2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Seninde geçmedi canım yaa Zofran kesiyo sadece ilaç içmek istemiyorum bende artık yaaa

hahah hiç gülesim yoktu bende konuşamıyorum nutkum tutuluyor sanki konuşunca büyü bozulcak dr ultrsnu bırakcak gibi hissediyorum sadece sırıtıyorum saf saff

A
arkadaşlarımda göğüsleri çatlayan var.benim de inanılmaz Büyüdü uçları felan bu gidişle son aylar ne hale gelir bilmiyorum.doktorum ona da krem verdi geri Dönüşü yok tedbirinizi alın

Seninde geçmedi canım yaa Zofran kesiyo sadece ilaç içmek istemiyorum bende artık yaaa
Bende sabahlari 1 tane zofran iciyorum.her icmem de Allahim bu ictigim son bulanti hapi olsun diyorum ama yok daha duam kabul olmadi ☺zofran birde pahali kac paket bitirdim ya...ama gunde 1 tane yetiyor bulantilar tamamen kesilmiyor tabi

Bende sabahlari 1 tane zofran iciyorum.her icmem de Allahim bu ictigim son bulanti hapi olsun diyorum ama yok daha duam kabul olmadi ☺zofran birde pahali kac paket bitirdim ya...ama gunde 1 tane yetiyor bulantilar tamamen kesilmiyor tabi
Aynı durumdayız bacım bende 3 günde bir bigün içmiyom denemek için kendimi ama perişan oluyom kusmaktan, vicdan da yapıyom bi zararı olcak diye ,sinir oluyom ama mecbur...

Benim de troidim vardi cocukken tedavi gordum yaklasik 17-18 yildir ilac kullanmiyordum hamilelikle hipertroidi cikti simdi ilac kullaniyorum 1,5 ay olacak cok az yukseldi tsh ...ailem de seker hastaligi yok ama yaptirmakta fayda var..annemde israrla yaptirma diyor

Aynı durumdayız bacım bende 3 günde bir bigün içmiyom denemek için kendimi ama perişan oluyom kusmaktan, vicdan da yapıyom bi zararı olcak diye ,sinir oluyom ama mecbur...
Heh heh bende icmemeyi denedim ama acayip cikarmistim.Ben hamileligimin basindan beri mide hapi ve surubu ve bulanti hapi kullaniyorum.2.aydan beri de troid hapi iciyorum...bende bari 1 hap azalsin icmiyim dedim ama yok.birde calisinca zor oluyor.

Yok canımcım ya her vücudun tepkisi ayrı. Annemde hiç çizgi olmamış mesela. Göğüs uçları kararmış ama

bende de kararma ve çizgi oluştu..Zaten göğüslerim de büyüktüüü şimdi karnımla yarışıyorlar adeta..Öyle tatlı tatlı da bir kaşıntısı varki..Elmi sokup hatur hutur kaşımak istiyorum valla.

oooo onu zaten söylemeye bile gerek yok bebişi görünce aklımı yitiriyorum sanki
Ben bir de not yazıyorum , düşün
Kontrole giderken zaten beni başlı başına bir endişe basıyor , sözlüye çıkacakmış gibi , mülakata girecekmiş gibi heyecanlanıyorum , bir rahat olamadım şu randevularda

Bende hemen içerden çıkıyormuşum gibi geliyor.eşime diyorum atladığımız bişi varmı unuttuğumuz oda yok yok diyo :)))

Allah iyiliğini versin ayyy ne guldurdun beni kız gözümden yaş geldi vallahi, benim heyecandan öğürmem geliyor bide çişim geliyor sık sık

Kuzenimin de aynı sorunu vardı hep lekelenmesi oluyordu zamanla yukarı çıktı hatta son ay normal doğum olacağı kesinleşti ve bebeğini sağlıkla aldı kucağına içini ferah tut
Canim benim insallah duzelir diye hergun dua ediyorum.. hergun igne vuruluyorum heyet raporu aldim evde yatiyorum sadece yemek ve ihtiyac iznim var... oysa hamileligim cok iyiydi birden cikti ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…