2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 9 haftalık hamileyim dr progestan 100 mg verdi fakat baş dönmesi yapıyor.sanırım çogu hamilelerde durum aynı.....
Canim ben ignesini kullaniyorum igneden sonra yasamadigim yan etkisi kalmadi.. goruntu netligim bile gitti zaman zaman.. bebisim iyi olsunda umurumda bile degil

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 9 haftalık hamileyim dr progestan 100 mg verdi fakat baş dönmesi yapıyor.sanırım çogu hamilelerde durum aynı.....
6. haftadan beri kullanıyorum , üstelik 200 mg lık 3 doz halinde başladım . sürekli uyuyordum . Bir süre sonra etkiler kayboldu,vücudum bağışıklık kazandı sanırım :)
Şu an tek doza indim , muayenede artık gerek olmadığını söylerse doktor bırakacağım umarım
Tek doz içiyorsan uyumadan önce iç , o zaman hiç hissetmezsin etkisini
Doktorlar önlem amaçlı birçok hamileye veriyor canım , çok dert etme

Benim 3.20 çıkmıştı ve Dr 2 2.30 sonrası sıkıntı değil dedi sanırım. Sen istersen biraz arastir

Ağzımın tadı ne zaman düzelecek ne zaman tadına vara vara yiyebilecem yaa. Bugün yine ne yesem geçiremedim tad bozukluğunu.Sık sık da ööö bööö demek de cabası...

Ağzımın tadı ne zaman düzelecek ne zaman tadına vara vara yiyebilecem yaa. Bugün yine ne yesem geçiremedim tad bozukluğunu.Sık sık da ööö bööö demek de cabası...

Bende de aynı canım. Hergün yarın geçer diye uymuyorum. Geçmiyor bi türlü. Sevdiğim ve sevmediğim tatlar aynı olmuş. Hiçbirini artık sevmiyorum:))İnşaallah biran önce geçerde doya doya yemek yeriz.

Benim 3.20 çıkmıştı ve Dr 2 2.30 sonrası sıkıntı değil dedi sanırım. Sen istersen biraz arastir
Arkadasimin 3 cikmis ona riskli gebelik demis 3 doktorda.suan progesteron kullaniyor birde 27.haftasi benim 16 haftada bu kadar kisa cikmasi moralimi bozdu.daha ayrintili olculecek pazartesi.insallah her sey yolunda gider

Midenle ilgili bir problem olabilir mi bende ulser var ondan agzimin igrenc tadi oluyor..bende de bulantilar devam doktor bulanti hapini yarima dusur dedi insallah dayanirim

Midenle ilgili bir problem olabilir mi bende ulser var ondan agzimin igrenc tadi oluyor..bende de bulantilar devam doktor bulanti hapini yarima dusur dedi insallah dayanirim
Yok canım ülser falan yok. İlk hamileliğimde de 12 hafta biterken başlamıştı 1 ay kadar sürmüştü. Bunu da bu zamanlar bekliyorum bitsin diye ama sanki hiç bitmeyecek bu sefer gibi geliyor.. Gerçi bir yönden iyi olur 21 kilo almıştım iştahım açıldığında ilk doğumumda. Bu sefer o kadar almak istemiyorum daha 1 kilo aldım şimdiye kadar.

Canim illa ulser olmasi gerekmiyor reflu gasritten de olur.ama insallah yoktur daha onceki hamileliginden deneyimliysen Sanslisin bence...1 kg cok iyi

kızlar size bir sorum var.
ilişki sırasında prezervatif kullanıyor musunuz?doktorunuz bununla ilgili herhangi birşey dedi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…