2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Insallah sıkıntı siz bir değer çıkar aysecim. Bu arada senin bulanti ve kusmalar ne alemde. Benim hala sürüyor ya deli olcam
Amin insallah hakkimizda hayirlisi.ben dun 2 mg zofran ictim cunku doktor yarima indirmemi soyledi .cok az bulanti oldu kusma yok.bugun daha icmedim hapi su ictim de bulandi birazcik.ama eskisinden cok cok iyiyim senin de gecer yakinda.bu arada bebegimjn hareketlerini 4 gundur hissediyorm belki onunda bir etkisi vardir

Bende 2 gündür hissediyorum ama bulantiya faydası olmadı. Yani hissettiğim şeyin bebek olduğunu düşünüyorum :) Yeni uyandığımda karnimin altında karıncalar pıt pıt minik patlama gibi bişeyler hissediyorum

Bu arada hala kusmalar devam ederse Dr
A danışın zofran a başlamayı düşünüyorum. Sıkıldım bu bulantidan

canım ç

canım çok teşekkür ederim.Rabbim'in izniyle inşallah bişey çıkmayacak.

Evet canim evet bebek o☺bence hareketlerini daha fazla hissettikce azalacaktir.benim dun az oldu sadece bulantim ama gunu gununu tutmuyor☺usutmemeye dikkat et bulantiyi arttiriyor

Bu arada hala kusmalar devam ederse Dr
A danışın zofran a başlamayı düşünüyorum. Sıkıldım bu bulantidan
Suan hangi ilaci kullaniyorsun.bana doktor once zofran 8 mg vermisti biz 4 mg olani aldik.dusun gunde iki defa icmeme ragmen cok bulantim oluyordu simdi gunde 1 tanr ve yarim icmeye basladim

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar

bu hafta çarşıya çıkacağım oruçlar gelmeden annemi yakalayıp. sonra ona da zor olur ben de sıcaklar iyice tepemize gelmeden alıp kurtulmak istiyorum.

tecrübeli anneler ne kaç tane alınmalı... netten de alıyorum hep alasım var ama bebeğin gelişimi önce giderse elimde patlar bize yazar mısın burda takribi şundan bu kadar alın vs diye

bir de pipililer 94e çıkmış hey maşallah en son girdiğimde 86ydı

Allah şifa versin arkadaşım.
anlam ifade etmez demiş bak doktorun.sesli düşünmüş yanınızda sanırım.
üzme kendini. sonuçlarınızda temizmiş bak.
bebeiş hissediyor sen stres olunca.inşallah bi dahaki muayenede güzel haberler alın.
çok da kafana takar sıkıntı yaparsan 2.bir dr dan fikir alırsınız

Kızlar istanbul avrupa yakasında ayrıntılı ultrason yapacağınız yerleri yazar mısınız? Nisa hastanesinden almak istedim ama dolu medipol 450 civarında. Özel Güngören hastanesi nasıl bir hastene? Bilen varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…