2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
offf kızlar ya idrar yolu enfeksiyonu olmuşum..sadece su içerek geçermi yoksa ilaçmı almalıyım.
idrarda 7 8 lökosit var diyor kağıtta doktor ilaç verdi ama bıktım ilaçlardan.
zaten kalsiyum ve magnezyumu zor içiyorum efervasan olduğu için keşke normal hap olsaydılar.

Yarın biz de 16.haftaya giriyoruz Allah'ın izniyle , inşallah ben de bu hafta hissederim .
Çooook merak ediyorum , bebişim bana ben burdayım anne desin istiyorum :)
Bebek artik bizim sesimizi duyabiliyormus ben uzun zamandır konuşuyorum bide karnınızı sivazlayarak konusursaniz bebeğimiz kendini daha güvende hisseder diyordu bir yazıda

Sagol canim Allah hepimize hayirli hamilelik hayirli dogum nasip etsin

Ins cabuk atlatirsiniz ama bir agri bitiyor baska bir agri basliyir hamilelikte alismak lazim :) iyi bakalim 14 . Haftada pek yanilmaz olmaz ama yinede belli olmaz hayirlisi, sagol cnm onerin icin yalniz ben yurtdisinda yasiyorum ugrayamayacam urunleri orda almaya

Ayy bizimde 1 7 sinde randevumuz pipimiz kukuya donuscekmi bakalim meraktan catliycam bi kesinlesse hayirlisiyla pembe mi mavimi don bakicam biliyim artik
İnşallah canım rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin...öğrenince belirsizlik kalkıyo hemen bişeyler almak istiyosun hamileliğin her dönemi farklı güzel19.haftadasın kesin öğrenirsin bence.15+4 pipiyi gördüm çok netti resmi bile çok komik

Bence ilac kullanmadan 1 hafta bol su ic bir daha test yaptir gecmezse ilac kullan.bende de hafif vardi su ictim duzeldi

İyi akşamlar hanımlar drdan geldik güzel geçti herşeyi sordum kuyruk sokumu ağrısı kalsiyum yada magnezyum eksikliğinden oluyomuş ilaç verdi bunun için multivitaminde verdi bide balık yağı verdi 16+1 günlük olmuşuz biraz önden gidiyoruz progestanı bırakma dedi haftada iki gün coraspine devam aklıma gelenler bunlar.. Bu arada cinsiyetimizde belli oldu ERKEK dedi :) 14 cm ve 125 gr

Kalsiyum magnezyum eksikligini test yaparakmi anladi ? Ay bugun donusumler olmus kiz lar erkekmi olmus daha once kiz demislerdi dimi kac haftalikti neye gore dedi dr acaba ozmaan :)

Gözün aydın tatlım erkek senesi bu sene baksana oylamada nerdeyse 90 oldu

Kalsiyum magnezyum eksikligini test yaparakmi anladi ? Ay bugun donusumler olmus kiz lar erkekmi olmus daha once kiz demislerdi dimi kac haftalikti neye gore dedi dr acaba ozmaan :)
kuyruk sokumumda ağrı var dedim test falan yapmadı. Ben ilk defa öğrendim cinsiyeti daha önce bişey dememişti

Insaallah canim hepimize..zaten bu kez gittigimizde 21 haftalik olucaz insaallahh bu kez umutluyumMaasallah pipiyi o kadar net gormen de cok guzel olmuss

Bence sen bir an önce doktora git ve bebegin cinsiyetini kesinleştir. Kızsa kabullenirsin erkekse icin rahat eder bu bekleyiş seni yıpratıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…