2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim ilk once gunde en az 1,5 2 lt su icerek dene ben hep oyle gecirirdim..kalsiyum ve magnezyumuda su bardaginda degil cay bardaginda yaparsk ic ben de icemiyordum drum bunu onerdi bi de ilik degil de suyun az soguk olsun umarim ise yarar Allah sifa versin

Canim iyi haberler icin cok sevindim.. progestani soracaktim ben ignesini kanamam icin kullaniyorum sen neden kullaniyorsun
saol canım bendede kanama ve leke olmuştu ilk aylarda o yüzden kullanıyorum 32. haftaya kadar günde bir tane 100 mg progestana devam dedi..

Gözün aydın canım maşallah oğluna

saol canım bendede kanama ve leke olmuştu ilk aylarda o yüzden kullanıyorum 32. haftaya kadar günde bir tane 100 mg progestana devam dedi..
canım bende hala kullanıyorum progestanı,çok şükür leke yok artık günde bir tane alıyorum
doktor bırak artık dedi aslında progestanı kullanınca kendimi güvende hissediyorum,korkutuyor bırakmak

Kizlar gece hic uyuyamiyorum sola donup uyusam kolum uyusuyor sirt ustu nefes alamiyorum saga donsem kan akisi yavasliyormus ya lutfen bi bana nasil yatmam gerektigi soylesin 3 gundur uyku yok

Kizlar gece hic uyuyamiyorum sola donup uyusam kolum uyusuyor sirt ustu nefes alamiyorum saga donsem kan akisi yavasliyormus ya lutfen bi bana nasil yatmam gerektigi soylesin 3 gundur uyku yok
ahh ahh keşke bilsem resmen sabaha kadar inliyorum,sonraki ayları düşünemiyorum bile

Günaydın kızlar

Hayırlı olsun canım...

canım bende hala kullanıyorum progestanı,çok şükür leke yok artık günde bir tane alıyorum
doktor bırak artık dedi aslında progestanı kullanınca kendimi güvende hissediyorum,korkutuyor bırakmak
ben dr.a sormadan kendim bırakmıştım aslında ama dr bırakma dedi her ihtimale karşı 32. haftaya kadar kullan dedi.

hayırlı olsun canım oğluş geliyormuş
evde kalacaklar bu gidişle bizim oğlanlar
saol cnm evet bizimkilere kız yok :)

ben dr.a sormadan kendim bırakmıştım aslında ama dr bırakma dedi her ihtimale karşı 32. haftaya kadar kullan dedi.

saol cnm evet bizimkilere kız yok :)
bir kere daha bıraktırdı birgün sonra leke geldi o zaman 11 haftalıktı
şimdide bırak diyor korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…