2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Anneler doktorlar sizden düzenli aralıklarla idrar tahlili istiyorlar mı ?
Benim arada yanma oluyor çok nadir de olsa , bu gidişte tahlil isteyeceğim.
Yok cnm nrrdeee oyle dusunceli doktor.ben kendim yaptirmistim hafif enfeksiyon vardi suicmemi soyledi su ictim yaptirdim hafifledi tamamen.bol su ic ilac kullanmadan once

GÜNAYDIN KIZLAR..
Koşuyolu Medipolü aradım Detaylı ultrason için 342 lira dediler SGK ' lı fiyatı

Arkadaşlar buraya kim yazmıştı hatırlamıyorum , Romatem miydi ? DVD ve fotoğraf veriyorlardı sanırım

ben yazmıştım canım radyomar radyotom da bu şekilde 300 tl ye çağtırdı kuzenimin eşi çok memnun kaldı telefonda bilgi veriyorlar.

benim sık sık değil çok nadir oluyor belkide oluyordur ama şiddetli bir şey olmadığından anlamıyoruzdur genelde dondurma yerken yada müzik dinlerken oluyor benim :)

bende hergün hissetmiyorum ilk zamanlar daha hareketliydi sanki.
2 gündür geceleri hisseettim.... az da olsa
şimdi gene hissediyorum.

bir de okudugum kitaba göre bebekler gündüzleri az hareket edermiş anne hareket halinde iken içinde bulundukları kese hareket ettiği için onlara ninni gibi uyku gelirmiş..
gece anne yattığında hareket olmadıgından onlar uyanıp hareketlere başlarmış.

Anneler doktorlar sizden düzenli aralıklarla idrar tahlili istiyorlar mı ?
Benim arada yanma oluyor çok nadir de olsa , bu gidişte tahlil isteyeceğim.
Canım benim bugün ikinci kez yapıldı. Sağlık ocağından çağırdılar.
Ama ben haftasonu rahatsızlandığım için hastaneye gittim idrar tahlili yapıldı ve sistit tanısı kondu yani idrar yolu enfeksiyonu. Lokosit filan yükselmiş.. =( antibiyotik verdi ve bol su iç dedi. mecburen başladım antibiyotiğe. inş ilerlemeden geçer. Rabbim hasta olanlara şifa versin ve tüm hamişleri korusun

Çok sevimli bir bilgiymiş bu

tontny ayyy bayıldım aldıklarına birde azcık kıskandımm saka bir yana çok güzeller Güle güle giysin inşallah prensesin canimmmmm fikir aldım sayende. Ben hiç o yünlü örgü şeylerden almadım almalıyım galiba kiziskoma

GÜNAYDIN KIZLAR..

ben yazmıştım canım radyomar radyotom da bu şekilde 300 tl ye çağtırdı kuzenimin eşi çok memnun kaldı telefonda bilgi veriyorlar.
Burası Avrupa Yakası'ndaymış benim aklımda Bağdat Caddesi diye kalmış :) Kimbilir neresi ile karıştırıyorum :)))

Ben o gece sol tarafıma yatamadım ama dayanılmayacak ağrım da yoktu canım. İnşallah sizlerinde güzel geçer.
inşallah
ben ne zaman soluma yatsam gece wc uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi kulağım ağrıyor hep aynı tarafta yatmaktan

--
Bu arada Ayşe Öner'in kitabını bitirdim.. Çok faydalı bir kitapmış .Şuana dek en beğendiğim kitap oldu bebek konusunda.
resimli banyo alt değişme anlatması harika. verdiği bilgiler de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…