- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.401
14de kesin demedi bir şey görmedi duruşundan tahmin ediyorum sakın kapılma demişti..Sana ne zaman kaçıncı haftada kız demişlerdi canım
Şimdi doktorların erken cinsiyet sorunca neden kızdıklarını anladım en güzeli sabretmek zamanı geldiğinde gösteriyolar zaten14de kesin demedi bir şey görmedi duruşundan tahmin ediyorum sakın kapılma demişti..
Anladim cnm gecmis olsun, ha evet o baska arkadasti ben siz sandim pardon :) hayirli olsun bebisiniz ..kuyruk sokumumda ağrı var dedim test falan yapmadı. Ben ilk defa öğrendim cinsiyeti daha önce bişey dememişti
İyi akşamlar hanımlar drdan geldik güzel geçti herşeyi sordum kuyruk sokumu ağrısı kalsiyum yada magnezyum eksikliğinden oluyomuş ilaç verdi bunun için multivitaminde verdi bide balık yağı verdi 16+1 günlük olmuşuz biraz önden gidiyoruz progestanı bırakma dedi haftada iki gün coraspine devam aklıma gelenler bunlar.. Bu arada cinsiyetimizde belli oldu ERKEK dedi :) 14 cm ve 125 gr
Evet bende oyle dusunuyorum dayanmaya calisiyorum napiyim ama o agriyi ceken anlar gercekten cok zor ve bebegim icin agri kesici bile kullanmiyorum ..ayrica kapali alan korkum da var zaten yani cikmazdayimmBence cektirme cunku degisecek bir sey yok fizik tedavi uygulanmiyor galiba hamilelikte
bana dojtorum normal dogum yapamazsin dedi fitigim oldugu icin sizede dedilermi ?Bende de bel fıtıgı var o dediğin ağrı benim sol bacakta oluyor yatarken bacağının arasına yastık koy biraz rahatlatiyor. Ben korkuyorum ama ilerde napicaz bu fıtıklarla
Pardonda arkadasim ben bir bekleyis icinde oldugumu falan soylemedim hayirlamiyorum yani nerden cikardin haala dr larin yanilma olasiligi oluyormu diye sasirdim sadece .....Bence sen bir an önce doktora git ve bebegin cinsiyetini kesinleştir. Kızsa kabullenirsin erkekse icin rahat eder bu bekleyiş seni yıpratıyor bence
Kuzum bi sonraki randevun ne zaman bu kez denk getirelim artk :))) ayrintiliyi medipolde mi yapcaksin ben 3 hafta sonra yapcam 26 sinde ama medipolde deil medipol 445 tl dedi özel güngoren hastanesi daha oncede yaptirmistim 150 lra orda yaptrcam allahin izniyleKızlar iyiakşamlar. Doktordan geldik. Bebeğimiz iyiymiş. Magnezyum ve kalsiyum hapları verdşi. İki hafta sonra ayrıntılı ultrason ve tetenoz aşısı yaptırcam. Şuan her şey yolunda şükürler olsun
Canım ben Türkiye de değilim buradakilere göre bir sorun olmazmış ne kadar doğru bilmiyorum ama. Bir önceki soruna da cevap vereyim burada 2li iyi çıkınca 3lu, 4lu istenmiyor.bana dojtorum normal dogum yapamazsin dedi fitigim oldugu icin sizede dedilermi ?
Offf ne kadar pahaliymisKuzum bi sonraki randevun ne zaman bu kez denk getirelim artk :))) ayrintiliyi medipolde mi yapcaksin ben 3 hafta sonra yapcam 26 sinde ama medipolde deil medipol 445 tl dedi özel güngoren hastanesi daha oncede yaptirmistim 150 lra orda yaptrcam allahin izniyle
En.mantiklisi bu zaten ....trstlerin bazilari bana para tuzagiymis gibi geliyor ayrica bel fitigi amelyati oldum ben dojtor zorlama sana zararli dediCanım ben Türkiye de değilim buradakilere göre bir sorun olmazmış ne kadar doğru bilmiyorum ama. Bir önceki soruna da cevap vereyim burada 2li iyi çıkınca 3lu, 4lu istenmiyor.
Ayy sende benim gibisin.bende 2 defa emar cektirdim fitiktan dolayi.o emar cekikene kadar zaman durdu sanki....fitigin hangi asamada.ben bir defa fizik tedavi gormustim 2.yi onerdi doktor ama yaptiramadan hamile kaldimEvet bende oyle dusunuyorum dayanmaya calisiyorum napiyim ama o agriyi ceken anlar gercekten cok zor ve bebegim icin agri kesici bile kullanmiyorum ..ayrica kapali alan korkum da var zaten yani cikmazdayimm
Ayrıntılı ultrasonu nisa ya da özel güngören de düşünüyorum ben de. Bir ay sonra gel dedi medipol. Yani temmuz 4 itibariyle alayım randevuyu diyorum. Sen nezaman alacaksın orta yolda buluşalım :)Kuzum bi sonraki randevun ne zaman bu kez denk getirelim artk :))) ayrintiliyi medipolde mi yapcaksin ben 3 hafta sonra yapcam 26 sinde ama medipolde deil medipol 445 tl dedi özel güngoren hastanesi daha oncede yaptirmistim 150 lra orda yaptrcam allahin izniyle
Sadece cinsiyet konularında yazdığını özellikle de sonradan değişenler hakkında yazdığını düşündüm de yanıldım galiba kötü bir niyetim yoktuPardonda arkadasim ben bir bekleyis icinde oldugumu falan soylemedim hayirlamiyorum yani nerden cikardin haala dr larin yanilma olasiligi oluyormu diye sasirdim sadece .....
Bilemiyorum ki belki tam emin olmak istiyorlardır. Ben ameliyat olmadim. İnşallah sorunsuz dogururuz hepimizEn.mantiklisi bu zaten ....trstlerin bazilari bana para tuzagiymis gibi geliyor ayrica bel fitigi amelyati oldum ben dojtor zorlama sana zararli dedi
Inan ben fitigimin hangi asamada oldygunu bile bilmiyorum ..uzun zaman once bel fitigi baslangici demusti doktor bende ustune dusmemustim sonrada sanirim ilerlediiAyy sende benim gibisin.bende 2 defa emar cektirdim fitiktan dolayi.o emar cekikene kadar zaman durdu sanki....fitigin hangi asamada.ben bir defa fizik tedavi gormustim 2.yi onerdi doktor ama yaptiramadan hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?