- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.661
29 Haziranda benimki arkadaşm :)bişey sorcam detaylı ultrasona giren var mı ???????????????
Canım pazartesi günü 3lü taramamiz vardı herşey yolunda çok şükür.. 4lü istemedi, acaba riskli durumlarda istiyor olabilirler mi :S sen yaptrdn mimıGünaydınn hamişler .. H.sonu bizim kontrolümüz var son 3 gün kaldıı
Doktorlarınızdan 3 lü tarama -4 lü tarama isteyen var mı? hamile günlüğünü okudum 4 lü tarama testi isteyebilir doktorunuz yazıyordu
Canim dr dan geldik.. bugun gittigimiz dr erkek diyordu tam olarak acmadi ama erkek diyen dr umda kiz buyuk ihtimal dedi.. hayirlisi sagliklisi olsun daAyyy gerçekten şaka gibiama 15. haftada cinsiyet belli olur ki daha neler duyucaz kesin belli olunca yaz.merak ettim
Amin camin cumlemizinki insallah :)Canım geçmiş olsun. Allah şifa versin sağlıklı bebişin olsun
Aynen canım sağlıklı olsunlarda bebişlerimizCanim dr dan geldik.. bugun gittigimiz dr erkek diyordu tam olarak acmadi ama erkek diyen dr umda kiz buyuk ihtimal dedi.. hayirlisi sagliklisi olsun da
Gunaydin hayirli sabahlar herkese
Benim de goguslerim yine hassaslasti ve de dun gece resmen belim koptu.
Bugun izinliyim eve temizlige bayanlar geldi.. sansima hava kapali yagmur yagarsa camlar gene gitcek
GecGunaydin hayirli sabahlar herkese
Benim de goguslerim yine hassaslasti ve de dun gece resmen belim koptu.
Bugun izinliyim eve temizlige bayanlar geldi.. sansima hava kapali yagmur yagarsa camlar gene gitcek
Aynen canım sağlıklı olsunlarda bebişlerimizbelirsizliğin kalktığı iyi olmuş başlasın alışverişler
Kaçıncı haftanızda gitmişolacaksınız29 Haziranda benimki arkadaşm :)
Valla tek bildigim hamileyken gunes lekelerine karsi cok dikkatli olun gecmio cunku o yuzden bu sene gitmeyi dusunmuorm arkadasim gecen sene bsy olmaz diye gitti dudagnin ust kisminda resmen biyik seklinde leke oldu ve gitmio lazere gidio suan onun icin bakalm gecicek miKizlar avene gunes koruyucu sprey almak istiyorum paraben ve katki maaddesi olmadigi icin cocuklar icin olani tercih etsem beni korur mu gunesten yoksa yetersiz mi kalir bilgisi olan var mi ?
Kaçıncı haftanızda gitmişolacaksınız
Yuzum icin solante pregna kullaniyorum canim.bizim memleket mersin tatile gitmeden yakiyor gunes☺vucudum icin alcam avene yi .Valla tek bildigim hamileyken gunes lekelerine karsi cok dikkatli olun gecmio cunku o yuzden bu sene gitmeyi dusunmuorm arkadasim gecen sene bsy olmaz diye gitti dudagnin ust kisminda resmen biyik seklinde leke oldu ve gitmio lazere gidio suan onun icin bakalm gecicek mi
Evet sen mutlaka kullan bisyler oralar yakioYuzum icin solante pregna kullaniyorum canim.bizim memleket mersin tatile gitmeden yakiyor gunes☺vucudum icin alcam avene yi .
Kiziniz hayirli olsun nasil bir parlaklik yani olcum yaparkenmi anladi bisey yoktur ins korkmayin daha cok kucuk belkide dr un dedigi gibi kapanilacak biseydir allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimizeiyi günler arkadaşlar herkesi hamileliğimin 16.haftası içerisindeyim.bugün doktora gittik doktorumuz %90 kız dedi.fakat muayene sırasında kalbinde parlaklık olduğunu söyledi.tek başına anlam ifade etmediğini ileride kapanacağını söyledi.ikili test sonuçlarında temiz çıktığı için çok şüpheli durmuyor dedi.bu benim canımı sıktı biraz.başına daha önce böyle bir şey gelen varmı.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kiziniz hayirli olsun nasil bir parlaklik yani olcum yaparkenmi anladi bisey yoktur ins korkmayin daha cok kucuk belkide dr un dedigi gibi kapanilacak biseydir allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
evet ölçüm yaparken anladı.detaylı ulturason için 1 ay sonrasına gün al dedi.down sendromlu bebeklerde olan bir şeymiş ama benim ikili test sonuçlarım iyi çıktığı için sakın kafana takma büyüdükçe geçer dedi ama insan ister istemez takılıyo.şimdi bir an önce bir ayın dolmasını bekliyorum.sağlıkla gelsin yavrularımız
Valla kizlar bendede istahta sorun yok.sabah bulantilari haric tabi. Ama gobek aldi götürdü. Rahat 6 aylik hamile dersin banaİştah konusu bendede sıfır ,şöyle iştahlı iştahlı yemek yemek istiyoruuum bende. Olur inşallah hepimizde..
Benim bebisimde kız inşallah değişmez se...Cnm bnm bebişi kız yaparmısın teyzesiii
Esktra buyuk göbek olusumu yapiomuymus miyom. Ben bide agri yapio diye duydum.Kanama hiç olmadı bende ama bel ağrısı çok fazla yaptı. İlkinde vermişti progestan ama bunda gerek görmedi bide ilkinde ben daha paniktim tabi ondan da vermiş olabilir.
Evet asıl riskli donemimiz geçti şukur allahın izniyle sıkıntısız atlatırız inşallah ekstra büyük göbek harici bişey yaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?