2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar ya bende çok bel ağrısı oluyor war mı ağrıyan ve çözüm bulan

evet benim de akşamları eve geldiğimde oluyor. uzanıyorum ama daha fena hissediyorum.
ayakta uzun süre kalınca oluyor sanırım. resmen kemiğimin ağrıdığını hissediyorum.

bende yazıyorum.. ve yazdığım halde sormayı atladıklarım oluyor

Canim benim insallah duzelir diye hergun dua ediyorum.. hergun igne vuruluyorum heyet raporu aldim evde yatiyorum sadece yemek ve ihtiyac iznim var... oysa hamileligim cok iyiydi birden cikti ortaya
Canım ya geçmiş olsun dun yazmıştım da gormemissindir, benim 3 aydır her regl dönemimde 1 damla kan geliyor, bu hafta da geldi artik panik oluyorum. Zaten akintimda cok. Yurtdışındayım burada toplam 3 kez ultrasona girildiği için bebegin durumunda bilemiyorum. Burada öyle ilaç iğne falanda vermiyorlar. Korkma allahin izniyle birşey olmayacak bebeklerimize

Canim benim insallah duzelir diye hergun dua ediyorum.. hergun igne vuruluyorum heyet raporu aldim evde yatiyorum sadece yemek ve ihtiyac iznim var... oysa hamileligim cok iyiydi birden cikti ortaya
düzelir inşallah canım kötüyü düşünme bol bol dinlen miniklerimiz sağlıkla dünyaya gelecek inşallah

benimde kuyruk sokumumda çok ağrı var bugün dr.a gidince sorucam liste yaptım birsürü soru var inş. hepsine cevap alabilirim :)
benim de 8 inde sırt üstü yatamıyorum artık yattım mı kalkmak için kıvranıyorum resmen şimdiden bu bel ağrıları bu kadar sa son aylar da napıcaz çok merak ediyorum

evet benim de akşamları eve geldiğimde oluyor. uzanıyorum ama daha fena hissediyorum.
ayakta uzun süre kalınca oluyor sanırım. resmen kemiğimin ağrıdığını hissediyorum.
ewet benimde çok kötü genelde bendede ayakta kalıpta uzandığımda daha kötü oluyor ALLAH yardımcımız olsunn ne diyim

benimde kuyruk sokumumda çok ağrı var bugün dr.a gidince sorucam liste yaptım birsürü soru var inş. hepsine cevap alabilirim :)
O kuyruk sokumu ağrısı bende de var. Hatta geçen akşam işten geldim, yemek vs iş güç bitti. Tam rahat rahat otururum Derken Koltuğa oturmamla kuyruk sokumum agrimaya başladı. Dedim anladık bu bebeğe rahat batıyor

evet canım çok kötü bişey yere eğilemiyorum eğilince doğrulamıyorum yatakta sağa sola dönemiyorum inş. çabucak geçer kızıma hamileykende yaşamıştım bu sıkıntıyı yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylık olunca geçmişti

Gözün aydın. İyi haberler duymak güzel canım

kızlar ağrılar için dayanamadım hastanemdeki bir doktora gittim.
bebek iyiymiş. suyu haftası rahim boynu falan normal dedi.
idrar tahlilinde çıkmayan bir enfeksiyon olabilir idrar kültürü yaptırman gerek dedi.
haftaya kendi doktoruma gidince bi söyleyeyim.

hıı bu arada enteresan olan kendi doktorum %70 erkek demişti. bu doktor arkadaş kıza benziyor ama bu dedi.
kendisine de 5aya kadar erkek demişler.sonra kızım oldu diyor
mavileri görümcemin bebekler büyümeden vereyim bari kesinleşsin de.

geçmiş olsun canım hayırlısı diyelim sağlıklı olsunda..kıyafet almak için erken bence cinsiyetlerde yanılma payı olabiliyor 6-7 aylık olsun toplu alıcaz kısmetse

Iyi haberler duymak guzel allah tamamina erdirsin ins hepimizinkini , nasil ya cinsiyeti once soyleyen dr erken haftalardami tahmin etmistiki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…