2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arkadasimin 3 cikmis ona riskli gebelik demis 3 doktorda.suan progesteron kullaniyor birde 27.haftasi benim 16 haftada bu kadar kisa cikmasi moralimi bozdu.daha ayrintili olculecek pazartesi.insallah her sey yolunda gider
ultrason ile mi ölçülüyor?ilk kez duydum.doktorum birşey demedi

tebriklerrr.ne güzel denk gelmiş öyle.

[
Kizlar avene gunes koruyucu sprey almak istiyorum paraben ve katki maaddesi olmadigi icin cocuklar icin olani tercih etsem beni korur mu gunesten yoksa yetersiz mi kalir bilgisi olan var mi ?
çocuklar için olan ne kadar korur bilmiyorum.ben solante pragne aldım.hamileler için

Kizlaarr bugün cinsiyetimizi öğrendik Oğluşum olacakmış pipiyi gördüm dedi ama 10 gün sonra tekrar gel emin olalim yine bakalm dedi Cok sevinçliyimm böyle bilerek hissetmek daha da güzelmis

Hayırlı olsun canım. Oğlunu sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah.

[

çocuklar için olan ne kadar korur bilmiyorum.ben solante pragne aldım.hamileler için
Sebamed baby kullanıyorum çok memnunum 50+ çok yüksek korumalı Şiddetle tavsiye ederim ilk kullanımdan itibaren kendini belli ediyor cildine sürdüğün gibi cildin pürüzsüz ve parlak oluyor yağ hissi de yok henüz çatlak kremi almadım mustela la Roche Arasında gidip geliyorum siz başladınız mı kullanmaya memnun olduğunuz tavsiye edebileceğiniz çatlak kremi var mı

Ben gece uyumadan hemen önce pulset içiyorum mide koruyucu. Sabah uyanır uyanmaz zofer. 8 mg lik zoferi 2ye bölüp kullanıyorum. Midem artık bulanmıyor.
Gaviscon kullanmiyorsun yani.ben gaviscon kullanmazsam mide agrisi cekiyorum.pulset dedigin kapsul kirmizili bir hap mi.ben hap yutamayinca protinum iciyorum ikiye bolup.beni 10 gun hastane de yatirdi bu mide agrisi .amilazim cok yuseldi oyle anladilar ulser oldugunu...benimde zofran 4 mg gunde 1 tane iciyorum ama bulantim tamamen kesilmiyor doktorum artik ikiye bolup icmemi soyledi 2 mg ma dusuyor.

Sanki sebamed cok koyu kivamli gibi hissettiriyor bana hic kullanmadim ama.ben avene gunes yagini almaya karar verdim hakkinda iyi yorumlar okudum icinde paraben yokmus...birde gunes kremini sprey seviyorum ciltte.yuzume kullandigim gunes kremi cok koyu kivamli

Ağzımın tadı ne zaman düzelecek ne zaman tadına vara vara yiyebilecem yaa. Bugün yine ne yesem geçiremedim tad bozukluğunu.Sık sık da ööö bööö demek de cabası...

Kızlar üzüldüm valla ya niye böyle uzun sürmüş sizinki ama hiç merak etmeyin en fazla 1 2 haftaya hiçbişeycik kalmayacak istediğiniz yemeği yiyebileceksnz inşallah :)

Canım çatlak için aktardan alabileceğin kakao yağını tavsiye ediyorum.. Bak evde lierac ve mustela var ama hiçbiri kakao yağı gibi değil. Yalnız şunu söyliycem katı olanından alman lazım sabun gibi, göbeğine sürdükçe eriyor :) harika bir tabaka oluşturuyor, ve kıyafetlere de asla bulaşmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…