- 10 Mart 2015
- 307
- 288
- 38
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.901
Canım 18.haftadan itibaren yapılıyormuş. Benimki de 19+3 e denk geliyor erken değil bence. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar aliriz
Vallahi o heyecan bende de var, hayirlisiyla alsak su bebeklerimizi kucaklarimiza. Bildiğim kadarıyla 22.hafta sonuna kadar yapiliyormus. Güzel haberler alalım insallahben 22+0 a denk geliyor ( ama şehir dışında olacağım için 1-2 hafta ötelenmiş oldu) 29 Haziran'da gideceğim işallah..az önce arkadaşım dedi ki detaylı ultrasonda yüzü gözü nasılsa doğunca da aynısı oluyor bir heyecan bastı :)
Bu kadar kasımın erkek bolluğunda benimki kız mıdır acabaOy oy utanıyor , kız bence
Olur sen o zamana yaptır.Siz yurt dusinda mi yasiyordunuz.ayrintili ultrasonla ilgili okuduguma gore bebegin kalbinde 21 haftadan once problem varsa cikmiyormus yani gorulmuyormus.o yuzden ben 21.haftada yaoptrcam
Bu kadar kasımın erkek bolluğunda benimki kız mıdır acaba
He valla bu sefer de göstermezse o bacaksız, ona kıyafet fln yok iki emzik bi biberonla kalsın da görsün günü, bakalım sondan birinci hangimiz olacakcanım ya bi biz mi kaldık öğrenemeyen
16 haftalik yazio imzanda :)))
Canım peki doktorun hangisini baz alıyor?Sat tarihine göre öyleydi canım. Sanırım bi hafta sonradan geliyoruz:))
Canım bende yaşıyorum çok sık,bitkisel ağrı kremi ile buldum çözümü, Ersag masaj kremi ni sürüyorum 15 dk kesiyo,yoksa uyku bile uyutmuyo1 haftadir inanilmaz bas agrilarim var agri kesici kullannmiyorum fakat kahve ictigimde direk kesiyor. Baska yontem lazim aslinda .
Hamilelikte kan basıncı arttığı için olurmuş, geçer inşallah devamli olmasında..Migren mı var acaba bızde ?
He valla bu sefer de göstermezse o bacaksız, ona kıyafet fln yok iki emzik bi biberonla kalsın da görsün günü, bakalım sondan birinci hangimiz olacak
Canım peki doktorun hangisini baz alıyor?
Canım kan değerleri düşünce öyle oluyo bende nerdeyse çiğ et bile yiycem tim o şekil yani sonra bi baktık kanım çok düşmüşKızlar ben inanılmaz kırmız ve beyaz et düşkünü oldum ya. Hergun yiyesim var yiyorumda yaniet obur oldum Sizde durumlar nasıl?
Bilmedigimden soruyorum bu olcumu neden yapiyotsunuz..benim kanamam var plesantam asagida bu yuzden dr um asagidan olctu..gerekli bisey mi bilemedimHadi gözün aydin canım
Nane yagini deneyin kizlar resmen damarlarim zonkluyirdu her seferindr de gecirdi sukurCanım bende yaşıyorum çok sık,bitkisel ağrı kremi ile buldum çözümü, Ersag masaj kremi ni sürüyorum 15 dk kesiyo,yoksa uyku bile uyutmuyo
Hamilelikte kan basıncı arttığı için olurmuş, geçer inşallah devamli olmasında..
Tamam o zamana yaptiriyim _☺Olur sen o zamana yaptır.
rahim ağzı uzunluğu yeterli değilse Allah korusun erken doğum olabiliyor. Eğer kısaysa rahim ağzına dikiş atılarak erken doğum önleniyor. Karından ultrasonla ölçülebiliyorBilmedigimden soruyorum bu olcumu neden yapiyotsunuz..benim kanamam var plesantam asagida bu yuzden dr um asagidan olctu..gerekli bisey mi bilemedim
Bende ogrenemedım :)canım ya bi biz mi kaldık öğrenemeyen
Canım 18.haftadan itibaren yapılıyormuş. Benimki de 19+3 e denk geliyor erken değil bence. İnşallah hepimiz
Insallah canimm :))
Eflakcım ınsallah en az mıde bulanatısı kadar zorluyo tabı zorlu bı surec bebişlerımız ıcın herseye değer :))Canım bende yaşıyorum çok sık,bitkisel ağrı kremi ile buldum çözümü, Ersag masaj kremi ni sürüyorum 15 dk kesiyo,yoksa uyku bile uyutmuyo
Hamilelikte kan basıncı arttığı için olurmuş, geçer inşallah devamli olmasında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?