- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.441
Canim ilk once gunde en az 1,5 2 lt su icerek dene ben hep oyle gecirirdim..kalsiyum ve magnezyumuda su bardaginda degil cay bardaginda yaparsk ic ben de icemiyordum drum bunu onerdi bi de ilik degil de suyun az soguk olsun umarim ise yarar Allah sifa versinofff kızlar ya idrar yolu enfeksiyonu olmuşum..sadece su içerek geçermi yoksa ilaçmı almalıyım.
idrarda 7 8 lökosit var diyor kağıtta doktor ilaç verdi ama bıktım ilaçlardan.
zaten kalsiyum ve magnezyumu zor içiyorum efervasan olduğu için keşke normal hap olsaydılar.
saol canım bendede kanama ve leke olmuştu ilk aylarda o yüzden kullanıyorum 32. haftaya kadar günde bir tane 100 mg progestana devam dedi..Canim iyi haberler icin cok sevindim.. progestani soracaktim ben ignesini kanamam icin kullaniyorum sen neden kullaniyorsun
Hmm ben bilmiyorum oyledir cnm :)O aşılar 2 yıl boyunca toplam 5 sefer vuruluyor. En azından bizim sağlık ocagindakiler öyle uyguluyor. Ilk 3unu pek hissetmedim ama 5.si devirdi beni. Tüm gün yataktan çıkamadım. 4 ve 5 en ağır geçenleri
saol canım :) amin inş. evet bu sene hakikaten erkek senesi oldu :)hayırlı olsun senin de erkekmişsağlıklı kucağına almak nasip olsun.
toplu sünnete +1
İyi akşamlar hanımlar drdan geldik güzel geçti herşeyi sordum kuyruk sokumu ağrısı kalsiyum yada magnezyum eksikliğinden oluyomuş ilaç verdi bunun için multivitaminde verdi bide balık yağı verdi 16+1 günlük olmuşuz biraz önden gidiyoruz progestanı bırakma dedi haftada iki gün coraspine devam aklıma gelenler bunlar.. Bu arada cinsiyetimizde belli oldu ERKEK dedi :) 14 cm ve 125 gr
canım bende hala kullanıyorum progestanı,çok şükür leke yok artık günde bir tane alıyorumsaol canım bendede kanama ve leke olmuştu ilk aylarda o yüzden kullanıyorum 32. haftaya kadar günde bir tane 100 mg progestana devam dedi..
hayırlı olsun canım oğluş geliyormuşsaol canım :) amin inş. evet bu sene hakikaten erkek senesi oldu :)
ahh ahh keşke bilsem resmen sabaha kadar inliyorum,sonraki ayları düşünemiyorum bileKizlar gece hic uyuyamiyorum sola donup uyusam kolum uyusuyor sirt ustu nefes alamiyorum saga donsem kan akisi yavasliyormus ya lutfen bi bana nasil yatmam gerektigi soylesin 3 gundur uyku yok
Aynen ya uyumayi unuttum 3 gundeahh ahh keşke bilsem resmen sabaha kadar inliyorum,sonraki ayları düşünemiyorum bile
bacaklarım ağrıyor benimde,sağa yatsam karnımAynen ya uyumayi unuttum 3 gunde
İyi akşamlar hanımlar drdan geldik güzel geçti herşeyi sordum kuyruk sokumu ağrısı kalsiyum yada magnezyum eksikliğinden oluyomuş ilaç verdi bunun için multivitaminde verdi bide balık yağı verdi 16+1 günlük olmuşuz biraz önden gidiyoruz progestanı bırakma dedi haftada iki gün coraspine devam aklıma gelenler bunlar.. Bu arada cinsiyetimizde belli oldu ERKEK dedi :) 14 cm ve 125 gr
ben dr.a sormadan kendim bırakmıştım aslında ama dr bırakma dedi her ihtimale karşı 32. haftaya kadar kullan dedi.canım bende hala kullanıyorum progestanı,çok şükür leke yok artık günde bir tane alıyorum
doktor bırak artık dedi aslında progestanı kullanınca kendimi güvende hissediyorum,korkutuyor bırakmak
saol cnm evet bizimkilere kız yok :)hayırlı olsun canım oğluş geliyormuş
evde kalacaklar bu gidişle bizim oğlanlar
bir kere daha bıraktırdı birgün sonra leke geldi o zaman 11 haftalıktıben dr.a sormadan kendim bırakmıştım aslında ama dr bırakma dedi her ihtimale karşı 32. haftaya kadar kullan dedi.
saol cnm evet bizimkilere kız yok :)
haklısın canım zor gelmiyorsa kullan madem zararı yok nasıl olsa bana zor geliyor ama mecburen kullanıcam galibabir kere daha bıraktırdı birgün sonra leke geldi o zaman 11 haftalıktı
şimdide bırak diyor korkuyorum
zor gelmiyor bebeğim için katlanırımhaklısın canım zor gelmiyorsa kullan madem zararı yok nasıl olsa bana zor geliyor ama mecburen kullanıcam galiba
hayırlı olsunDün doktora gittim bebeğiniz erkek dedi...Bu sene erkek senesimi ne? :)
aynen bende öyle akşamları vajinal kullanıyorum o zaman yan etki yapmıyorzor gelmiyor bebeğim için katlanırım
zaten günde birtane vajinal alıyorum yan etkiside olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?