımda henüz bi değişiklik yok. ama gögüslerim inanılmaz büyüdü ve sabah şok oldum. kıpkırmısı olmuşlardı.
hemen aldığım badem yağına sarıldım. göğsünde çatlak olanını hiç görmemiştim. milletin karnı çatlamış benim tam tersi oluyor.inşallah çok sarkmaz
Bende sabahlari 1 tane zofran iciyorum.her icmem de Allahim bu ictigim son bulanti hapi olsun diyorum ama yok daha duam kabul olmadi ☺zofran birde pahali kac paket bitirdim ya...ama gunde 1 tane yetiyor bulantilar tamamen kesilmiyor tabiSeninde geçmedi canım yaa Zofran kesiyo sadece ilaç içmek istemiyorum bende artık yaaa
Aynı durumdayız bacım bende 3 günde bir bigün içmiyom denemek için kendimi ama perişan oluyom kusmaktan, vicdan da yapıyom bi zararı olcak diye ,sinir oluyom ama mecbur...Bende sabahlari 1 tane zofran iciyorum.her icmem de Allahim bu ictigim son bulanti hapi olsun diyorum ama yok daha duam kabul olmadi ☺zofran birde pahali kac paket bitirdim ya...ama gunde 1 tane yetiyor bulantilar tamamen kesilmiyor tabi
Benim de troidim vardi cocukken tedavi gordum yaklasik 17-18 yildir ilac kullanmiyordum hamilelikle hipertroidi cikti simdi ilac kullaniyorum 1,5 ay olacak cok az yukseldi tsh ...ailem de seker hastaligi yok ama yaptirmakta fayda var..annemde israrla yaptirma diyorBende yaptırmayı düşünüyorum annemde hem troid var hem şeker gebelikte troidim çıktı şekerde çıkma ihtimali var kız kardeşimde gebelikte şeker çıkmıştı.Doktorum yaptır derse yaptırıcam.
Heh heh bende icmemeyi denedim ama acayip cikarmistim.Ben hamileligimin basindan beri mide hapi ve surubu ve bulanti hapi kullaniyorum.2.aydan beri de troid hapi iciyorum...bende bari 1 hap azalsin icmiyim dedim ama yok.birde calisinca zor oluyor.Aynı durumdayız bacım bende 3 günde bir bigün içmiyom denemek için kendimi ama perişan oluyom kusmaktan, vicdan da yapıyom bi zararı olcak diye ,sinir oluyom ama mecbur...
Benimde bulanıyor 18 e girdimKizlar coook midem bulaniyo yaa 16 haftalik olduk hala mi bulanir anlamadim gitti cok dertliyim cok..
Yok canımcım ya her vücudun tepkisi ayrı. Annemde hiç çizgi olmamış mesela. Göğüs uçları kararmış ama
Ben de heyecandan söyleyeceklerimi unutuyorumhahah hiç gülesim yoktu bende konuşamıyorum nutkum tutuluyor sanki konuşunca büyü bozulcak dr ultrsnu bırakcak gibi hissediyorum sadece sırıtıyorum saf saff
Ben de heyecandan söyleyeceklerimi unutuyorum
Ben bir de not yazıyorum , düşünoooo onu zaten söylemeye bile gerek yok bebişi görünce aklımı yitiriyorum sanki
hadi bakalım kaçta randevun ?kızlar benimde bugün kontrolüm var güzel dualarınızı esirgemeyin bana olur mu ?
14:30hadi bakalım kaçta randevun ?
Ben bir de not yazıyorum , düşün
Kontrole giderken zaten beni başlı başına bir endişe basıyor , sözlüye çıkacakmış gibi , mülakata girecekmiş gibi heyecanlanıyorum , bir rahat olamadım şu randevularda
A
arkadaşlarımda göğüsleri çatlayan var.benim de inanılmaz Büyüdü uçları felan bu gidişle son aylar ne hale gelir bilmiyorum.doktorum ona da krem verdi geri Dönüşü yok tedbirinizi alın
Allah iyiliğini versin ayyy ne guldurdun beni kız gözümden yaş geldi vallahi, benim heyecandan öğürmem geliyor bide çişim geliyor sık sıkUltrasona girerken vücudu heyecandan saçmalayanlar var mı ben gibi ?
O an heyecandan bagırsaklarım çalışıyor ve cırcır gibi cır cır ses çıkarıyorum. Bir gün o ultrason sedyesine koyun gibi pıtı pıtı zeytin bırakacağım diye çok korkuyorum ama her kontrolde aynı şey oluyor
Bir de bacaklarımı mı kasıp duruyorum ben bilmiyorum da , bir süre sonra bacağımı refleks gibi kaldırıp doktoru tepikleyecekmişim geliyor.
Yalnız olmadığımı söyleyin
Canim benim insallah duzelir diye hergun dua ediyorum.. hergun igne vuruluyorum heyet raporu aldim evde yatiyorum sadece yemek ve ihtiyac iznim var... oysa hamileligim cok iyiydi birden cikti ortayaKuzenimin de aynı sorunu vardı hep lekelenmesi oluyordu zamanla yukarı çıktı hatta son ay normal doğum olacağı kesinleşti ve bebeğini sağlıkla aldı kucağına içini ferah tut
benimde kuyruk sokumumda çok ağrı var bugün dr.a gidince sorucam liste yaptım birsürü soru var inş. hepsine cevap alabilirim :)kızlar ya bende çok bel ağrısı oluyor war mı ağrıyan ve çözüm bulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?