2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Adana merkez bizim cinsiyet imiz belli oldu onu ekler misin diyecektim. nihal__gul Erkek :) SAT 26 ocak tahmin doğum tarihi 2 kasimdi.[/QUOTE]
Yanlış oldu

Tesekkurler canim benim.. 15 haftaligiz canim drlardan biri bacak arasi bos kiz diyor digeri arada cikinti var erkek diyor saka gibi :)
Ayyy gerçekten şaka gibiama 15. haftada cinsiyet belli olur ki daha neler duyucaz kesin belli olunca yaz.merak ettim

Canım geçmiş olsun. Allah şifa versin sağlıklı bebişin olsun

Günaydın sevgili anneler
Bu gece çok zor uyudum , şimdiye kadar çok rahat uyuyordum , yastık vs idare ettim .Artık böyle sanırım doğuma kadar :)

Günaydınnn ... Bende bel ağrısıda var yürüdükçe de belim kıtır kıtır ötüyor sanki yavv

Gunaydin hayirli sabahlar herkese
Benim de goguslerim yine hassaslasti ve de dun gece resmen belim koptu.

Bugun izinliyim eve temizlige bayanlar geldi.. sansima hava kapali yagmur yagarsa camlar gene gitcek

Valla bilmiyorum ultrasonu 4 boyutlu ama bizimko bacak bacak ustune attigi icin okdr ugrasti ama göstermedi 21.haftayi bekliycem detayli ultarasona girince belki gorur:))
Yok bizimki gosterdi ikisinde de ☺bugun kontrolum var bakalim nolcak ☺

Kızlar göğüslerinizde büyüme oldumu?benim basen kalça hiç birşey yok. ama göğüs ve top yutmuş gibi karnım var.dün arkadaşlarım geldi 2aydır görüşmüyoduk onlarda farketti arkadan hamile gibi değilsin ama ön almış başını gitmiş dediler

Aman oyle olsun canim onlar dogumda gider ama kalca basen gitmez...benim hamilelik daha anlasilmiyor ama popo basenden cok korkuyorum

Gözün aydın tatlımmm maşallah oğluşlarımıza,tabii kızlarımızıda

Kizlar avene gunes koruyucu sprey almak istiyorum paraben ve katki maaddesi olmadigi icin cocuklar icin olani tercih etsem beni korur mu gunesten yoksa yetersiz mi kalir bilgisi olan var mi ?

Kendimi gördüm sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…