- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.841
Vajinal bakilmasi lazimmis.karindan yanlis cikiyormus sonuc.ama tabi cok buyuk farklar cikmiyorbenimde karından yapmıştı.inşallah canım geçmiş olsun
inşallah
ben ne zaman soluma yatsam gece wc uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimikulağım ağrıyor hep aynı tarafta yatmaktan
--
Bu arada Ayşe Öner'in kitabını bitirdim.. Çok faydalı bir kitapmış .Şuana dek en beğendiğim kitap oldu bebek konusunda.
resimli banyo alt değişme anlatması harika. verdiği bilgiler de öyle.
Ben 1 lt zor iciyorum msallah sana cnm ☺yoktur ama baktir yine de.Her gün 2 litre içiyorum , yine de emin olmak için isteyeceğim
evet çıktı.Evet bende çok beğendim kitabını içinden cd çıkmıştı sen de var mı ? Avent in nasıl emzirme hakkında.
canım hepsi süper yaaa çok güzel bide sen bebişe giydirince gör.maşallah güle güle giysinEki Görüntüle 1551879 Eki Görüntüle 1551880 Eki Görüntüle 1551881 Eki Görüntüle 1551882 Eki Görüntüle 1551883 Eki Görüntüle 1551879 Eki Görüntüle 1551880 Eki Görüntüle 1551881 Eki Görüntüle 1551882 Eki Görüntüle 1551883 Eki Görüntüle 1551884 Eki Görüntüle 1551885 Eki Görüntüle 1551886 Eki Görüntüle 1551887 Eki Görüntüle 1551888 Eki Görüntüle 1551889 Eki Görüntüle 1551890 Eki Görüntüle 1551879
gözün aydın canımKızlar Dr dan geldik. Prensesim olacak. Herşey güzel dedi Dr. 14+ 5 haftaliğız. Ve bugün evlilik yıl dönümümüz:))
inşallah
ben ne zaman soluma yatsam gece wc uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimikulağım ağrıyor hep aynı tarafta yatmaktan
--
Bu arada Ayşe Öner'in kitabını bitirdim.. Çok faydalı bir kitapmış .Şuana dek en beğendiğim kitap oldu bebek konusunda.
gözün aydın ve nice yıllara :)Kızlar Dr dan geldik. Prensesim olacak. Herşey güzel dedi Dr. 14+ 5 haftaliğız. Ve bugün evlilik yıl dönümümüz:))
sırtıma ve önüme koysam eşim şimdiden yataktan yere yapışıroff bende öyle ya kulağım ağrıyor doktora diyorum sırtına önüne yastık koy dönmezsin diyor
sırtıma ve önüme koysam eşim şimdiden yataktan yere yapışır
çok biliyo bu doktorlarda
Benim de kolum tutuluyor hep aynı şekilde uyumaktaninşallah
--
Canım bende yaşıyorum çok sık,bitkisel ağrı kremi ile buldum çözümü, Ersag masaj kremi ni sürüyorum 15 dk kesiyo,yoksa uyku bile uyutmuyo,tavsiye ederim ..1 haftadir inanilmaz bas agrilarim var agri kesici kullannmiyorum fakat kahve ictigimde direk kesiyor. Baska yontem lazim aslinda .
Isteyerek değil , zorla içiyorum :)Ben 1 lt zor iciyorum msallah sana cnm ☺yoktur ama baktir yine de.
Olsun oda bir basari ☺Isteyerek değil , zorla içiyorum :)
NİYE KULLANAMAYACAKMI?*Su tulumlar cok tatli ama bide kullanilablse :)))))))
tontny ayyy bayıldım aldıklarına birde azcık kıskandımm saka bir yana çok güzeller Güle güle giysin inşallah prensesin canimmmmm fikir aldım sayende. Ben hiç o yünlü örgü şeylerden almadım almalıyım galiba kiziskoma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?