- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.801
Ooyyy bebişim demek ooo. Yirim minnak kızımı ben. Evet ya soğuk bişey içinde ertesi gün bulantım artıyor malesef. Sıcak su da icemiyorum mecbur soğuk içiyorum. Biraz ölçümü kacirayim2ertesi güne fena oluyorumEvet canim evet bebek o☺bence hareketlerini daha fazla hissettikce azalacaktir.benim dun az oldu sadece bulantim ama gunu gununu tutmuyor☺usutmemeye dikkat et bulantiyi arttiriyor
Ben premesis kullandım fayda görmeyince biraktimSuan hangi ilaci kullaniyorsun.bana doktor once zofran 8 mg vermisti biz 4 mg olani aldik.dusun gunde iki defa icmeme ragmen cok bulantim oluyordu simdi gunde 1 tanr ve yarim icmeye basladim
Gunaydin kizlar.cumartrsi rahim agzi uzunlugum 2.19 cikmisti bugun yine olculecek.dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Kızlar istanbul avrupa yakasında ayrıntılı ultrason yapacağınız yerleri yazar mısınız? Nisa hastanesinden almak istedim ama dolu medipol 450 civarında. Özel Güngören hastanesi nasıl bir hastene? Bilen varsa
Hiçbir deneyimim yok ama oyun parkı beşik almayı düşünüyorum ben Allahım nasip ederse inş =)kızlar oyun parkı beşik mi yoksa mobilya beşik mi daha mantıklı sizlerin secimleri ne olcak
Bakmıştır canım , sana söylememiştir.ense ölçümü 1.4 mm çıkmıştı,burun ölçmedi.ikili test kan sonuçlarım iyi çıktı.dua edin bana
Geçen gidişte ihmal ettim , bu sefer ben de soracağımallah yardımcınız olsun. dikiş atarlar risk olursa.
dinlenin çok yormayın kendinizi.2 nin altı risk demişti dr bana.
batmalar olunca gitmiştim 3.5 demişti.
Hiçbir deneyimim yok ama oyun parkı beşik almayı düşünüyorum ben Allahım nasip ederse inş =)
Bekarlık odamızı misafir odası olarak kullanıyoduk inş mobilyaları boyatıp, bazaların başlıklarını değiştirdik mi ve birde duvara iki raf yaptırdık mı odamız hazır =)
kızlar oyun parkı beşik mi yoksa mobilya beşik mi daha mantıklı sizlerin secimleri ne olcak
biz oyun parkı aldıkHiçbir deneyimim yok ama oyun parkı beşik almayı düşünüyorum ben Allahım nasip ederse inş =)
Bekarlık odamızı misafir odası olarak kullanıyoduk inş mobilyaları boyatıp, bazaların başlıklarını değiştirdik mi ve birde duvara iki raf yaptırdık mı odamız hazır =)
oyun parkı aldık canımkızlar oyun parkı beşik mi yoksa mobilya beşik mi daha mantıklı sizlerin secimleri ne olcak
Bizim kizlar erken hareketlendi desene☺ben bir kac defa soguk birseyler yedim bogazim faranjit oldu tabi bu yuzden dolduda bogazim o yuzden cok ogurdum daha da tam gecmedi antibiyotik iciyorum.birde fis fis vardi her sıkmam da cikariyordumOoyyy bebişim demek ooo. Yirim minnak kızımı ben. Evet ya soğuk bişey içinde ertesi gün bulantım artıyor malesef. Sıcak su da icemiyorum mecbur soğuk içiyorum. Biraz ölçümü kacirayim2ertesi güne fena oluyorum
Hic duymadim onu.ben dramamine kullandm hafifdi zofran iyi simsiBen premesis kullandım fayda görmeyince biraktim
İnsallah hic birine gerek kalmaz.sizin olcumu nerden yapti doktor .benim karnimdan yapti ve sanki bastan savar gibi yapti ondan biraz umudum varallah yardımcınız olsun. dikiş atarlar risk olursa.
dinlenin çok yormayın kendinizi.2 nin altı risk demişti dr bana.
batmalar olunca gitmiştim 3.5 demişti.
Anneler doktorlar sizden düzenli aralıklarla idrar tahlili istiyorlar mı ?
Benim arada yanma oluyor çok nadir de olsa , bu gidişte tahlil isteyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?