2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim benim insallah duzelir diye hergun dua ediyorum.. hergun igne vuruluyorum heyet raporu aldim evde yatiyorum sadece yemek ve ihtiyac iznim var... oysa hamileligim cok iyiydi birden cikti ortaya
Ne güzel bak maddi manevi elinden geleni yapıyorsun, bebeğin çok şanslı senin gibi bi annesi olduğu için, içini ferah tut ki bebeğin de rahat olsun canım

Ne güzel bir haber çok mutlu oldum :))

Tam gormemis demek hayirlisi olsun bakalim insan yinede saskin olur ama degisik seyler duyunca :)

dedim kız olursa ne istersen alayım
erkek bebeğe alıştırmıştık kendimizi evet şaşırdım.
ama kesin değil hala.
bakalım inşallah netleşir haftaya kızımız mı oluyor oğlumuz mu.
artık renkli bişeyler almak istiyorum

Şimdi doktorların erken cinsiyet sorunca neden kızdıklarını anladım en güzeli sabretmek zamanı geldiğinde gösteriyolar zaten

bizimkinin kız olduğu kesinleşirse nub teorisi yalan olur söyleyeyim
ona göre karar verdik biz doktorla allah sağlık versin inşallah hepimize.
ikiz olduğu sonradan belli olmaz herhalde demi.hiç duydunuz mu öyle bişey?

Bende sık sık gidiyorum canım,bide ben bebeğimi göremem korkusuyla sıkışık gidiyorum hala doktora :)

Bn de oyle olacak diye düsündüm ama hafif agri disinda bisey yok :)

O aşılar 2 yıl boyunca toplam 5 sefer vuruluyor. En azından bizim sağlık ocagindakiler öyle uyguluyor. Ilk 3unu pek hissetmedim ama 5.si devirdi beni. Tüm gün yataktan çıkamadım. 4 ve 5 en ağır geçenleri

Canim iyi haberler icin cok sevindim.. progestani soracaktim ben ignesini kanamam icin kullaniyorum sen neden kullaniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…