- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.321
Allah'a binlerce şükür bende 16 da hissettim.Arkadaslar 16.haftada bebegin hareketlerini hisseden var mi bugun deli gibi vuruyor ufaklik cok guzel bir duygu .ilk defa oluyor.daha once pit diye 1,2 defa olurdu simdi 5,6 defa yapiyor
Bunlar riskli falan demiyorlar ama benim yinede dikkat etmem gerekiyor sanırım. Genelde yatiyorum ama dun biraz elbise dolabiyla ugrasmistim yazlık kışlık, giyemedigim pantolonlar falan var baya bi eğilip kalkmıştım yorulmustum ondan oldu herhalde
kızlar ağrılar için dayanamadım hastanemdeki bir doktora gittim.
bebek iyiymiş. suyu haftası rahim boynu falan normal dedi.
idrar tahlilinde çıkmayan bir enfeksiyon olabilir idrar kültürü yaptırman gerek dedi.
haftaya kendi doktoruma gidince bi söyleyeyim.
hıı bu arada enteresan olan kendi doktorum %70 erkek demişti. bu doktor arkadaş kıza benziyor ama bu dedi.
kendisine de 5aya kadar erkek demişler.sonra kızım oldu diyor
mavileri görümcemin bebekler büyümeden vereyim bari kesinleşsin de.
Allah'a binlerce şükür bende 16 da hissettim.
vurma ve kayar sürtünür gibi..
ama haftalar ilerledikçe pıt pıtları daha kuvvetli artık.
Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.[/QUOTE
canım bende hissediyorum artk kelebek varmış gibi içimde kıpırtılar var
Allah'a binlerce şükür bende 16 da hissettim.
Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Arkadaslar 16.haftada bebegin hareketlerini hisseden var mi bugun deli gibi vuruyor ufaklik cok guzel bir duygu .ilk defa oluyor.daha once pit diye 1,2 defa olurdu simdi 5,6 defa yapiyor
Tam gormemis demek hayirlisi olsun bakalim insan yinede saskin olur ama degisik seyler duyunca :)o zaman daha 12 yada 13.haftaydı yanlış hatırlamıyorsam.
haftaya tekrar gidicem bakalım ne diyecek
Hadi hayirlisi :)evet bugün söyler herhalde
Bende erken haftalardan beri hissediyorum :)Arkadaslar 16.haftada bebegin hareketlerini hisseden var mi bugun deli gibi vuruyor ufaklik cok guzel bir duygu .ilk defa oluyor.daha once pit diye 1,2 defa olurdu simdi 5,6 defa yapiyor
Siz goremediniz galiba.%50 indirimli urunler var
Su gecer gibi degil benim ki☺ayni noktaya pit pit ediyorvurma gibi değil ama bi garip su geçer su akar gibi bişey oluyor. bugün baktım tam da bebeğimin olduğu yerde
Ana sayfada kampanyalar gosteriliyor sola resimleri kaydirinca ikinci kampanya ☺ben tekrardan bakayım o zman.. kampanyaları tıkladığımda çıkanlara bakıyordum sadece bem
Minik bir kalp atar gibi vurmasi ☺sirt ustu yatarken oluyor sadece ...amin insallahAllah'a binlerce şükür bende 16 da hissettim.
Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
İlk defa bugun bu kadar hissettim canim aramizda 4 gun var belki 4 gune kalmadan hissedersin ☺Maşaallah canım gözün aydın. Ben hala hissetmedim.
Iste kendini hic yormaman lazim. Egilip kalkarken ozellikle cok dikkat etmek gerekiyor. Slow motion'daymis gibi hareket edicez gerekirse. Uzun boyluysan egilirken daha fazla basinc oldugu icin kanama olma olasiligi daha fazla oluyormus. Doktorum aciklamisti. Ben o yuzden dusune dusune hareket ediyorum surekli:) Karsidan cok komik gorunuyorum buyuk ihtimalle ama yapacak bir sey yok:)
Simdi ne kadarliksin canimBende erken haftalardan beri hissediyorum :)
İlk defa bugun bu kadar hissettim canim aramizda 4 gun var belki 4 gune kalmadan hissedersin ☺
Amin insallah saglikli olurlar...hareketleri hissedince aa bebegim burda misin oluyorsun ☺☺☺İnşaallah canım hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda nasılsa hissederiz
13 h 5 gun 14 haftalik oluyor sanirimSimdi ne kadarliksin canim
Evet 14.hafta ben ilk 11+5 ti galiba hissettim bebegin gelisimi de ileriydi bilmem etkisi var mi ama 1,2 defa olan birsey di..simdi ki daha baska tamam bu kesin bebegin hareketi diyebiliyorsu13 h 5 gun 14 haftalik oluyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?