- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.821
Yok cnm nrrdeee oyle dusunceli doktor.ben kendim yaptirmistim hafif enfeksiyon vardi suicmemi soyledi su ictim yaptirdim hafifledi tamamen.bol su ic ilac kullanmadan onceAnneler doktorlar sizden düzenli aralıklarla idrar tahlili istiyorlar mı ?
Benim arada yanma oluyor çok nadir de olsa , bu gidişte tahlil isteyeceğim.
İnsallah hic birine gerek kalmaz.sizin olcumu nerden yapti doktor .benim karnimdan yapti ve sanki bastan savar gibi yapti ondan biraz umudum var
Koşuyolu Medipolü aradım Detaylı ultrason için 342 lira dediler SGK ' lı fiyatı
Arkadaşlar buraya kim yazmıştı hatırlamıyorum , Romatem miydi ? DVD ve fotoğraf veriyorlardı sanırım
benim sık sık değil çok nadir oluyor belkide oluyordur ama şiddetli bir şey olmadığından anlamıyoruzdur genelde dondurma yerken yada müzik dinlerken oluyor benim :)Selam kizlar keyifler nasil
Bebeginin hareketini hissedenler her gün surekli hissediyormusunuz yani sık sık oluyormu ben arada hissediyorum bazi günler hic hissetmiyorum sanki.
tontny aldiklarin cok güzel Güle güle giysin prenses
bende hergün hissetmiyorum ilk zamanlar daha hareketliydi sanki.Selam kizlar keyifler nasil
Bebeginin hareketini hissedenler her gün surekli hissediyormusunuz yani sık sık oluyormu ben arada hissediyorum bazi günler hic hissetmiyorum sanki.
tontny aldiklarin cok güzel Güle güle giysin prenses
Alan arkadaşlar kullanışlı olduğunu söylüyor oyun parkının. Hem çocuk büyüdüğünde katlanıp kaldırılabiliyor o da bi avantaj bence. İnş memnun kalırız bizde =)benm ewim 2+1 o yüzden pek fazla yerim yok oyun parkını düşünüyorum ama nasıl olur bilmem
Canım benim bugün ikinci kez yapıldı. Sağlık ocağından çağırdılar.Anneler doktorlar sizden düzenli aralıklarla idrar tahlili istiyorlar mı ?
Benim arada yanma oluyor çok nadir de olsa , bu gidişte tahlil isteyeceğim.
Her gün 2 litre içiyorum , yine de emin olmak için isteyeceğimYok cnm nrrdeee oyle dusunceli doktor.ben kendim yaptirmistim hafif enfeksiyon vardi suicmemi soyledi su ictim yaptirdim hafifledi tamamen.bol su ic ilac kullanmadan once
Çok sevimli bir bilgiymiş bubende hergün hissetmiyorum ilk zamanlar daha hareketliydi sanki.
2 gündür geceleri hisseettim.... az da olsa
şimdi gene hissediyorum.
bir de okudugum kitaba göre bebekler gündüzleri az hareket edermiş anne hareket halinde iken içinde bulundukları kese hareket ettiği için onlara ninni gibi uyku gelirmiş..
gece anne yattığında hareket olmadıgından onlar uyanıp hareketlere başlarmış.
Su tulumlar cok tatli ama bide kullanilablse :)))))))Eki Görüntüle 1551879 Eki Görüntüle 1551880 Eki Görüntüle 1551881 Eki Görüntüle 1551882 Eki Görüntüle 1551883 Eki Görüntüle 1551879 Eki Görüntüle 1551880 Eki Görüntüle 1551881 Eki Görüntüle 1551882 Eki Görüntüle 1551883 Eki Görüntüle 1551884 Eki Görüntüle 1551885 Eki Görüntüle 1551886 Eki Görüntüle 1551887 Eki Görüntüle 1551888 Eki Görüntüle 1551889 Eki Görüntüle 1551890 Eki Görüntüle 1551879
Burası Avrupa Yakası'ndaymışGÜNAYDIN KIZLAR..
ben yazmıştım canım radyomar radyotom da bu şekilde 300 tl ye çağtırdı kuzenimin eşi çok memnun kaldı telefonda bilgi veriyorlar.
perşembe sağlık ocağında aşı yaptıracağım nasipse.
bakalım nasıl olacak.
inşallahBen o gece sol tarafıma yatamadım ama dayanılmayacak ağrım da yoktu canım. İnşallah sizlerinde güzel geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?