- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.701
çok teşekkür ederim cevapladığın için yalnız dr günde 3 defa içmemi istedi sanırımdüşük riski var dr söylemedi amaEvet baş dönmesi ve uyku yapıyor. Uyumadan önce iç canım daha iyi olur.
Evet karından ölçtü bir sonuc tek basına çok anlamlı olmaz zaten doktorlar birçok yonden değerlendiriyorlar tekrar konuşursun oda izah er zatenEvet bende internette oyle okuyunca telas yaptim .yoksa doktor hersey yolunda demisti.senin degerin iyi cikmis peki karindan mi bakti
Canim ben ignesini kullaniyorum igneden sonra yasamadigim yan etkisi kalmadi.. goruntu netligim bile gitti zaman zaman.. bebisim iyi olsunda umurumda bile degilMerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 9 haftalık hamileyim dr progestan 100 mg verdi fakat baş dönmesi yapıyor.sanırım çogu hamilelerde durum aynı.....
6. haftadan beri kullanıyorum , üstelik 200 mg lık 3 doz halinde başladım . sürekli uyuyordum . Bir süre sonra etkiler kayboldu,vücudum bağışıklık kazandı sanırım :)Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 9 haftalık hamileyim dr progestan 100 mg verdi fakat baş dönmesi yapıyor.sanırım çogu hamilelerde durum aynı.....
Ohh masallah aramızdada ıkı gun varmıs bakalım nolcakkk ayyy gelseler artık cok sabırsızlanıyorumBenim bebisimde kız inşallah değişmez se...
Benim 3.20 çıkmıştı ve Dr 2 2.30 sonrası sıkıntı değil dedi sanırım. Sen istersen biraz arastirKizlar rahim agzi uzunlugum 2.19 cikti doktorda hersey yolunda demisti doktor ben eve gelince sonuclarima baktim o degeri oyle gordum doktorla konustuk cok riskli degil demis iciniz rahat etmediyse bir daha gelin demis.pazartesi gidicez hakkimizda hayirlisi olsun sizlerin kac cikti
Ağzımın tadı ne zaman düzelecek ne zaman tadına vara vara yiyebilecem yaa. Bugün yine ne yesem geçiremedim tad bozukluğunu.Sık sık da ööö bööö demek de cabası...
Pazartesi tekrar olcume gidecegiz.hakkimizda hayirlisi artikEvet karından ölçtü bir sonuc tek basına çok anlamlı olmaz zaten doktorlar birçok yonden değerlendiriyorlar tekrar konuşursun oda izah er zaten
Arkadasimin 3 cikmis ona riskli gebelik demis 3 doktorda.suan progesteron kullaniyor birde 27.haftasi benim 16 haftada bu kadar kisa cikmasi moralimi bozdu.daha ayrintili olculecek pazartesi.insallah her sey yolunda giderBenim 3.20 çıkmıştı ve Dr 2 2.30 sonrası sıkıntı değil dedi sanırım. Sen istersen biraz arastir
Midenle ilgili bir problem olabilir mi bende ulser var ondan agzimin igrenc tadi oluyor..bende de bulantilar devam doktor bulanti hapini yarima dusur dedi insallah dayanirimAğzımın tadı ne zaman düzelecek ne zaman tadına vara vara yiyebilecem yaa. Bugün yine ne yesem geçiremedim tad bozukluğunu.Sık sık da ööö bööö demek de cabası...
Yok canım ülser falan yok. İlk hamileliğimde de 12 hafta biterken başlamıştı 1 ay kadar sürmüştü. Bunu da bu zamanlar bekliyorum bitsin diye ama sanki hiç bitmeyecek bu sefer gibi geliyor.. Gerçi bir yönden iyi olur 21 kilo almıştım iştahım açıldığında ilk doğumumda. Bu sefer o kadar almak istemiyorum daha 1 kilo aldım şimdiye kadar.Midenle ilgili bir problem olabilir mi bende ulser var ondan agzimin igrenc tadi oluyor..bende de bulantilar devam doktor bulanti hapini yarima dusur dedi insallah dayanirim
Midenle ilgili bir problem olabilir mi bende ulser var ondan agzimin igrenc tadi oluyor..bende de bulantilar devam doktor bulanti hapini yarima dusur dedi insallah dayanirim
Canim illa ulser olmasi gerekmiyor reflu gasritten de olur.ama insallah yoktur daha onceki hamileliginden deneyimliysen Sanslisin bence...1 kg cok iyiYok canım ülser falan yok. İlk hamileliğimde de 12 hafta biterken başlamıştı 1 ay kadar sürmüştü. Bunu da bu zamanlar bekliyorum bitsin diye ama sanki hiç bitmeyecek bu sefer gibi geliyor.. Gerçi bir yönden iyi olur 21 kilo almıştım iştahım açıldığında ilk doğumumda. Bu sefer o kadar almak istemiyorum daha 1 kilo aldım şimdiye kadar.
Protinum ile gaviscon kullaniyorum.sende de mi var yoksaCanım hangi hapı kullanıyorsun?
Ben de bilmiyorum, tahmin fln da söylemedi doktorum 11hazirandaki randevu da öğrenirim belkiCinsiyeti bilmeyen kaç kişi kaldık acaba ?
Iyi aksamlar arkadaşlar tatanoz aşişi vuruldum 2 günďür kolumu kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?