2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar üzüldüm valla ya niye böyle uzun sürmüş sizinki ama hiç merak etmeyin en fazla 1 2 haftaya hiçbişeycik kalmayacak istediğiniz yemeği yiyebileceksnz inşallah :)

İnşaallah canım. Her görenin sen kilomu versin demesinden sıkıldım.

Kizlaarr bugün cinsiyetimizi öğrendik Oğluşum olacakmış pipiyi gördüm dedi ama 10 gün sonra tekrar gel emin olalim yine bakalm dedi Cok sevinçliyimm böyle bilerek hissetmek daha da güzelmis
Hayırlı olsun canım inşallah bizde çarşamba günü gösterir de öğrenebiliriz bence 10 gün değil 7-8 gün sonra git bir muayeneye parası daha ödemek durumunda kalma canım

Kızlar dün bebeğimi gördüm :) iyi ki doktorumu değiştirmişim bu arada çok memnun kaldım :) iyi ilgilendi bi yandan ultrasonda bakıyor bi yandan anlatıyor. Yüzünü böbreklerini pipisini kollarını omuriliğini herşeyini gördük kuzumun
Mini bir ayrıntılı ultrason gibiydi. 19 cm 260 gr olmuş. Sağlıkla gelsinler inş

Senin degerin iyiymis canim kacinci haftada baktirmistin.birde doktor kac olcum yapti hemen bakip soyledi mi...operasyon zannetmiyorun ama progesteron veriliyormus

Dün 18+5te baktı cnm. Onun operasyonu var diye biliyorum rahim ağzını büzerek hafifçe daraltma yapıyolar araştır derim . Mümkün olduğunca yat önlemini al inş risk yoktur

Dün 18+5te baktı cnm. Onun operasyonu var diye biliyorum rahim ağzını büzerek hafifçe daraltma yapıyolar araştır derim . Mümkün olduğunca yat önlemini al inş risk yoktur
Pazartesi olcume gidecegiz risk varsa ona gore onlem aliriz artik.zaten is yapmiyorum cnm hakkimizda hayirlisi olsun

mustelaya işe yaramıyor dediler.ben de onu alacaktım.şimdikararsız kaldım

Arkadasimin 3 cikmis ona riskli gebelik demis 3 doktorda.suan progesteron kullaniyor birde 27.haftasi benim 16 haftada bu kadar kisa cikmasi moralimi bozdu.daha ayrintili olculecek pazartesi.insallah her sey yolunda gider
merhabalar bu sayfaya daha onceden de yazmistim olcturin diye. çok onemli. kısa cikmis canim ölçün gerekirse baska bir dr ye mumkunse perinatologa git. benim onceden bu rahim agzi yetmezliği nedeniyle 25 haftalik kaybim var. sonraki gebelikte dikis atıldı. bu gebeligimde de dikisim var. haftada bor proluton depot yarim ampul igne oluyorum. progestan vereceksede vajinal kullan canim. yercekine karsi cok ayakta durma ki kisalmasin daha.

2,50'nin altında olması riskli diye biliyorum ama doktor hersey yolunda diyorsa öyledir pazartesi tekrar ölçer. Benim 3,51 çıktı
canim dr bir daha baksin malesef dr ihmali nedeniyle çok kisi kayip yasadi. bir topigimiz bile var rahim agzi yetmezligi yuzunden erken dogum yapan var mi diye. amacim korkutmak değil sadece farkindalik olusturmak.

Rahim ağzı uzunluğu nasıl ölçülüyoki.ben hiç duymamıştım sadece rahmin çok dar demişti kızımdayken doktor
bazi dr ler karindan olcuyor ama vajinal ölçüm daha dogru çünkü jarindan biraz daha fazla çıkıyor. normalde çoğu dr kayip yasamamissan onceden pek olcmuyor. soylemek lazim.

Kizlar tlfumdan kaynakli bazen yorumlar yarim cikabiliyor ozur silmeyi de beceremiyorum.. bu arada kasilmalarim icin dr fizik tedavi dedi ama kararsiz kaldim kanamamda var ya kasilmalar kanamayi tetikler diyor ne yapsam bilemedim
ne kasilmasi canim? kanama nedenmis peki? kaç haftaliksiniz?

hayırlı olsun bebis ve evlilik yildonumunuz. en eski benim sanirim 2000 de evlendim

Bakalim pazartesi olcum kac cikacak.doktor oyle ustun koru olctu belkide yanlis olctu ondan mi endise etmeyin dedi anlamadim.ama insan strese giriyor.

canim dr n de demis ense kalinligi burun gibi bulgular olmamasi cok guzel. icini ferah tut keyfini çıkar kızının:)

canim dr bir daha baksin malesef dr ihmali nedeniyle çok kisi kayip yasadi. bir topigimiz bile var rahim agzi yetmezligi yuzunden erken dogum yapan var mi diye. amacim korkutmak değil sadece farkindalik olusturmak.
Bende az once o topige baktim...rahim agzi yetmezligi ile rahim agzi kisaligi ayni seyler mi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…