2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
geçmiş olsun canım hayırlısı diyelim sağlıklı olsunda..kıyafet almak için erken bence cinsiyetlerde yanılma payı olabiliyor 6-7 aylık olsun toplu alıcaz kısmetse

bnde daha hiç alışveriş yapmadım oğluşuma neyi bekliyorum bilmiyorum

sormayın valla bizim ilk 6ay giyecek kadar kıyafetimiz aşağı yukarı oluştu.yeşil sarı beyaz ve krem renkler ama tamamına yakını.
karyolamızı annanemiz aldı.
bebek arabasını da bugün taksitle aldım.%50 indirim vardı istediğim arabada mecburen aldım tek ürün kalmıştı.

tabi bu kadar erken davranmamızın nedeni.bir anda hepsini yapamayacağız. doğuma kadar alıp taksit taksit ödeyelim dedik. bir de ben çok mutlu oluyorum alınca. Rabbim sağlık versin ikimize de inşallah kullandığı günleri de görmek nasip olur.

ama sırada alacak ne çok şey var daha. araba koltuğu sterilizatör en çok maliyetli olacaklar sanırım kalanlardan.
ıvır zıvır dediklerimizse bi dünya tutuyo. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Canım ne zaman %70erkek demişti doktorun yani kaç haftalıkken?

Kızlar bizde az önce geldik doktordan bebişimiz haftasonu göstermemişti cinsiyetini bugün yine göstermedi ama doktor %99 kız dedi kemik yapısına göre söyledi çok inatçıymış açmadı bacaklarını :) ama yine de pembe kıyafetler alma dedi bir çıkıntı var ama büyük ihtimal kordon diye düşünüyorum dedi kız cinsiyetini görünce %100 diyecekmiş o yüzden bizde alışveriş yapamayacağız :)

Gecmis olsun canim. Benim de 3 kez lekelenme seklinde kanamam olmustu. Cok sukur simdi bir sorun yok ama hala risk grubu icindeyim o yuzden istirahatliyim hala. Sen de dikkat ediceksin kendine

12 hafta 3 günlükmüş
Ben doktoruma 12 haftalıkken sormuştum kızdı bana.belli olmaz bu haftada dedi.15+4 de söylemişti.bebişlerin cinsel organ gelişimi 14.haftada tamamlanıyomuş.hayırlısı sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz canlarımız bugun ultrasona yapışcaktım nerdeyse gözlerimi alamadım.kızımda yalvardı bugun anne neolur benide götür diye ama deneme sınavı vardı götüremedim

Ama %99 demiş büyük oran vermiş.hayırlısı olsun canım

Gecmis olsun canim. Benim de 3 kez lekelenme seklinde kanamam olmustu. Cok sukur simdi bir sorun yok ama hala risk grubu icindeyim o yuzden istirahatliyim hala. Sen de dikkat ediceksin kendine
Bunlar riskli falan demiyorlar ama benim yinede dikkat etmem gerekiyor sanırım. Genelde yatiyorum ama dun biraz elbise dolabiyla ugrasmistim yazlık kışlık, giyemedigim pantolonlar falan var baya bi eğilip kalkmıştım yorulmustum ondan oldu herhalde

kızlar e bebekten aldığınız şeyler neler?
ben arada bakıyorum ama uygun hiçbirşey göremiyorum. Yani kampanyalı ürün dediği ürünler gittigidiyrda en az 30 -40 tl daha uygun oluyor. Ürüne göre tabi. ben mi acaba göremiyorum

diğer konu başlığında resimleri var .
2015 kasım bebekleri cicileri diye sanırım..
ben ayrı alt mesela 8 tl ye aldım eşofman altı gibi.
2li zıbın 10 tl.
tulum 10 tl... ve organik kumaş yazıyor. gelir yarına inceler haber veririm yine. kış bebeği olacagı için uzun aldım 6 aya dek.

Siz goremediniz galiba.%50 indirimli urunler var

Arkadaslar 16.haftada bebegin hareketlerini hisseden var mi bugun deli gibi vuruyor ufaklik cok guzel bir duygu .ilk defa oluyor.daha once pit diye 1,2 defa olurdu simdi 5,6 defa yapiyor

Ben onceki indirimde 5 li zibinlari 22,5 e almistim kaliteli urunler

Arkadaslar 16.haftada bebegin hareketlerini hisseden var mi bugun deli gibi vuruyor ufaklik cok guzel bir duygu .ilk defa oluyor.daha once pit diye 1,2 defa olurdu simdi 5,6 defa yapiyor

vurma gibi değil ama bi garip su geçer su akar gibi bişey oluyor. bugün baktım tam da bebeğimin olduğu yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…