2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Evet bende çok beğendim kitabını içinden cd çıkmıştı sen de var mı ? Avent in nasıl emzirme hakkında.

off bende öyle ya kulağım ağrıyor doktora diyorum sırtına önüne yastık koy dönmezsin diyor

Kızlar Dr dan geldik. Prensesim olacak. Herşey güzel dedi Dr. 14+ 5 haftaliğız. Ve bugün evlilik yıl dönümümüz:))
gözün aydın ve nice yıllara :)

1 haftadir inanilmaz bas agrilarim var agri kesici kullannmiyorum fakat kahve ictigimde direk kesiyor. Baska yontem lazim aslinda .

Benim de kolum tutuluyor hep aynı şekilde uyumaktan

1 haftadir inanilmaz bas agrilarim var agri kesici kullannmiyorum fakat kahve ictigimde direk kesiyor. Baska yontem lazim aslinda .
Canım bende yaşıyorum çok sık,bitkisel ağrı kremi ile buldum çözümü, Ersag masaj kremi ni sürüyorum 15 dk kesiyo,yoksa uyku bile uyutmuyo,tavsiye ederim ..

kızlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim. Elimde çocuk bakım ve gelişimi ile ilgili kitaplar var artık benim ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum.

Eklentiler

• IMG_20150530_223044.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20150530_222955.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20150530_223003.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 52

tatlım bende bişey almadım ama sağolsun ören çok var iki hırka iki yelek tamam işte zaten kış bebeği olduğu için pek dışarı çıkmayız gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…