- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.941
Yoktur bencede benim yegenlerde gitmiyormus, okul bos diyordu. Elbise falan serbestse daha rahat olur belki.Aynen canım :)
Emekliye ayrılmış gibiydim
Hiçbir iş pantolonum da üzerime olmuyor , bir tane spor kargo tarzı bir şey var , mecbur onu giyeceğim .Hiç okula uygun olmayacak , pek öğrenci yoktur diye umut ediyorum :)
Gözün aydın canım :)Bugün öğrendim bende oğluşum olacakmış ☺hay Allah şimdi erkek diye söyledik değişmesin
Kan basinci tansiyonla iliskili benim tansiyonum yok cok sukur .Canım bende yaşıyorum çok sık,bitkisel ağrı kremi ile buldum çözümü, Ersag masaj kremi ni sürüyorum 15 dk kesiyo,yoksa uyku bile uyutmuyo
Hamilelikte kan basıncı arttığı için olurmuş, geçer inşallah devamli olmasında..
Bugün öğrendim bende oğluşum olacakmış ☺hay Allah şimdi erkek diye söyledik değişmesin
Bugün öğrendim bende oğluşum olacakmış ☺hay Allah şimdi erkek diye söyledik değişmesin[/QUOTE
Gözünüz aydın
Ben de öyle düşünüyorum , forma gibi giyeceğim artıkAman canim simdi bir kac haftalik icin kiyafet alinmaz gerekirse hergun ayni seyi giy nolcak ☺
Gunaydin .bizim okulda kimse yok sizde durumlar nasil ☺Ben de öyle düşünüyorum , forma gibi giyeceğim artık
Herkese Günaydın bu arada :)
Ben kapıda kaldım canım,daha kötü: ) Metrobüsün boş olduğu saatte bineyim,dedim.Okulun daha kapısı açılmamış.Bahçede 5 öğrenci var :)Gunaydin .bizim okulda kimse yok sizde durumlar nasil ☺
Normal zamanda okula sokmamazsın son hafta sabahın köründe okuldalar :) biz okul olarak kahvaltıya gidiyoruz bu gün ben çıkmadım henüz evdeyimBen kapıda kaldım canım,daha kötü: ) Metrobüsün boş olduğu saatte bineyim,dedim.Okulun daha kapısı açılmamış.Bahçede 5 öğrenci var :)
günaydin :)günaydın
Yarın bizde de kahvaltı varmış , ben de daha geç geleceğim. 2 aydır gelmiyorum , düzeni tahmin edemedimNormal zamanda okula sokmamazsın son hafta sabahın köründe okuldalar :) biz okul olarak kahvaltıya gidiyoruz bu gün ben çıkmadım henüz evdeyim
benimde pek hissettiğim söylenmez arada bir burdayım diyor o kadar ama 23 e kadar yolu var iç karnın geniştir belki yada ben gibi kiloluysan normaldirGünaydın kızlar ben 18 . haftanın içindeyim ama bebek hareketlerini hissedemiyorum birde bu 3. Hamileliğim neden acaba ben gibi olan varmı ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?