2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım 18.haftadan itibaren yapılıyormuş. Benimki de 19+3 e denk geliyor erken değil bence. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar aliriz

ben 22+0 a denk geliyor ( ama şehir dışında olacağım için 1-2 hafta ötelenmiş oldu) 29 Haziran'da gideceğim işallah..az önce arkadaşım dedi ki detaylı ultrasonda yüzü gözü nasılsa doğunca da aynısı oluyor bir heyecan bastı :)

Vallahi o heyecan bende de var, hayirlisiyla alsak su bebeklerimizi kucaklarimiza. Bildiğim kadarıyla 22.hafta sonuna kadar yapiliyormus. Güzel haberler alalım insallah

Kızlar ben inanılmaz kırmız ve beyaz et düşkünü oldum ya. Hergun yiyesim var yiyorumda yani et obur oldum Sizde durumlar nasıl?

1 haftadir inanilmaz bas agrilarim var agri kesici kullannmiyorum fakat kahve ictigimde direk kesiyor. Baska yontem lazim aslinda .
Canım bende yaşıyorum çok sık,bitkisel ağrı kremi ile buldum çözümü, Ersag masaj kremi ni sürüyorum 15 dk kesiyo,yoksa uyku bile uyutmuyo
Migren mı var acaba bızde ?
Hamilelikte kan basıncı arttığı için olurmuş, geçer inşallah devamli olmasında..

Kızlar ben inanılmaz kırmız ve beyaz et düşkünü oldum ya. Hergun yiyesim var yiyorumda yani et obur oldum Sizde durumlar nasıl?
Canım kan değerleri düşünce öyle oluyo bende nerdeyse çiğ et bile yiycem tim o şekil yani sonra bi baktık kanım çok düşmüş

Nane yagini deneyin kizlar resmen damarlarim zonkluyirdu her seferindr de gecirdi sukur

Bilmedigimden soruyorum bu olcumu neden yapiyotsunuz..benim kanamam var plesantam asagida bu yuzden dr um asagidan olctu..gerekli bisey mi bilemedim
rahim ağzı uzunluğu yeterli değilse Allah korusun erken doğum olabiliyor. Eğer kısaysa rahim ağzına dikiş atılarak erken doğum önleniyor. Karından ultrasonla ölçülebiliyor

Eflakcım ınsallah en az mıde bulanatısı kadar zorluyo tabı zorlu bı surec bebişlerımız ıcın herseye değer :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…