2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet canim evet bebek o☺bence hareketlerini daha fazla hissettikce azalacaktir.benim dun az oldu sadece bulantim ama gunu gununu tutmuyor☺usutmemeye dikkat et bulantiyi arttiriyor
Ooyyy bebişim demek ooo. Yirim minnak kızımı ben. Evet ya soğuk bişey içinde ertesi gün bulantım artıyor malesef. Sıcak su da icemiyorum mecbur soğuk içiyorum. Biraz ölçümü kacirayim2ertesi güne fena oluyorum

Gunaydin kizlar.cumartrsi rahim agzi uzunlugum 2.19 cikmisti bugun yine olculecek.dualarinizi eksik etmeyin lutfen

allah yardımcınız olsun. dikiş atarlar risk olursa.
dinlenin çok yormayın kendinizi.2 nin altı risk demişti dr bana.
batmalar olunca gitmiştim 3.5 demişti.

Mediciyeköy fehmi yazıcıoğlu muayinesine gitmeni tavsiye ederim 350 tl diye biliyorum.
bu işte uzman aynı zamanda perinatolog

kızlar oyun parkı beşik mi yoksa mobilya beşik mi daha mantıklı sizlerin secimleri ne olcak
Hiçbir deneyimim yok ama oyun parkı beşik almayı düşünüyorum ben Allahım nasip ederse inş =)
Bekarlık odamızı misafir odası olarak kullanıyoduk inş mobilyaları boyatıp, bazaların başlıklarını değiştirdik mi ve birde duvara iki raf yaptırdık mı odamız hazır =)

ense ölçümü 1.4 mm çıkmıştı,burun ölçmedi.ikili test kan sonuçlarım iyi çıktı.dua edin bana
Bakmıştır canım , sana söylememiştir.
Ben doktora sormasam bana da ense kalınlığını söylemeyecekti , burun kemiğini bana da söylememişti . Sonra kağıda baktım bununla ilgili de kemik gözlemlendi anlamına gelen bir şey yazılmış .
Bakmıştır da sana söylememiştir bence :)

benm ewim 2+1 o yüzden pek fazla yerim yok oyun parkını düşünüyorum ama nasıl olur bilmem

Koşuyolu Medipolü aradım Detaylı ultrason için 342 lira dediler SGK ' lı fiyatı

Arkadaşlar buraya kim yazmıştı hatırlamıyorum , Romatem miydi ? DVD ve fotoğraf veriyorlardı sanırım

biz oyun parkı aldık

Anneler doktorlar sizden düzenli aralıklarla idrar tahlili istiyorlar mı ?
Benim arada yanma oluyor çok nadir de olsa , bu gidişte tahlil isteyeceğim.

Bizim kizlar erken hareketlendi desene☺ben bir kac defa soguk birseyler yedim bogazim faranjit oldu tabi bu yuzden dolduda bogazim o yuzden cok ogurdum daha da tam gecmedi antibiyotik iciyorum.birde fis fis vardi her sıkmam da cikariyordum

allah yardımcınız olsun. dikiş atarlar risk olursa.
dinlenin çok yormayın kendinizi.2 nin altı risk demişti dr bana.
batmalar olunca gitmiştim 3.5 demişti.
İnsallah hic birine gerek kalmaz.sizin olcumu nerden yapti doktor .benim karnimdan yapti ve sanki bastan savar gibi yapti ondan biraz umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…