2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar size danismakbistedigim birsey var iki test iyi cikinca doktor 3 luyu 4luyude istiyormu ? Ayrica detayli ultrosonda hersey gorouyir neden 4lu yaptiriliyor ? Bana anlatirmisiniz ?

Oğlun hayırlı olsun canım. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah.

Bence cektirme cunku degisecek bir sey yok fizik tedavi uygulanmiyor galiba hamilelikte
Evet bende oyle dusunuyorum dayanmaya calisiyorum napiyim ama o agriyi ceken anlar gercekten cok zor ve bebegim icin agri kesici bile kullanmiyorum ..ayrica kapali alan korkum da var zaten yani cikmazdayimm

Bende de bel fıtıgı var o dediğin ağrı benim sol bacakta oluyor yatarken bacağının arasına yastık koy biraz rahatlatiyor. Ben korkuyorum ama ilerde napicaz bu fıtıklarla
bana dojtorum normal dogum yapamazsin dedi fitigim oldugu icin sizede dedilermi ?

Bence sen bir an önce doktora git ve bebegin cinsiyetini kesinleştir. Kızsa kabullenirsin erkekse icin rahat eder bu bekleyiş seni yıpratıyor bence
Pardonda arkadasim ben bir bekleyis icinde oldugumu falan soylemedim hayirlamiyorum yani nerden cikardin haala dr larin yanilma olasiligi oluyormu diye sasirdim sadece .....

Kızlar iyiakşamlar. Doktordan geldik. Bebeğimiz iyiymiş. Magnezyum ve kalsiyum hapları verdşi. İki hafta sonra ayrıntılı ultrason ve tetenoz aşısı yaptırcam. Şuan her şey yolunda şükürler olsun
Kuzum bi sonraki randevun ne zaman bu kez denk getirelim artk :))) ayrintiliyi medipolde mi yapcaksin ben 3 hafta sonra yapcam 26 sinde ama medipolde deil medipol 445 tl dedi özel güngoren hastanesi daha oncede yaptirmistim 150 lra orda yaptrcam allahin izniyle

Offf ne kadar pahaliymis, doğuma 10 bin ister herhalde orası

Canım ben Türkiye de değilim buradakilere göre bir sorun olmazmış ne kadar doğru bilmiyorum ama. Bir önceki soruna da cevap vereyim burada 2li iyi çıkınca 3lu, 4lu istenmiyor.
En.mantiklisi bu zaten ....trstlerin bazilari bana para tuzagiymis gibi geliyor ayrica bel fitigi amelyati oldum ben dojtor zorlama sana zararli dedi

Evet bende oyle dusunuyorum dayanmaya calisiyorum napiyim ama o agriyi ceken anlar gercekten cok zor ve bebegim icin agri kesici bile kullanmiyorum ..ayrica kapali alan korkum da var zaten yani cikmazdayimm
Ayy sende benim gibisin.bende 2 defa emar cektirdim fitiktan dolayi.o emar cekikene kadar zaman durdu sanki....fitigin hangi asamada.ben bir defa fizik tedavi gormustim 2.yi onerdi doktor ama yaptiramadan hamile kaldim

Ayrıntılı ultrasonu nisa ya da özel güngören de düşünüyorum ben de. Bir ay sonra gel dedi medipol. Yani temmuz 4 itibariyle alayım randevuyu diyorum. Sen nezaman alacaksın orta yolda buluşalım :)

Pardonda arkadasim ben bir bekleyis icinde oldugumu falan soylemedim hayirlamiyorum yani nerden cikardin haala dr larin yanilma olasiligi oluyormu diye sasirdim sadece .....
Sadece cinsiyet konularında yazdığını özellikle de sonradan değişenler hakkında yazdığını düşündüm de yanıldım galiba kötü bir niyetim yoktu

Ayy sende benim gibisin.bende 2 defa emar cektirdim fitiktan dolayi.o emar cekikene kadar zaman durdu sanki....fitigin hangi asamada.ben bir defa fizik tedavi gormustim 2.yi onerdi doktor ama yaptiramadan hamile kaldim
Inan ben fitigimin hangi asamada oldygunu bile bilmiyorum ..uzun zaman once bel fitigi baslangici demusti doktor bende ustune dusmemustim sonrada sanirim ilerledii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…