- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.861
canım hepsi süper yaaa çok güzel bide sen bebişe giydirince gör.maşallah güle güle giysinsana bide tavsiyem hediyede çok geliyo,bide küçük tulumlardan fazla alma sıpalar hemen büyüyolar
AktarlaardaCanım bende yaşıyorum çok sık,bitkisel ağrı kremi ile buldum çözümü, Ersag masaj kremi ni sürüyorum 15 dk kesiyo,yoksa uyku bile uyutmuyo,tavsiye ederim ..
Canım bende yaşıyorum çok sık,bitkisel ağrı kremi ile buldum çözümü, Ersag masaj kremi ni sürüyorum 15 dk kesiyo,yoksa uyku bile uyutmuyo,tavsiye ederim ..
Isteyerek değil , zorla içiyorum :)
Akşam 7 ile 10 arası en hareketli oldukları zamanlarmış :))bende hergün hissetmiyorum ilk zamanlar daha hareketliydi sanki.
2 gündür geceleri hisseettim.... az da olsa
şimdi gene hissediyorum.
bir de okudugum kitaba göre bebekler gündüzleri az hareket edermiş anne hareket halinde iken içinde bulundukları kese hareket ettiği için onlara ninni gibi uyku gelirmiş..
gece anne yattığında hareket olmadıgından onlar uyanıp hareketlere başlarmış.
Yaa bez degistirirken surekli citcitlari tak bacagi cikar tekrar tak yoruo o yuzden genelde cok kullanilamio o aldigin ayakli pijamalar var ya onlarr genelde rahat oluo zibinla birlikte bende heveslenip almstm kizimda tavsanlii tulumlarr hic 1 kez giydirebldm malesef o yuzden bu kez almicam hic gerek yok :)NİYE KULLANAMAYACAKMI?*
Alan arkadaşlar kullanışlı olduğunu söylüyor oyun parkının. Hem çocuk büyüdüğünde katlanıp kaldırılabiliyor o da bi avantaj bence. İnş memnun kalırız bizde =)
16 haftalik yazio imzanda :)))Kızlar Dr dan geldik. Prensesim olacak. Herşey güzel dedi Dr. 14+ 5 haftaliğız. Ve bugün evlilik yıl dönümümüz:))
Darısı başımızaKızlar Dr dan geldik. Prensesim olacak. Herşey güzel dedi Dr. 14+ 5 haftaliğız. Ve bugün evlilik yıl dönümümüz:))
Baya buyuk gostersin bi zahmet :)) hic tahmin yapmadilar mjDarısı başımızaPerşembe 17+2 bakalım gösterecek mi
sırtıma ve önüme koysam eşim şimdiden yataktan yere yapışır
çok biliyo bu doktorlarda
bende 2 gündür mide yanması var yaçok fena birşeymiş.
Hayır hem devlete hem özele gittim farklı doktor görsün diye ama nafile, bizimki tam akrep inadı tuttu göstermiyor hem ki yediğim çikolatanın haddi hesabı yok bacaklarını sıkı sıkı kapatıyor dedi doktorBaya buyuk gostersin bi zahmet :)) hic tahmin yapmadilar mj
Migren mı var acaba bızde ?Canım bende yaşıyorum çok sık,bitkisel ağrı kremi ile buldum çözümü, Ersag masaj kremi ni sürüyorum 15 dk kesiyo,yoksa uyku bile uyutmuyo,tavsiye ederim ..
bende geçmezse ya arıcam ya da 20 sinde kontrolüm var o zaman diyeceğim.Canım rennie şurup. doktora yazdırdım sonunda kaç günden beri ilk kez rahatım.
migren değil bence sinüzit var bizde pis vuruyor baş ağrısı nedir bilmezdim bu gebelikte öğrenmiş oldum dün banyo yaptım başımı kurutmamıştım bugün şakaklar zonkluyorMigren mı var acaba bızde ?
benim bebe alkolik gibi gavisconkolik oldu iki günde bir şişe bitiriyorum resmen baktılar kesmiyor en yoğun kıvamlısını verdiler..bende geçmezse ya arıcam ya da 20 sinde kontrolüm var o zaman diyeceğim.
ne güzel gidiyor herşey derken .böyle oldu
Hayır hem devlete hem özele gittim farklı doktor görsün diye ama nafile, bizimki tam akrep inadı tuttu göstermiyor hem ki yediğim çikolatanın haddi hesabı yok bacaklarını sıkı sıkı kapatıyor dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?