2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bazi dr ler karindan olcuyor ama vajinal ölçüm daha dogru çünkü jarindan biraz daha fazla çıkıyor. normalde çoğu dr kayip yasamamissan onceden pek olcmuyor. soylemek lazim.
Benim karindan 2.19 cikti vajinal olcumu dusunemiyorum bile o zaman ...peki sizin olcum ne kadar surdu .benim karnimdan 1 sn icinde bakti hicte risk var demedi bi doktoru arayip sorduk riskli degil dedi yine de.ne garipya

evet canim ayni. ben çok yazdim onceki gebeligimde orada:) sor oraya da kızlar yorum yaparlar. tedbirimizi alinca korkulcak bir sey degil zaten.
Tamam canim ben oraya da yazayim ama pazartesi olcumden sonra yazayim .cunku doktor ustun koru bakti.baska bir doktora sordum ayrintili bakmak lazim desi

Benim karindan 2.19 cikti vajinal olcumu dusunemiyorum bile o zaman ...peki sizin olcum ne kadar surdu .benim karnimdan 1 sn icinde bakti hicte risk var demedi bi doktoru arayip sorduk riskli degil dedi yine de.ne garipya
canim beş dakika surmuyor . vajinal belirli yerlere hani bas popo mesafesi olcuyor ya öyle cizgi koyuyor bulursam foto koyarim benimkini perinatolog olctu.

bu onceki gebeligim 13. hafta 2 cm.vajinal olcum.

Eklentiler

• 20150607_162729.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 144
canim beş dakika surmuyor . vajinal belirli yerlere hani bas popo mesafesi olcuyor ya öyle cizgi koyuyor bulursam foto koyarim benimkini perinatolog olctu.
Cnm bulundugum yer kucuk bir il.bende en iyi doktora gidiyorum bu sartlarda.ben ultrason goruntusunu dvd yaptirmistim ordan da izledim bazi yerlerde boyu daha uzun cikiyordu olcum yaparken kisacik mesafeyi olctu.su pazartesi olsun artik

Cnm bulundugum yer kucuk bir il.bende en iyi doktora gidiyorum bu sartlarda.ben ultrason goruntusunu dvd yaptirmistim ordan da izledim bazi yerlerde boyu daha uzun cikiyordu olcum yaparken kisacik mesafeyi olctu.su pazartesi olsun artik
yinede olcmus bak. pazartesi daha dikkatli ölçer. gerekirse progestan verir. yine de dikisi sor aklinin bir kosesinde durur.

bu onceki gebeligim 13. hafta 2 cm.vajinal olcum.
İste buda benim olcumum.normalde daha uzun cikiyordu olcumu sanki en kisa yerden yapti gibi

Eklentiler

• IMG_20150607_114735-1.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_20150607_164237.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 138
yinede olcmus bak. pazartesaliri daha dikkatli ölçer. gerekirse progestan verir. yine de dikisi sor aklinin bir kosesinde durur.
Ben soyledim oyle olctu cnm yoksa bakmiyorlar.tabi risk varsa her onlemi aliriz.hamileligim cok zor gecti su zamana kadar bakalim kader de bu da varsa oda hayirlisi...

canım zaten en kısa yerden yapılır ölçüm. dr ni Kutlarım çoğu dr ölçmez hiç.
Evet 3 olcum yapilirmis en kisasi baz alinirmis netten arastirdim dunden beri ama daha fazla bakmamak en iyisi İnsani iste acaba kisa mi yoksa yanlis olcum mu diye dusunmek strese sokuyor.sagol cevablarin icin

Hayırlı olsun canım inşallah bizde çarşamba günü gösterir de öğrenebiliriz bence 10 gün değil 7-8 gün sonra git bir muayeneye parası daha ödemek durumunda kalma canım
İnşaallah canimm sağlıcakla insaallah yanilmadan öğreniriz :) yok muayene ücreti ödemeden gidicez tam 10.güne denk gelecek Insaallah değişmez çünkü biz herkeze söyledik bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…