- 6 Kasım 2012
- 592
- 102
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.421
Ne güzel bak maddi manevi elinden geleni yapıyorsun, bebeğin çok şanslı senin gibi bi annesi olduğu için, içini ferah tut ki bebeğin de rahat olsun canımCanim benim insallah duzelir diye hergun dua ediyorum.. hergun igne vuruluyorum heyet raporu aldim evde yatiyorum sadece yemek ve ihtiyac iznim var... oysa hamileligim cok iyiydi birden cikti ortaya
Ne güzel bir haber çok mutlu oldum :))Kızlar dun yazmıştım ya adet dönemimde 1 damla kan geliyor diye, sabah ebeyi aradık eve geldi karnımı muayene etti falan sonrada kalp atışını dinletti. Bide idrar testi verdi. Çok şükür bebeğim iyimis
Sağol tatlım bugün bende mutlu, huzurlu ve rahattim çok şükürNe güzel bir haber çok mutlu oldum :))
1 tane cnmKaç tane vuruldun canım.
Bn de oyle olacak diye düsündüm ama hafif agri disinda bisey yok :)korkutmak istemem ama sonrasında o kol ateş gibi oluyo ve baya ağrıyo bende öyle olmuştusen yinede dikkat et hava almasın uzun kollu giy istersen
Gunaydin cnm insaallah :)Günaydın anneler ,
Biz de bugün 16.haftamıza girmiş bulunmaktayız , çok şükür
Darısı 36. , 37. Haftalara olsun inşallah
Tam gormemis demek hayirlisi olsun bakalim insan yinede saskin olur ama degisik seyler duyunca :)
Şimdi doktorların erken cinsiyet sorunca neden kızdıklarını anladım en güzeli sabretmek zamanı geldiğinde gösteriyolar zaten
Benim de çişim geliyor canım , evden çıkmadan kaç kere lavaboyu ziyaret ediyorum :)
Aslında benim hala sık oluyor , herkes de aynı mı bilmiyorum , sık sık çişe gidiyorum , açık açık da yazdım :)
Bn de oyle olacak diye düsündüm ama hafif agri disinda bisey yok :)
Canim iyi haberler icin cok sevindim.. progestani soracaktim ben ignesini kanamam icin kullaniyorum sen neden kullaniyorsunİyi akşamlar hanımlar drdan geldik güzel geçti herşeyi sordum kuyruk sokumu ağrısı kalsiyum yada magnezyum eksikliğinden oluyomuş ilaç verdi bunun için multivitaminde verdi bide balık yağı verdi 16+1 günlük olmuşuz biraz önden gidiyoruz progestanı bırakma dedi haftada iki gün coraspine devam aklıma gelenler bunlar.. Bu arada cinsiyetimizde belli oldu ERKEK dedi :) 14 cm ve 125 gr
hayırlı olsun senin de erkekmişgünaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?