2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım hiç kafana takma doktor kapanır demiş.benimde kızıma hamileyken 16. haftada kafasında kist var demişti çok üzülmüştük 2-3 haftaya kaybolur demişti.bende evham yaptım geçermi geçmezmi diye ama geçti.zaten sıkıntılı bir durum olsa söylerlerdi emin ol.rabbim korusun yavrularımızı cümlemizin inşalllah

Kizlar rahim agzi uzunlugum 2.19 cikti doktorda hersey yolunda demisti doktor ben eve gelince sonuclarima baktim o degeri oyle gordum doktorla konustuk cok riskli degil demis iciniz rahat etmediyse bir daha gelin demis.pazartesi gidicez hakkimizda hayirlisi olsun sizlerin kac cikti

Rahim ağzı uzunluğu nasıl ölçülüyoki.ben hiç duymamıştım sadece rahmin çok dar demişti kızımdayken doktor

Kızlar rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürün . Erken doğum riski açısından mügim. 2cm altı olanlar riskli. İhmal etmeyin

2,50'nin altında olması riskli diye biliyorum ama doktor hersey yolunda diyorsa öyledir pazartesi tekrar ölçer. Benim 3,51 çıktı

4c
m
4cm çıktı cnm. Bi dahakine iyi ölçtür. Önlemi var ufak bi operasyonla hallediyorlar. İnş sıkıntı yoktur

2,50'nin altında olması riskli diye biliyorum ama doktor hersey yolunda diyorsa öyledir pazartesi tekrar ölçer. Benim 3,51 çıktı
Evet bende internette oyle okuyunca telas yaptim .yoksa doktor hersey yolunda demisti.senin degerin iyi cikmis peki karindan mi bakti

4c

m
4cm çıktı cnm. Bi dahakine iyi ölçtür. Önlemi var ufak bi operasyonla hallediyorlar. İnş sıkıntı yoktur
Senin degerin iyiymis canim kacinci haftada baktirmistin.birde doktor kac olcum yapti hemen bakip soyledi mi...operasyon zannetmiyorun ama progesteron veriliyormus

4c
m

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 9 haftalık hamileyim dr progestan 100 mg verdi fakat baş dönmesi yapıyor.sanırım çogu hamilelerde durum aynı.....

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 9 haftalık hamileyim dr progestan 100 mg verdi fakat baş dönmesi yapıyor.sanırım çogu hamilelerde durum aynı.....

Evet baş dönmesi ve uyku yapıyor. Uyumadan önce iç canım daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…