2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım hepsi süper yaaa çok güzel bide sen bebişe giydirince gör.maşallah güle güle giysinsana bide tavsiyem hediyede çok geliyo,bide küçük tulumlardan fazla alma sıpalar hemen büyüyolar

TULUMLARI GENEL 3-6 ay yada 6-9 ay aldım hep yaa küçükler de çok tatlı ama napalım içimde kalacağına alayım dolapta kalsın diyorum hep kısmet işte

Canım bende yaşıyorum çok sık,bitkisel ağrı kremi ile buldum çözümü, Ersag masaj kremi ni sürüyorum 15 dk kesiyo,yoksa uyku bile uyutmuyo,tavsiye ederim ..

ersağ masaj kremi işe yarıyor mu?? evde var ama hiç denemedim bilsem bu kadar ağrı çekmezdim valla

Isteyerek değil , zorla içiyorum :)

bende çok zor su içiyorum

Akşam 7 ile 10 arası en hareketli oldukları zamanlarmış :))

NİYE KULLANAMAYACAKMI?*
Yaa bez degistirirken surekli citcitlari tak bacagi cikar tekrar tak yoruo o yuzden genelde cok kullanilamio o aldigin ayakli pijamalar var ya onlarr genelde rahat oluo zibinla birlikte bende heveslenip almstm kizimda tavsanlii tulumlarr hic 1 kez giydirebldm malesef o yuzden bu kez almicam hic gerek yok :)

sırtıma ve önüme koysam eşim şimdiden yataktan yere yapışır
çok biliyo bu doktorlarda

Minik hamile yastıkları satılıyor. Ben daha önce kullanmıştım sonra başka arakadaşa vermiştim. Hatta bebek doğunca onun içinde kullanmıştım yüzünün üstüne dönmesin diye. Üçgen pasta dilimi gibi sünger bir yatıktı. Sanırım yine ona ihtiyacımız olacak.Bende güya yan yatıyorum bildiğin karnımın üzerine dönüyorum sonra.

Baya buyuk gostersin bi zahmet :)) hic tahmin yapmadilar mj
Hayır hem devlete hem özele gittim farklı doktor görsün diye ama nafile, bizimki tam akrep inadı tuttu göstermiyor hem ki yediğim çikolatanın haddi hesabı yok bacaklarını sıkı sıkı kapatıyor dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…