2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
rahim ağzı uzunluğu yeterli değilse Allah korusun erken doğum olabiliyor. Eğer kısaysa rahim ağzına dikiş atılarak erken doğum önleniyor. Karından ultrasonla ölçülebiliyor
Karindan dogru sonuc vermiyormus canim.bugun doktor oyle dedi iki defa olctu en kisa degeri baz aldi

Canım kan değerleri düşünce öyle oluyo bende nerdeyse çiğ et bile yiycem tim o şekil yani sonra bi baktık kanım çok düşmüş
Benimde aklıma o kansızlık durumu geldi zaten hipotiroidim var o yüzden kansizligim vardı. Kullandığım vitamin kompleksinin içinde demir var ama bilemedim. Burada da oyle gidip te kan sayımı yaptircam diyemiyoruz ki. Neyse Turkiyeye gelince ilk ona baktirayim ben. Sağol canım

Baya zor gelir simdi sana demi ya, allah kolaylık versin tatlim
Aynen canım :)
Emekliye ayrılmış gibiydim
Hiçbir iş pantolonum da üzerime olmuyor , bir tane spor kargo tarzı bir şey var , mecbur onu giyeceğim .Hiç okula uygun olmayacak , pek öğrenci yoktur diye umut ediyorum :)

benim sık sık değil çok nadir oluyor belkide oluyordur ama şiddetli bir şey olmadığından anlamıyoruzdur genelde dondurma yerken yada müzik dinlerken oluyor benim :)

saol canım benim hergün hissetmiyorum sadece rahatsız olunca hareket var bende

kızlar ya çok teşekkür ederim içim rahatladı.bende geçen hafta baya hissettim pır pır ediyordu ama bi iki gündür bişey hissetmeyince acaba dedim netten de araştırdım
DonukPudra senin dediğin gibi ilk zamanlar daha çok hissedilirmiş.

İlk başlangıçta bebeğin hareketlerinin sayısı az ve araları açıktır. Bir gün birkaç hareket hissederken ertesi gün hiç hareket hissetmeyebilirsiniz. Bu endişe edilecek bir durum değildir. Bebeğiniz sürekli ve düzenli bir şekilde hareket etmesine karşın bu hareketlerin çok büyük bir kısmı sizin hissedebileceğiniz kadar güçlü değildir. Ancak ikinci üçayın sonlarına doğru hareketler daha düzenli ve güçlü hale gelir ve sizin hissettiğiniz hareket sayısı da artar.

bende yaptırdım dörtlü test ama sadece kan aldılar ultrasonla da baktı doktor ama nasıl olcak bilmiyorum.
ikili gibidir heralde ya.

Aman canim simdi bir kac haftalik icin kiyafet alinmaz gerekirse hergun ayni seyi giy nolcak ☺

Iyi akşamlar arkadaşlar. Biz 14+5de gittiğimizde Dr gıcık gıcık çok erken ama pipi görünmüyor demişti. Ben de başka Dr a gittim 16+1 de o da net değil ama pipi göremedim dedi. Çarşamba günü kendi Dr.umla randevum var. Bakalım ne diyecek ama ben kızım kisçem diye sevmeye başladım bile ne dersiniz bi sürprizle karşılaşır miyiz

16 dan sonra degiscegni sanmam ama yinede sen hazirlikli ol :))

Kızın da cadısı tam cadı oluyor sağlıklı, zeki, uslu çocuklar olsunlar da inşallah cinsiyet sadece merakımızı gidermek için önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…