2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kıyafetler çok uygunmuş cidden..
cinsiyet belli olsaydıda alsaydım
Aa belli degil mi bizim 12.haftada bellli olmustu daha onceki indirim de 100 tl uzeri alisveris yaptik...birde cumartesi kontrol var o zaman da kiz derse bir alisveris daha yapcam ☺

Allah iyiliğini versin ayyy ne guldurdun beni kız gözümden yaş geldi vallahi, benim heyecandan öğürmem geliyor bide çişim geliyor sık sık
Benim de çişim geliyor canım , evden çıkmadan kaç kere lavaboyu ziyaret ediyorum :)
Aslında benim hala sık oluyor , herkes de aynı mı bilmiyorum , sık sık çişe gidiyorum , açık açık da yazdım :)

Aa belli degil mi bizim 12.haftada bellli olmustu daha onceki indirim de 100 tl uzeri alisveris yaptik...birde cumartesi kontrol var o zaman da kiz derse bir alisveris daha yapcam ☺
Canim gule gule kullansin bebisin..urunler nasil ozellikle onerdigin bir marka var mi

Sevindim canım , kalp atışını dinletmesine de çok sevindim
Sizin bebişlerinizi az görmeniz içime dert oldu zati :)
Türkiye'ye gelince doya doya görürsün bebeğini , cinsiyetini de öğrenirsin burada

Allah'a binlerce şükür bende 16 da hissettim.
vurma ve kayar sürtünür gibi..
ama haftalar ilerledikçe pıt pıtları daha kuvvetli artık.

Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Yarın biz de 16.haftaya giriyoruz Allah'ın izniyle , inşallah ben de bu hafta hissederim .
Çooook merak ediyorum , bebişim bana ben burdayım anne desin istiyorum :)

bende de var yalnız belimde fıtık var sanırım o baskı yapıyor yalnız bugün sağ bacağımın üst kısmı nasıl desem kasıkla bacağımın arası ama bacağım felaket ağrıyor sizde de oluyor mu bayanlar?acaba hamilelikten mı

Evet bazen hamileliklerde kramp tarzi agrilar bacaga girermis bazen gecmis olsun . Cinsiyetiniz bellimi

Merhaba hanimlarr =)
Bugun bebegimi gormeye gittiik, 7 mayistan beri gormemistim. 16+4 gunluguz gunu gunune buyuyor minigim. Cinsiyeti ogrenemedik, secde ye yatar gibi yatmisti bebegim. Dr rahati cok yerinde dedi. Baya cabaladi ama donmedi bi turlu inatci :) Haftaya bi daha gidecegiz. :))

Canım bende bursadayım medikalpark bahar hanıma gidiyorum çok ilgili ve ben hiçbir şey sormadan herşeyi anlatıyor sonra da sormak istediğin bişey var mı diye soruyor tavsiye ederim

Ahh canimm yaa bende var maleseff oyle agri yapiyoki bazen bacagima anlatamam doktoruma soyledim norolojiye git emar cekil dedi bisey olmaz bebise dedi ama ben korkuyorum nasil cekilirim sabrediyorum dayanilmaz olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…