- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.681
Canım hiç kafana takma doktor kapanır demiş.benimde kızıma hamileyken 16. haftada kafasında kist var demişti çok üzülmüştük 2-3 haftaya kaybolur demişti.bende evham yaptım geçermi geçmezmi diye ama geçti.zaten sıkıntılı bir durum olsa söylerlerdi emin ol.rabbim korusun yavrularımızı cümlemizin inşalllahiyi günler arkadaşlar herkesi hamileliğimin 16.haftası içerisindeyim.bugün doktora gittik doktorumuz %90 kız dedi.fakat muayene sırasında kalbinde parlaklık olduğunu söyledi.tek başına anlam ifade etmediğini ileride kapanacağını söyledi.ikili test sonuçlarında temiz çıktığı için çok şüpheli durmuyor dedi.bu benim canımı sıktı biraz.başına daha önce böyle bir şey gelen varmı.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Canım benim gözün aydınKizlar kontrolden geliyorum 12.haftada %90 kiz demisti bugun de kiz dedi ben zaten 12.haftadan beri alis veris yapiyorum degismez diye ☺sukurler olsun hersey yolunda Allah herkese bebegini kucagina saglikla almayi nasip etsin
Valla rahimde bebekle birlikte buyuyen bi myom olunca gobeğinde normalden büyük olması olası:) evet bel ağrısı çok yapıyo bendeEsktra buyuk göbek olusumu yapiomuymus miyom. Ben bide agri yapio diye duydum.
İkiz gebelik gibi bir şey , benim de karnım büyükValla
Valla rahimde bebekle birlikte buyuyen bi myom olunca gobeğinde normalden büyük olması olası:) evet bel ağrısı çok yapıyo bende
Rahim ağzı uzunluğu nasıl ölçülüyoki.ben hiç duymamıştım sadece rahmin çok dar demişti kızımdayken doktorKizlar rahim agzi uzunlugum 2.19 cikti doktorda hersey yolunda demisti doktor ben eve gelince sonuclarima baktim o degeri oyle gordum doktorla konustuk cok riskli degil demis iciniz rahat etmediyse bir daha gelin demis.pazartesi gidicez hakkimizda hayirlisi olsun sizlerin kac cikti
Karnimdan ultrasonla olctu...ama altta 3 olcum yapilmaliymis en kisasi baz alinmaliymis..5 dakika kadar surmeliymis olcumRahim ağzı uzunluğu nasıl ölçülüyoki.ben hiç duymamıştım sadece rahmin çok dar demişti kızımdayken doktor
2,50'nin altında olması riskli diye biliyorum ama doktor hersey yolunda diyorsa öyledir pazartesi tekrar ölçer. Benim 3,51 çıktıKizlar rahim agzi uzunlugum 2.19 cikti doktorda hersey yolunda demisti doktor ben eve gelince sonuclarima baktim o degeri oyle gordum doktorla konustuk cok riskli degil demis iciniz rahat etmediyse bir daha gelin demis.pazartesi gidicez hakkimizda hayirlisi olsun sizlerin kac cikti
mKizlar rahim agzi uzunlugum 2.19 cikti doktorda hersey yolunda demisti doktor ben eve gelince sonuclarima baktim o degeri oyle gordum doktorla konustuk cok riskli degil demis iciniz rahat etmediyse bir daha gelin demis.pazartesi gidicez hakkimizda hayirlisi olsun sizlerin kac cikti
Ben 12 haziranda öğreneceğim İnşCinsiyeti bilmeyen kaç kişi kaldık acaba ?
Evet bende internette oyle okuyunca telas yaptim .yoksa doktor hersey yolunda demisti.senin degerin iyi cikmis peki karindan mi bakti2,50'nin altında olması riskli diye biliyorum ama doktor hersey yolunda diyorsa öyledir pazartesi tekrar ölçer. Benim 3,51 çıktı
Senin degerin iyiymis canim kacinci haftada baktirmistin.birde doktor kac olcum yapti hemen bakip soyledi mi...operasyon zannetmiyorun ama progesteron veriliyormus4c
m
4cm çıktı cnm. Bi dahakine iyi ölçtür. Önlemi var ufak bi operasyonla hallediyorlar. İnş sıkıntı yoktur
mKizlar rahim agzi uzunlugum 2.19 cikti doktorda hersey yolunda demisti doktor ben eve gelince sonuclarima baktim o degeri oyle gordum doktorla konustuk cok riskli degil demis iciniz rahat etmediyse bir daha gelin demis.pazartesi gidicez hakkimizda hayirlisi olsun sizlerin kac cikti
Benimkide gostermiyorCinsiyeti bilmeyen kaç kişi kaldık acaba ?
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 9 haftalık hamileyim dr progestan 100 mg verdi fakat baş dönmesi yapıyor.sanırım çogu hamilelerde durum aynı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?