- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.781
Çikolata ye bol bol oynasın bebe :) Ben çikolatalı bisküvi yedim benim hareket etmeyen tembel kızım bile oynadı :)Kızlar benim de yarın randevum var. Güzel haberler almak için dua edin. Bakalım bebeğim cinsiyetini gösterecek mi
Amin insallah.Allah sıkıntıda olanlarin sıkıntısinı gidersin saglikli hamilelikler nasip etsinGünaydın kizlaar. Hayırlı haberler aldığımız, sıkıntısız, rahat rahat bi hafta olsun inşallah.
Insallah sıkıntı siz bir değer çıkar aysecim. Bu arada senin bulanti ve kusmalar ne alemde. Benim hala sürüyor ya deli olcamGunaydin kizlar.cumartrsi rahim agzi uzunlugum 2.19 cikmisti bugun yine olculecek.dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Amin insallah hakkimizda hayirlisi.ben dun 2 mg zofran ictim cunku doktor yarima indirmemi soyledi .cok az bulanti oldu kusma yok.bugun daha icmedim hapi su ictim de bulandi birazcik.ama eskisinden cok cok iyiyim senin de gecer yakinda.bu arada bebegimjn hareketlerini 4 gundur hissediyorm belki onunda bir etkisi vardirInsallah sıkıntı siz bir değer çıkar aysecim. Bu arada senin bulanti ve kusmalar ne alemde. Benim hala sürüyor ya deli olcam
Bende 2 gündür hissediyorum ama bulantiya faydası olmadı. Yani hissettiğim şeyin bebek olduğunu düşünüyorum :) Yeni uyandığımda karnimin altında karıncalar pıt pıt minik patlama gibi bişeyler hissediyorumAmin insallah hakkimizda hayirlisi.ben dun 2 mg zofran ictim cunku doktor yarima indirmemi soyledi .cok az bulanti oldu kusma yok.bugun daha icmedim hapi su ictim de bulandi birazcik.ama eskisinden cok cok iyiyim senin de gecer yakinda.bu arada bebegimjn hareketlerini 4 gundur hissediyorm belki onunda bir etkisi vardir
Bu arada hala kusmalar devam ederse DrAmin insallah hakkimizda hayirlisi.ben dun 2 mg zofran ictim cunku doktor yarima indirmemi soyledi .cok az bulanti oldu kusma yok.bugun daha icmedim hapi su ictim de bulandi birazcik.ama eskisinden cok cok iyiyim senin de gecer yakinda.bu arada bebegimjn hareketlerini 4 gundur hissediyorm belki onunda bir etkisi vardir
Canım hiç kafana takma doktor kapanır demiş.benimde kızıma hamileyken 16. haftada kafasında kist var demişti çok üzülmüştük 2-3 haftaya kaybolur demişti.bende evham yaptım geçermi geçmezmi diye ama geçti.zaten sıkıntılı bir durum olsa söylerlerdi emin ol.rabbim korusun yavrularımızı cümlemizin inşalllah
Evet canim evet bebek o☺bence hareketlerini daha fazla hissettikce azalacaktir.benim dun az oldu sadece bulantim ama gunu gununu tutmuyor☺usutmemeye dikkat et bulantiyi arttiriyorBende 2 gündür hissediyorum ama bulantiya faydası olmadı. Yani hissettiğim şeyin bebek olduğunu düşünüyorum :) Yeni uyandığımda karnimin altında karıncalar pıt pıt minik patlama gibi bişeyler hissediyorum
Suan hangi ilaci kullaniyorsun.bana doktor once zofran 8 mg vermisti biz 4 mg olani aldik.dusun gunde iki defa icmeme ragmen cok bulantim oluyordu simdi gunde 1 tanr ve yarim icmeye basladimBu arada hala kusmalar devam ederse Dr
A danışın zofran a başlamayı düşünüyorum. Sıkıldım bu bulantidan
canim dr n de demis ense kalinligi burun gibi bulgular olmamasi cok guzel. icini ferah tut keyfini çıkar kızının:)
iyi günler arkadaşlar herkesi hamileliğimin 16.haftası içerisindeyim.bugün doktora gittik doktorumuz %90 kız dedi.fakat muayene sırasında kalbinde parlaklık olduğunu söyledi.tek başına anlam ifade etmediğini ileride kapanacağını söyledi.ikili test sonuçlarında temiz çıktığı için çok şüpheli durmuyor dedi.bu benim canımı sıktı biraz.başına daha önce böyle bir şey gelen varmı.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?