- 25 Kasım 2013
- 1.173
- 1.295
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.341
kıyafetler çok uygunmuş cidden..Ana sayfada kampanyalar gosteriliyor sola resimleri kaydirinca ikinci kampanya ☺
Noldu kuzum iyimisin????Merhaba kasımın güzel anneleri. Kötü bi gece geçirdim. Kabus dolu. Ve şimdi hala yataktayım. Başım ağrıyor. Benim bulantılarım geçmedi. Ne zaman geçerde artık rahatlarım.
Bende hissediyorum bugun sanki kapiyi tekmelior gibiydi merdiven iniyordum durdum bekledim ben durunca oda durdu merdiven inmeye dewam ettim bidaha yapmadi :)canım bende hissediyorum artk kelebek varmış gibi içimde kıpırtılar var
Aa belli degil mi bizim 12.haftada bellli olmustu daha onceki indirim de 100 tl uzeri alisveris yaptik...birde cumartesi kontrol var o zaman da kiz derse bir alisveris daha yapcam ☺kıyafetler çok uygunmuş cidden..
cinsiyet belli olsaydıda alsaydım
Noldu kuzum iyimisin????
Benim de çişim geliyor canım , evden çıkmadan kaç kere lavaboyu ziyaret ediyorum :)Allah iyiliğini versin ayyy ne guldurdun beni kız gözümden yaş geldi vallahi, benim heyecandan öğürmem geliyor bide çişim geliyor sık sık
Canim gule gule kullansin bebisin..urunler nasil ozellikle onerdigin bir marka var miAa belli degil mi bizim 12.haftada bellli olmustu daha onceki indirim de 100 tl uzeri alisveris yaptik...birde cumartesi kontrol var o zaman da kiz derse bir alisveris daha yapcam ☺
Bende hala sık gidiyorum çişeBenim de çişim geliyor canım , evden çıkmadan kaç kere lavaboyu ziyaret ediyorum :)
Aslında benim hala sık oluyor , herkes de aynı mı bilmiyorum , sık sık çişe gidiyorum , açık açık da yazdım :)
Sevindim canım , kalp atışını dinletmesine de çok sevindimKızlar dun yazmıştım ya adet dönemimde 1 damla kan geliyor diye, sabah ebeyi aradık eve geldi karnımı muayene etti falan sonrada kalp atışını dinletti. Bide idrar testi verdi. Çok şükür bebeğim iyimis
Yarın biz de 16.haftaya giriyoruz Allah'ın izniyle , inşallah ben de bu hafta hissederim .Allah'a binlerce şükür bende 16 da hissettim.
vurma ve kayar sürtünür gibi..
ama haftalar ilerledikçe pıt pıtları daha kuvvetli artık.
Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ayyy ne guzel Rabbim bize de nasip eder insallah..biz 15 teyiz hissettigim tek sey karin guruldamalarimYarın biz de 16.haftaya giriyoruz Allah'ın izniyle , inşallah ben de bu hafta hissederim .
Çooook merak ediyorum , bebişim bana ben burdayım anne desin istiyorum :)
bende de var yalnız belimde fıtık var sanırım o baskı yapıyor yalnız bugün sağ bacağımın üst kısmı nasıl desem kasıkla bacağımın arası ama bacağım felaket ağrıyor sizde de oluyor mu bayanlar?acaba hamilelikten mıevet canım çok kötü bişey yere eğilemiyorum eğilince doğrulamıyorum yatakta sağa sola dönemiyorum inş. çabucak geçer kızıma hamileykende yaşamıştım bu sıkıntıyı yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylık olunca geçmişti
Evet bazen hamileliklerde kramp tarzi agrilar bacaga girermis bazen gecmis olsun . Cinsiyetiniz bellimibende de var yalnız belimde fıtık var sanırım o baskı yapıyor yalnız bugün sağ bacağımın üst kısmı nasıl desem kasıkla bacağımın arası ama bacağım felaket ağrıyor sizde de oluyor mu bayanlar?acaba hamilelikten mı
Canım bende bursadayım medikalpark bahar hanıma gidiyorum çok ilgili ve ben hiçbir şey sormadan herşeyi anlatıyor sonra da sormak istediğin bişey var mı diye soruyor tavsiye ederimgünaydın
dr. dan geldim maşallah bebeğim iyiymiş çok şükür
bu arada oğlum olacağı kesinleşti
dr. pek ilgisiz gördüm hiçbir ölçüm yapmadı değiştirmeyi düşünüyorum
Bursa da olan arkadaşlarım dr. tavsiyesinde bulunurmusunuz
Ahh canimm yaa bende var maleseff oyle agri yapiyoki bazen bacagima anlatamam doktoruma soyledim norolojiye git emar cekil dedi bisey olmaz bebise dedi ama ben korkuyorum nasil cekilirim sabrediyorum dayanilmaz olsadabende de var yalnız belimde fıtık var sanırım o baskı yapıyor yalnız bugün sağ bacağımın üst kısmı nasıl desem kasıkla bacağımın arası ama bacağım felaket ağrıyor sizde de oluyor mu bayanlar?acaba hamilelikten mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?