- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.921
Karindan dogru sonuc vermiyormus canim.bugun doktor oyle dedi iki defa olctu en kisa degeri baz aldirahim ağzı uzunluğu yeterli değilse Allah korusun erken doğum olabiliyor. Eğer kısaysa rahim ağzına dikiş atılarak erken doğum önleniyor. Karından ultrasonla ölçülebiliyor
Benimde aklıma o kansızlık durumu geldi zaten hipotiroidim var o yüzden kansizligim vardı. Kullandığım vitamin kompleksinin içinde demir var ama bilemedim. Burada da oyle gidip te kan sayımı yaptircam diyemiyoruz ki. Neyse Turkiyeye gelince ilk ona baktirayim ben. Sağol canımCanım kan değerleri düşünce öyle oluyo bende nerdeyse çiğ et bile yiycem tim o şekil yani sonra bi baktık kanım çok düşmüş
Ben bir süredir yemiyorum , bugün de kan verdim bakalım demir stoğum nasıl çıkacakKızlar ben inanılmaz kırmız ve beyaz et düşkünü oldum ya. Hergun yiyesim var yiyorumda yaniet obur oldum Sizde durumlar nasıl?
Yemekte gerekiyormus ama. Sen yarin ise basliyorsun demi canim?Ben bir süredir yemiyorum , bugün de kan verdim bakalım demir stoğum nasıl çıkacak
Evet canımYemekte gerekiyormus ama. Sen yarin ise basliyorsun demi canim?
Baya zor gelir simdi sana demi ya, allah kolaylık versin tatlimEvet canım
Anneler doktorlar sizden düzenli aralıklarla idrar tahlili istiyorlar mı ?
Benim arada yanma oluyor çok nadir de olsa , bu gidişte tahlil isteyeceğim.
Aynen canım :)Baya zor gelir simdi sana demi ya, allah kolaylık versin tatlim
benim sık sık değil çok nadir oluyor belkide oluyordur ama şiddetli bir şey olmadığından anlamıyoruzdur genelde dondurma yerken yada müzik dinlerken oluyor benim :)
bende hergün hissetmiyorum ilk zamanlar daha hareketliydi sanki.
2 gündür geceleri hisseettim.... az da olsa
şimdi gene hissediyorum.
bir de okudugum kitaba göre bebekler gündüzleri az hareket edermiş anne hareket halinde iken içinde bulundukları kese hareket ettiği için onlara ninni gibi uyku gelirmiş..
gece anne yattığında hareket olmadıgından onlar uyanıp hareketlere başlarmış.
saol canım benim hergün hissetmiyorum sadece rahatsız olunca hareket var bende
bende yaptırdım dörtlü test ama sadece kan aldılar ultrasonla da baktı doktor ama nasıl olcak bilmiyorum.Bu arada 4lü test yaptıran var mı? Cmt doktorum istedi benden pat diye bende kan verdim yaptırmış oldum sonuçlarını bekliyorum..2li gibi bir ihtimal mi veriyor açıkcası onu bile bilmiyorum araştırmadan yakalandım :)
Aman canim simdi bir kac haftalik icin kiyafet alinmaz gerekirse hergun ayni seyi giy nolcak ☺Aynen canım :)
Emekliye ayrılmış gibiydim
Hiçbir iş pantolonum da üzerime olmuyor , bir tane spor kargo tarzı bir şey var , mecbur onu giyeceğim .Hiç okula uygun olmayacak , pek öğrenci yoktur diye umut ediyorum :)
16 dan sonra degiscegni sanmam ama yinede sen hazirlikli ol :))Iyi akşamlar arkadaşlar. Biz 14+5de gittiğimizde Dr gıcık gıcık çok erken ama pipi görünmüyor demişti. Ben de başka Dr a gittim 16+1 de o da net değil ama pipi göremedim dedi. Çarşamba günü kendi Dr.umla randevum var. Bakalım ne diyecek ama ben kızım kisçem diye sevmeye başladım bilene dersiniz bi sürprizle karşılaşır miyiz
Ben de söylemeyi düşünmüyordum ama kaynanam sağ olsun tüm sülaleye yaymışAmin canim sağolasın evet değişik bi duygu cokda guzel biz daha kimseye soylemedik ikiz oldugunu bikaç kisi disinda
Kızın da cadısı tam cadı oluyorBenim kızda her gittiğimde poposunu dönüyor belki kızların özelliğidir popo dönmek seninkide kizdir belkiAma ikiz erkeklerde çok şirin oluyorlar. Arkadaşıma var ordan biliyorum. Sürekli birlikte oynuyorlar. Biri yaramazlık yapacak bişey bulmasa diğeri buluyor ve kardeşini ayartiyor izlemesi çok keyifli bakmasını bilemem
Canım giremedim nete. Belli oldu mu cinsiyet? Benim randevu taaaa 20 Haziranda...aminnn canım inşaallah güzel haberlerle gelirim vede cinsiyeti artık öğrenirizsenin ne zaman randevun nasılda meraklı bir bekleyiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?