- 25 Mart 2014
- 48
- 22
- 18
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.641
Ayyy gerçekten şaka gibiTesekkurler canim benim.. 15 haftaligiz canim drlardan biri bacak arasi bos kiz diyor digeri arada cikinti var erkek diyor saka gibi :)
Kizlar biz de yarin dr a gidecegiz.. bahsetmistim ya plasentam asagida kanamam var 3 haftadir igne yaptiriyorum diye bizim icin dua eder misiniz.. bi de ben durumumdan dolayi 2 dr a gidiyorum biri kiz diyor digeri erkek boyle bi durumda cinsiyet dusundugum yok ama yine de merak iste :)
Bende ayniyim canım iyi olmaya calisiyoruz işte:)Mide bulantısını saymazsak iyi elhamdülillah canım sen nasılsın
Benimde aklima takilio bide ben yatarken iciyorum insallah bi sey olmuodur...evet yaaa şu an midem çokk bulanıyor.
birde bunları doğuma kadar kullanacakmışız bu kadar şekerli bir şey zararlı olmaz inşallah.
Bulantılar falan sende geçmedi miBende ayniyim canım iyi olmaya calisiyoruz işte:)
Günaydın...kasık karın ağrısı çoğumuzda var korkma sen....minnakına odaklanGünaydın bugün minik kuşumla buluşuyoruz :) kasıklarım ağrıyo inş normaldir
Benimde kasıklarım ağrıyoGünaydın bugün minik kuşumla buluşuyoruz :) kasıklarım ağrıyo inş normaldir
Yok bizimki gosterdi ikisinde de ☺bugun kontrolum var bakalim nolcak ☺Valla bilmiyorum ultrasonu 4 boyutlu ama bizimko bacak bacak ustune attigi icin okdr ugrasti ama göstermedi 21.haftayi bekliycem detayli ultarasona girince belki gorur:))
Kızlar göğüslerinizde büyüme oldumu?benim basen kalça hiç birşey yok. ama göğüs ve top yutmuş gibi karnım var.dün arkadaşlarım geldi 2aydır görüşmüyoduk onlarda farketti arkadan hamile gibi değilsin ama ön almış başını gitmiş dediler
Gözün aydın tatlımmmGünaydın hanımlar
Biz de cinsiyetimizi öğrendik. Burada erkek bebekleri duydukça artık merakım azalmaya başlamıştı sanki erkekten başka bir ihtimal olamazmis gibi hissediyordum. Ki doğru hissetmisim. bi oglan da bize geliyor ins :)
Kendimi gördüm sendeGünaydın güzel annelerartık çalışmadığım gün bile uyuyamıyom 8 de ayaktayım.tuvalete kalkmıyom gece.sabah da mecbur tuvalete kalkınca uyuyamıyorum ben ki çişini çok tutabilen biriydim.sizler de böyle misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?