2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

senin bebiş baya inatçı çıkmış :)

migren değil bence sinüzit var bizde pis vuruyor baş ağrısı nedir bilmezdim bu gebelikte öğrenmiş oldum dün banyo yaptım başımı kurutmamıştım bugün şakaklar zonkluyor

Offf bana ağrı demeee demeee...Dün sabah ağrıyla uyandım yine. Benimkinin nedeni boynum Bu sabah biraz rahatladım işte.Pazar günüm kabus oldu. Tiger balm var ondan sürüyorum.Viks gibi bir kokusu var tamamen bitkisel.Biraz rahatlatıyor o beni.

Aaa ne kadar edeplii bi cocuk utanio demekki annesi :) yerim onun cırpı bacaklrini ya olsun dogunca ogrenceksin nasil olsa cok da onemli degil

Kizlar ayrintili ultrasona kacinci haftanizda girceksiniz benimki 19+5 e denk gelcekte erken deil dimi

canım beni de ekler misin acaba?

Güzel anneler merhabalar,
İşyeri yoğun haftasonu ayrı yoğun o yüzden çok girip yazamıyorum..Ama sizlere de faydası dokunacak bir bebek alışverişinden bahsedeyim hemencecik
Bu haftasonu şaka maka mobilya işini hallettik..Cumartesi günü Maskoya bir bakalım dedik, 4300'den ucuza kimse fiyat vermedi ve açıkcası hiçbiri içime sinmedi.. Neden içime sinmedi derseniz ben sade birşeyler istiyordum ,ayrıca kurşunsuz ve su bazlı boya istiyordum..Herkes kurşunsuz olduğunu iddia etti ama su bazlı boya için 1000 TL fark isteyen oldu..
Sonuç Mothercare de mobilya ürünlerinde %40-%50 indirim var,dün 4000 TLlik takımı 2000TL'ye aldık..hem sade ve şık hemde boyası kurşunsuz ve su bazlı..Benim inanılmaz içime sindi..Temmuz sonu teslimat yapılsın dedim..Ama aklınızda bulunsun bir takımdan sadece 5 tane kalmıştı stokta..elinizi çabuk tutun :)

Güzellikler hayırlı gunler :)

Doktorumuz bızı 4 boyutlu ult cektırın dedı
Cektıren ark ne kadara cektırdınız bılgı veırr mısınız ?
İstanbulda yasıyorum :)

Kizlar rahim agzi uzunlugim 2.19 cikti demistim ya.bugun gittik tekrar alttan okcumde 4 dun ustunde cikti degerim.doktor dedi 2.19 ciksa uyarirdim emin misin dedi evet dedim sonucu gosterdim doktor ne dedi begenirsiniz o uterus kalinligiama brn doktora rahim agzi uzunlugu ile amniyon sivisini olcun demistim baktim sonuclara amniyon sivisi olcumunu gordum digeride rahim agzi kalinligi demekki dedim.ne bilim doktorun baska seyde olceceginisiz si olun Hangi sonuc neeye ait sormadan dojtordan Cikmayin

Kizlar ayrintili ultrasona kacinci haftanizda girceksiniz benimki 19+5 e denk gelcekte erken deil dimi
Canım 18.haftadan itibaren yapılıyormuş. Benimki de 19+3 e denk geliyor erken değil bence. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar aliriz

Hadi gözün aydin canım

migren değil bence sinüzit var bizde pis vuruyor baş ağrısı nedir bilmezdim bu gebelikte öğrenmiş oldum dün banyo yaptım başımı kurutmamıştım bugün şakaklar zonkluyor
Benım dusla pek alakası yok uyanır uyanmaz sarıyo basımı agrı maalesef gecmedı

Canım 18.haftadan itibaren yapılıyormuş. Benimki de 19+3 e denk geliyor erken değil bence. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar aliriz
Siz yurt dusinda mi yasiyordunuz.ayrintili ultrasonla ilgili okuduguma gore bebegin kalbinde 21 haftadan once problem varsa cikmiyormus yani gorulmuyormus.o yuzden ben 21.haftada yaoptrcam

Bu arada 4lü test yaptıran var mı? Cmt doktorum istedi benden pat diye bende kan verdim yaptırmış oldum sonuçlarını bekliyorum..2li gibi bir ihtimal mi veriyor açıkcası onu bile bilmiyorum araştırmadan yakalandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…