2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yoktur bencede benim yegenlerde gitmiyormus, okul bos diyordu. Elbise falan serbestse daha rahat olur belki.

Kan basinci tansiyonla iliskili benim tansiyonum yok cok sukur .

Ben kapıda kaldım canım,daha kötü: ) Metrobüsün boş olduğu saatte bineyim,dedim.Okulun daha kapısı açılmamış.Bahçede 5 öğrenci var :)
Normal zamanda okula sokmamazsın son hafta sabahın köründe okuldalar :) biz okul olarak kahvaltıya gidiyoruz bu gün ben çıkmadım henüz evdeyim

Günaydın kızlar ben 18 . haftanın içindeyim ama bebek hareketlerini hissedemiyorum birde bu 3. Hamileliğim neden acaba ben gibi olan varmı ya?

Gunaydinlar
Dun bir arkadasin burada tavsiye ettigi kakaolu kremim geldi ama ben ki tastan yumusak her seye meyleden biriyim kokusu kalmis kokmus cikolata gibiydi sifa niyetine diye surundum

Iriyim diye galiba bebiki hic hissedemiyorum, bu cumartesi gorus gunu de 2 dakikaligina da olsa kurbagacigimi gorucem insallah

Günaydın kızlar ben 18 . haftanın içindeyim ama bebek hareketlerini hissedemiyorum birde bu 3. Hamileliğim neden acaba ben gibi olan varmı ya?
benimde pek hissettiğim söylenmez arada bir burdayım diyor o kadar ama 23 e kadar yolu var iç karnın geniştir belki yada ben gibi kiloluysan normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…