2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet bazen hamileliklerde kramp tarzi agrilar bacaga girermis bazen gecmis olsun . Cinsiyetiniz bellimi
sağol canım inş ağrım uzun sürmez 14 haftalıkken erkek demişti doktor haftaya cuma gideceğim alışverişte yaptım bakalım sürpriz değişiklik olmazsa
bu arada bayanlar aziz bebe de %50 indirim var bakmanızı tavsiye ederim ben battaniye alt açma takımı hastane çıkış seti zıbın nevresim takımı aldım hepsini maviş maviş bakalım benim minik değişiklik yapmaz umarım

Ahh canimm yaa bende var maleseff oyle agri yapiyoki bazen bacagima anlatamam doktoruma soyledim norolojiye git emar cekil dedi bisey olmaz bebise dedi ama ben korkuyorum nasil cekilirim sabrediyorum dayanilmaz olsada
aynen canım ya fıtık sol tarafımda sol ayağıma vuruyor bugünde sağ ayağım feci ağrıyor hareketimde kısıtlanıyor zaten sürekli baş ağrım var fazla minosette almak istemiyorum sende dikkat et ani hareket filan yapma doğuma kadar dayan canım sonra emara gir bence geçmiş olsun

Canim bende de fitik var cok dikkat etmek lqzim.comelince dogrulamiyorum ...benim bacagima vurmuyor

Ahh canimm yaa bende var maleseff oyle agri yapiyoki bazen bacagima anlatamam doktoruma soyledim norolojiye git emar cekil dedi bisey olmaz bebise dedi ama ben korkuyorum nasil cekilirim sabrediyorum dayanilmaz olsada
Bence cektirme cunku degisecek bir sey yok fizik tedavi uygulanmiyor galiba hamilelikte

İnternet sitesinden mi aldiniz

bende topluca alırım burdan.. havlu han filan şehir efsanesi olmuş zaten hiç gitmek istemiyorum

Aa belli degil mi bizim 12.haftada bellli olmustu daha onceki indirim de 100 tl uzeri alisveris yaptik...birde cumartesi kontrol var o zaman da kiz derse bir alisveris daha yapcam ☺

Eveeeeet hatunlar bizim kukuda pipi oldu nasipse yusufumuz geliyor:)))))))

hayırlısı olsun
kıza yönelik alışveriş yapmış mıydın

Sevindim canım , kalp atışını dinletmesine de çok sevindim
Sizin bebişlerinizi az görmeniz içime dert oldu zati :)
Türkiye'ye gelince doya doya görürsün bebeğini , cinsiyetini de öğrenirsin burada
20.hafta detaylı ultrason da söyleyecekmis yani inşallah öğrenip gelicem Turkiye ye. Ama yinede kendi doktoruma da gidicem. Şu 1 damla kanamami belki o açıklar

Bende de bel fıtıgı var o dediğin ağrı benim sol bacakta oluyor yatarken bacağının arasına yastık koy biraz rahatlatiyor. Ben korkuyorum ama ilerde napicaz bu fıtıklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…